Sum v sluchadlach
Sum v sluchadlach
Cau mam hyper x cloudy http://sluchadla.heureka.sk/kingston-hy ... wgod-kUA0w a sumia.davnejsie som si to vsimol pri zapnuti cska,ale tam skor tak mierne pistali.ale az teraz som postrehol ze mam vo wine zvuk na 0 a ked pridam,a je jedno kolko,registrujem sum.nic strasne ale pocut to.Win 7 64 bit.co sa da spravit?ze by maticna doska?neviem od coho sa odrazit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Sum v sluchadlach
Napoj ich napr. na mobil či aj tam budu šumieť.
-
Ryan Giggs
VIP
Nesumia sluchadla ale zvukovka v pc.
mal som pred tym 5 rocne creativy na usb a nerobili mi to.co sa s tym da spravit?
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze tie Creativy ako pises boli s usb, takze tie mali vlastnu zvukovku. Nepripajal si ich k tej integrovanej.
Inak tie Cloudy maju pomerne vysoku citlivost, tak su na sum dost haklive.
Da sa s tym spravit bud to, ze k nim kupis kvalitativne adekvatnu zvukovku a na ten shit v pc sa vybodnes. A pomoze to aj kvalite zvuku. Alebo vymenit sluchadla za nejake menej citlive, ktorym ten sum nebude az tak vadit. Odporucam ale urcite prvu moznost.
Inak tie Cloudy maju pomerne vysoku citlivost, tak su na sum dost haklive.
Da sa s tym spravit bud to, ze k nim kupis kvalitativne adekvatnu zvukovku a na ten shit v pc sa vybodnes. A pomoze to aj kvalite zvuku. Alebo vymenit sluchadla za nejake menej citlive, ktorym ten sum nebude az tak vadit. Odporucam ale urcite prvu moznost.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal podobný problém. Koss UR-40 pripojené k NB. Tiež pri akejkoľvek hlasitosti bolo počuť šum, popravde aj celkom silný.
Predpokladal som, že je to kvôli NB, takže lacná zvukovka, natesno na základnej doske, takže môže byť nejaké rušenie trebárs z napájania (niektorým vraj šumí NB len pri zapojenom adaptéri) ale skúsil som prehodiť driver z RealTeku na Windows zvukový driver a šum tam zrazu nie je.
Takže ak nemáš nejaký špecifický driver, tak za vyskúšanie nič nedáš.
Predpokladal som, že je to kvôli NB, takže lacná zvukovka, natesno na základnej doske, takže môže byť nejaké rušenie trebárs z napájania (niektorým vraj šumí NB len pri zapojenom adaptéri) ale skúsil som prehodiť driver z RealTeku na Windows zvukový driver a šum tam zrazu nie je.
Takže ak nemáš nejaký špecifický driver, tak za vyskúšanie nič nedáš.
aku zvukovku by si odporucil pre ne?
*jakub94 vies mi poradit ako si to spravil?skusil by som co to spravi.lebo zapnem cs go a pocujem take mierne piskanie.mam vstupy pre jacka aj na vrchu bedne a tam ked som ich mal zapojene to piskanie bolo silnejsie,potom som to zapojil dozadu a tam je to o nieco miernejsie.
*jakub94 vies mi poradit ako si to spravil?skusil by som co to spravi.lebo zapnem cs go a pocujem take mierne piskanie.mam vstupy pre jacka aj na vrchu bedne a tam ked som ich mal zapojene to piskanie bolo silnejsie,potom som to zapojil dozadu a tam je to o nieco miernejsie.
Son-Goku ja mam ten isty problem a je to zvukovka na zakladovke 
-
Ryan Giggs
VIP
To zalezi na rozpocte aku zvukovku odporucit.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pôjdeš do zariadení, nájdeš High Definition Sound Device -> aktualizovať ovládač -> vybrať v počítači -> vybrať zo zoznamu a tam vyberieš High Definition Sound Device.
Ja tam mám potom ešte tri verzie od RealTek, čo je "pôvodný" driver.
Pokiaľ to ale počuješ len po zapnutí CS, tak to asi nepomôže. Mne to totiž šumelo stále a nie len pri sluchátkách ale pri hocičom silnejšom, čo som pripojil.
Ja tam mám potom ešte tri verzie od RealTek, čo je "pôvodný" driver.
Pokiaľ to ale počuješ len po zapnutí CS, tak to asi nepomôže. Mne to totiž šumelo stále a nie len pri sluchátkách ale pri hocičom silnejšom, čo som pripojil.
Ryan netusim,povedzme si ze nie je,len aby sum prestal a piskanie v hrach tiez.lebo myslim ze to robi aj v dote.
jakub vies mi dat podrobnejsiu, cestu nieco som nasiel,ale ma to aj iny nazov a nie som si isty ci to je rovno to co myslis
jakub vies mi dat podrobnejsiu, cestu nieco som nasiel,ale ma to aj iny nazov a nie som si isty ci to je rovno to co myslis
-
Ryan Giggs
VIP
Take uplne najlacnejsie riesenie ktore by to mohlo splnit je Xonar DG. Len nie som uplne presvedceny o zmysle takeho nakupu. Uz by som uvazoval rovno o niecom lepsom.
Este taka poznamka, pripajas to do celneho panela alebo dozadu?
Este taka poznamka, pripajas to do celneho panela alebo dozadu?
30 eur,to nie je nahodou vela?nevyriesi to zvukovka za 15 eur?ja som myslel ze to je len pre lacnejsiu dosku,necakal so mteda taku palku.a zapojene su dozadu
-
Ryan Giggs
VIP
30 eur rozhodne veľa nie je. Aby ti to nešumelo, potrebuješ kvalitnejši dac. A to nie je zadarmo.
Presne tie iste sluchadla mam, ale sum nepozorujem absolutne ziadny. Ja zase nemam rad USB sluchadla. Mal som uz ale 3oje a vzdy pri aktivacii mikrofonu v hrach mi ludia vraveli, ze pocuju pipanie kazde 2 sekundy. Nakoniec som zistil ze to robil S/PDIF vystup a len u SteelSeries driveroch som mal v ponuke deaktivovat tento vystup a piskanie prestalo. Ak som to deaktivoval priamo u driveroch zvukovky na doske nemalo to ziadny efekt. Mozno som robil nieco zle.