ako posielať packety ? a ako ich čítať
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
prepáčte za retardovaný nadpis ale neviem ako sa to volá
. chcem vedieť či je možné stlačiť napr nejaký java scrypt buton bez toho aby na neho klikla myška alebo aby nebol ani browser otvorený. proste ako mám zistiť čo sa deje keď stlačím napr java srypt buton na nejakej stránke. čo chcem?: program ktorý vie čítať všetky moje odoslané aj pridané požiadavky na server alebo od serveru. viem že na využitie budem musieť progrmaovať
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako posielať packety ? a ako ich čítať
Takto to nefunguje, javascript funguje len na stranke kde je, ak ju vypnes, tak zrusis aj vykonavanie toho kodu. Rovnako nema pristup k inym kartam.
Wireshark na citanie odoslanych a prijatych paketov
Javascript běží v prehliadači, cez sieť nič neposiela. Ak chceš vedieť, čo ktorý button robí, otvor si zdrojový kód stránky a študuj. Možno narazíš na ajax volania, ktoré môžeš ďalej študovať aj bez JavaScriptu.
Ako písal Human - Wireshark je na toto ideálny program. Ten však má množstvo nastavení, ktoré si treba osvojiť (zmáknuť ten program nie je otázka na jeden večer, avšak ak sa s ním naučíš dobre pracovať bude to pre teba plus, schopný človek s wiresharkom sa hodí vždy a všade). Ja som zo začiatku používal Microsoft Network Monitor. Predpokladám, že aj tvoje požiadavky splní v plnej miere.
Alebo jednoducho hľadaj na internete klúčové slovo Network Sniffing a nájdi si o tom viac. O nejaké dobré tipy sa môžeš potom podeliť s nami na fóre.
Metóda akou je možné umelo naviesť používateľa na nechcený klik sa volá clickjacking.
Alebo jednoducho hľadaj na internete klúčové slovo Network Sniffing a nájdi si o tom viac. O nejaké dobré tipy sa môžeš potom podeliť s nami na fóre.
Metóda akou je možné umelo naviesť používateľa na nechcený klik sa volá clickjacking.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lenze jemu nejde o hacking, chce si napisat bota na DarkOrbit 
-
mirak2
Hardcore addict
to co sa odosiela na server po kliknuti na nieco v prehliadaci sa najlepsie analyzuje v nastrojoch pre vyvojarov priamo v prehliadaci... zdrojaky a analyza poslanych requestov na server. prajem vela zabavy.