Smerujem k "len kamarát"..čo s tým?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Krapeň
Novice
Novice

Smerujem k "len kamarát"..čo s tým?

Príspevok od používateľa Krapeň »

Zdravím pár tém som tu už prečítal takže sa budem snažiť čo najlepšie popísať situáciu z nej možno aj pochopíte prečo sem píšem o radu. Stručne zdá sa mi že mierim do friendzone a ak má niekto skúsenosti,rady ako to zvrátiť zastaviť budem mu vďačný.

Takže čo sa týka výzoru som si jej myslím sympatický dokonca sa jej aj páčia typy ako ja to mám zistené tam by problém nebol. Poznáme sa tri mesiace odvtedy sme boli par krát von cca 5krát,raz ma zavolala ona sama na jednu akciu. Z toho čo som čítal aj na tomto fore nejaké základné chyby tak nebavil som sa s nou o bývalých,nebombardujem ju každý deň milion správami, niesom ani žiadny zúfalec. Teraz možno niekoho napadne že som ju mal skúsiť ten piatykrát pobozkať no vzťah som už predtým mal a nie jeden ale nejak som necítil že je tá chvila. Posledný krát som už mal pocit že je niečo inak.

Ďaľšia vec pre ktorú si myslím že idem do friendzone je že sme dnes mali ísť von. Odložila to s tým že má čosi dôležité doma no nakoniec ostala lebo majú akciu z organizácie. No proste stará múdrosť hovorí že ak žena s vami chce ísť urobí čokolvek a to prečo mala ísť domov nakoniec asi až tak dôležité nebolo respektíve našiel sa niekto kto to urobil za nu. Vtedy som si povedal že to začína ísť do prdele. K tomu všetkému mám zrejme aj konkurenta lebo keď sme šli naposledy spolu tak som počul len kukni čo mi napísal a po kine došli mi od neho 4 sms a blabla.

Jediné čo ma napadlo je ignorácia , chovať sa ako asshole ale rád by som sa tomu vyhol. ak má niekto skúsenosť,radu a dočítal až dokonca budem moc rád ak pomôže
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Smerujem k "len kamarát"..čo s tým?

Príspevok od používateľa brm »

Krapeň napísal:Poznáme sa pol roka odvtedy sme boli par krát von cca 5krát,raz ma zavolala ona sama na jednu akciu.
To sa s ňou stretávaš raz mesačne?

Zase nemôžeš všetko brať tak, že čo sa píše, to musí byť.. možno naozaj niečo mala.. z jedného odmietnutia by som vedu nerobil. Iné by bolo, ak sa to opakuje..
Krapeň
Novice
Novice

To sa s ňou stretávaš raz mesačne?

Zase nemôžeš všetko brať tak, že čo sa píše, to musí byť.. možno naozaj niečo mala.. z jedného odmietnutia by som vedu nerobil. Iné by bolo, ak sa to opakuje..

Ahoj dakujem za odpoved a aj za opravu sú to tri mesiace ale popri písaní príspevku som robil ešte 5 daľších vecí neuvedomil som si to.
No to máš pravdu ale to som písal tak že to podporilo ten dojem že to ide len do kamarátstva. Ten som už mal predtým
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak či tak ísť s niekým, s kým chceš chodiť, len 5-krát von za 3 mesiace je žalostne málo. Veď to sú stretká v priemere raz za 2 a pol týždňa. Tá baba na teba za taký čas úplne zabudne.

Ak by si ju von pozýval každý druhý alebo tretí deň, tak by jej asi doplo, že nechceš byť len kamarát. No a netreba byť posera, ak už na tom stretku budete, mal by si sa jej dotýkať, byť aktívny, rozprávať sa aj o šteklivých témach, atď. No a na konci ďalšieho stretka alebo proste len v pravý moment ju aj rovno pobozkať bez ďalších otázok. Poznáte sa už dosť dlho na to, aby tento krok z tvojej strany nebol divný...Po skúsenosti s bývalkou, ktorá sa ma pýtala, prečo som ju nepobozkal už na prvom rande, som už rovnakú chybu so súčasnou priateľkou nespravil :D No a pri 6. stretku by to už v prípade sympatií z oboch strán malo ťahať na vyššie méty ako len tú prvú :P
Krapeň
Novice
Novice

