Programovanie v jayku Autoit

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
killer-bee*-*
Zablokovaný
Zablokovaný

Programovanie v jayku Autoit

Príspevok od používateľa killer-bee*-* »

Dobrý deň som začiatočný programátor mám 15 rokov. okrem jazyka python ma na iné účely zaujal jazyk Autoit. chcem sa ho naučiť aby som naprogramoval bota na hru Darkorbit. (MMO RPG Browser Hra). zatiaľ viem tieto príkazy : MouseClick,MouseMove,$(premené),MSGbox,InputBox,sleep,if(endif), pixel search moc neviem ani image search... prosím vás ľudia nájdete mi najlepšie materiály na učenia Autoit?.alebo poprípade ak máte skúsenosti s touto hrou tak my please napíšte :) a ten bot musí byť založený na pixeloch a img a nie Packets . každý packet bot je offline kôly tomu že Darkorbit takýchto bot users vedelo vypátrať.ak neviete ako taký bot vyzerá tak niečo vyyoutubujte (:new Darkorbit 2015 bot). samozrejme že budem rád za bota ktorý bude pracovať na lište, potom možno prejdem na BackGround bota. :roll:

//autoeditácia príspevku (19 Dec 2015, 13:16)
prepáčte za zle napísaný nadpis
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Programovanie v jayku Autoit

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Ja teraz tiež programujem bota na jednu browser hru a autoit by som na to nepoužil, určite nie ak si už začal s Pythonom.
V skratke, môj prístup je:
  • Použiť Selenium v Pythone
  • Ako webdriver použiť reálny browser ako FF/Chrome (hlavne vyspelejšie hry user-agent headerom neoblbneš, a aj PhantomJS/GhostJS/.. sa dajú detekovať)
  • Použiť Anonymous proxies pre prípad, že ti na to prídu (aby si si to mohol "beztrestne" opraviť)
  • Každého uživateľa si spojiť s nejakým identifikačným setom (čo môže obsahovať: proxy, konkrétnu verziu prehliadača, nainštalované/povolené pluginy, rozlíšenie obrazovky, nainštalované fonty..., viac info tu)
  • Nechať to bežať na nejakom virtuálnom serveri.
killer-bee*-*
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa killer-bee*-* »

Ďakujem za odpoveď ale som naozaj noob,a Autoit je nenáročný na pochopenie. naozaj potrebujem sa naučiť písať Pixel bota a nie Packet Bota...Darkorbit je veľmi známa hra čo sa týka botyngu (2010 botovalo viac ako 70% celkových players),potom si Darkorbit povedal dosť že prichádzajú o peniaze a zabanovali každého hráča čo používal packet bot (väčšinou písaný v jave,c#,c++). tak predajcovia týchto botts začali vypínať tieto bots aby ohránili ich užívateľov pred banom..keď si programátori povedali že packet bots sa už nikdy nebude bezpečne používať,tak programátori tvorili pixel bots teda bots ktorý boli založený na pixels a pre systém sa tvárili ako normálni playery. samozrejme tieto pixel bots sú oveľa menej efektívne ako packet bots ale v dnešnej dobe na výber nieje. Proste všetko musí byť založené na mouse events,pixels,images,etc. a na to čo si mi odpísal si naozaj netrúfam som amater :D
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Selenium slúži podobne ako autoit na zautomatizovanie akcií v prehliadači. (Pôvodný zámer bol totiž testovanie web frontendov)
Napísať odpoveď