znackovyshop.sk

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

znackovyshop.sk

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ahojte,
chystám sa objednať hodinky z eshopu www.znackovyshop.sk
Máte s ním skúsenosti? Nerád by som kúpil fake. Podľa recenzií z Heuréky by mal byť solídny, no našlo sa aj zopár nedobrých.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: znackovyshop.sk

Príspevok od používateľa heker »

Na weboch venovanych cisto hodinkam ako ihodinky ci ehodinky.sk nie su take ako ty chces? Ale ine velke weby s hodinkami? Ak aj stoja o par eur naviac, nebude to lepsie ako sa obavat, ze ci si nekupil fake?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Heker - pri navýšení o cca 20 a viac % to nie je pár eur. Za ušetrené € radšej vezmem polovičku na večeru. :)
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

ktore si vybral?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

236 recenzii: http://obchody.heureka.sk/znackovyshop-sk/recenze/

//autoeditácia príspevku (21 Dec 2015, 16:16)
Ked si clovek cita tak recenzie, tak sama chvala a vsetko pekne. Okrem toho clovek narazi vsak na taketo, je to tam par krat: Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Za zmienku stoji recenzia z 23. strany:
Su to obycajne fejky z ciny -ioffer, ebay !!!!
Aktualne kolekcie fejkov z ciny

Najzaujimavejsia je ale tato recenzia, je tam aj vyjadrenie obchodu na siedmej strane:
EDIT 21.5.2015:
--------------------------------------------------------------------------------------
Neda mi nereagovat na reakciu obchodu. Ze pliesky na krabici maju mensi skrabancek a ze neodstavaju? Vid prilozene FOTO.

Ze kontrolujete funkcnost? Tie hodinky cas ukazovali, to ukazuju aj hodinky za 15 Eur, ale ked chronograf nerobi to, co robi na originalnych hodinkach, tak to uz asi nieco znamena.
Ze prelepena folia zmenila farbu fosforoveho kruzku? No prepacte, ale ta folia bola priesvitna.

Ziadne lepidlo na remienku? Vid prilozene FOTO.

Seriove cislo bolo? Viete, ze seriove cislo je 11 miestne cislo zapisane v troch trojiciach a nachadza sa v tretom riadku pod znakmi T067417 A (Oznacenie modelu, 1. riadok), 11BC atd atd (pravdepodobne oznacenie serie vyroby, 2. riadok) a az potom SERIOVE CISLO hodiniek (3. riadok). Seriove cislo vyzera napr.: ** *** *** *** a hlavne ODLISUJE SA GRAVIROU OD OSTATNYCH ZNAKOV NA ZADNOM PLIESKU. A ako som si ho mohol nevsimnut?? No lebo tam jednoducho NEBOLO!!!

Co napriklad "garancna peciatka" z Ciny? Ved dodavate tovar z EU.

Ano peniaze mi VRATENE boli, preto tych 10% v hodnoteni.

prikladam link, kde si mozte prezriet tovar, ktory mi bol doruceny, a porovnat ho s tovarom kupenym od oficialneho dealera a chcem zdoraznit, ze u oficialneho predajcu boli hodinky "az" o 52 EUR drahsie:

http://uloz.to/xNUBmjvo/tissot-hodinky-zip
----------------------------------------------------------------------------------------

Obchod na zaklade mojho nakupu NEMOZEM odporucit.

Nikomu nevnucujem svoj nazor, len opisujem svoju skusenost.

Nebudem tiez tvrdit, ze tento obchod predava napodobeniny, lebo to nemam overene od ziadneho oficialneho dealera znacky Tissot, ale silno pochybujem, ze by Tissot balil svoje hodinky do kuchynskej folie, nemyslim si tiez, ze svajciarska firma by si dovolila poslat tovar v takejto krabici, kde pliesky so znakmi Tissot su prilepene, odstavajuce od okrajov, s odretou farbou a krivym strihom. Hodinky nerobili po stlacani gombikov to, co robili hodinky na videu na stranke YOUTUBE. Taktiez garancna preciatka z Ciny? Obchod tvrdi, ze jeho dodavatelia su z EU. Horny fosforovy kruzok na hodinkach bol smiesne zeleny. Remienok bol na niektorych miestach spinavy od zlteho lepidla. Kniha "Story of a watch history" bola po okrajoch zle vytlacena a "kozene" cierne riadky Tissot boli nakreslene. ;). Samozrejme, ze na hodinkach CHYBA SERIOVE CISLO.Tieto skutocnosti ma presvedcili, ze sa nejedna o original hodiniek tak som ich obratom vracal.

Stacilo si pozriet stranku http://forums.watchuseek.com/f62/how-sp ... ost4396210 , porovnat tieto body s tym, co mi bolo dorucene a vysledok bol pre mna jasny.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No kupovať fake o 20 percent lacnejšie od originálov - to sa oplatí :)

Najlepší test na fake - ísť sa s hodinkami okúpať, najlepšie do mora. Potom sa uvidí, či sú naozaj vodotesné do X metrov, alebo tam bude za sklíčkom žblnkotať voda a môžete to od toho momentu používať ako vodováhu aj s bublinkou...

Ak chce niekto značkové hodinky, nech si priplatí.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sliaCan: pôvodne som chcel seiká z daného eshopu, no skončil som pri https://www.lacnejsiehodinky.sk/znacka/ ... rier-15465

Hojko: presne tá recenzia ma odradila.

Seth: na lacnejsiehodinky.sk sú na hodinkárskom fóre dobré referencie, vraj sa tam aj majiteľ pohybuje. Zajtra by ich mal doviezť kuriér, tak uvidím (po Vianociach porovnám podľa základných "fake-testov" krabicu, dokumentáciu, čísla...). No verím, že budú OK :)
Napísať odpoveď