No nezabudla. Nám sa proste časovo ťažko zosúladuje a hlavne ona má toho času menej. Plus ja som na intráku ona tiež síce nie tak daleko ale nedá sa ju pozývať von každý druhý tretí deň :P. Ale z tohoto sm pochopil že tá ignorácia by nebola dobrý nápad.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

proste stará múdrosť hovorí že ak žena s vami chce ísť urobí čokolvek
Veru, čokoľvek. Nepoznám tak zaneprázdneného človeka v mladom veku, že si nedokáže nájsť chvíľu čas ísť s niekým von. Aj keby jej do toho niečo príde a chcela by sa s tebou stretnúť, tak sa s tebou stretne na druhý, tretí deň. Týmto si prešlo veľa z nás a takéto výhovorky už neobstoja :sneaky:
Na tvojom mieste by som možno pritvrdil, predsalen sa stretávate dosť málo (a prípadná komunikácia cez net, sms tomu nijako neprospieva). Keď ženu nepobozkáš na 2-3-4 (!) rande, tak je niečo zle.
Krapeň
Novice
Novice

Na tvojom mieste by som možno pritvrdil, predsalen sa stretávate dosť málo (a prípadná komunikácia cez net, sms tomu nijako neprospieva). Keď ženu nepobozkáš na 2-3-4 (!) rande, tak je niečo zle.
No my sme sa predtým takmer vôbec nepoznali to prvé a druhé by som ani nepovažoval za rande.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Boli sme spolu von - chápem to tak, že ste boli sami dvaja. Nemám na mysli "americké rande" typu prídem po ňu o ôsmej s ružou, pôjdeme sa najesť do reštaurácie a potom prechádzka mestom.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Malo sa jej dotykas priatelu. Ak s nou chces byt viac ako len kamarat, tak sa musis spravat inak ako sa k nej spravaju ostatni kamarati.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak ju normalne zavolaj este raz von. Teraz nemohla, uvidis co nabuduce. Mozno bude mat povinnosti okolo Vianoc. Tak to skusis potom este raz a ak odmietne aj tretikrat, tak si das pokoj a nechas to tak. Pockas, ze ci sa ozve sama. Ak sa neozve, tak si vies odpovedat uz aj sam. Drzim palce.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

alebo sa jej rovno opytaj, ci nepotrebuje pomoc s kupovanim darceka pre toho, kto jej pise tie sms :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja iba zopakujem co tu bolo, mozno ti to otvori oci.

z toho co pises - ona ta berie ako znameho, lebo sa jej malo ozyvas... keby si sa jej ozyval viac tak zistis ci ma zaujem alebo nie...

chybaju tu dalsie info, ci sa vidite kazdy den, alebo byvate 150km daleko atd...

nechcem ta plasit, ale ty niesi ani kamarat :D :smt059
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ty sa k ničomu ešte ani nepriblížil priateľu... Takže žiadnen friendzone ani podobné novodobé výhovorky vlastnej neschopnosti. To, že tebe sa páči,neznamená, že ona je do teba zbláznená a ty sa môžeš aj na hlavu postaviť... A to, že na teba nemá čas.. mám x výhovoriek prečo neísť von s frajerkou, lebo sa mi nechce a pravda bolí. Takže buď s tým niečo spravíš a spravíš nejaký krok alebo sa na to vykašleš. Ale nie si v žiadnej friendzone, dokonca v žiadnej inej zone.. Uvedom si to.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

ja mat znova 16-17 rokov (alebo aspon nemat 4rocny vztah :lol: ) tak tie dievcata chytam sa ritky a ... uz po pol hodine :psssst:
laborne27
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa laborne27 »

Ak máš o dievča záujem, tak sa jej musíš fakt často ozývať (samozrejme, že občas aj ignorácia trochu, aby sa ozvala aj ona a mala čas na rozmýšľanie a dedukovanie hlúpostí, prečo sa jej asi neozývaš).
Ako už bolo spomenuté, treba pomedzi témy vsúvať flirtovné reči a pod. A taktiež, keď ste boli vonku, už mal pomaly padnúť bozk alebo sa aspoň k tomu schyľovať, lebo ona si takto môže napr. myslieť, že ty o ňu nemáš záujem. 3 mesiace už je dosť dlhá doba.

To, že ti ona rozprávala o tom druhom chalanovi, môže znamenať buď to, že chce v tebe vyvolať žiarlivosť a trochu ťa nakopnúť alebo ťa berie za dobrého kamaráta, ktorému sa zdôverí s takýmito vecami (ale táto možnosť sa mi nejako extra nepozdáva v tomto prípade).

Každopádne, rozhýb sa čo najrýchlejšie, lebo ešte chvíľu a nebudeš mať žiadnu šancu (môj názor). GL :)
Napísať odpoveď