Live For Speed ( LFS )
Re: Live For Speed ( LFS )
No hlavne ten mod sa tyka iba vzhladu, veci ako zmena pneumatik alebo vykonu sa aj tak riesia tweakom a auto s rovnakymi parametrami sa da spravit aj z XRT.
Dobry ja bych se chtel zeptat ze jak se nastavuje volant tak aby se zaskekvala v lfs jako kdyz tede driftovat pozoroval jsem hrace a jim se sekal volat a tak driftoval a ja nevim jak to delaj muzete my nekdo pomoct diky 
-
Solo_Kamen
King
Pokial viem, tak volam im "sekal" pretože dátové pripojenie neobnovovalo otočenie volantu dost rýchlo. Driftovat nie je tažké ale je tažké niektoré autá počas driftu ovládat (LX6) 
no čo, hráte to ešte niekto?
aké máte medzičasy na blackwoode? ja mám najlepšie stále okolo 0:31 - 1:10 - 1:38
aké máte medzičasy na blackwoode? ja mám najlepšie stále okolo 0:31 - 1:10 - 1:38
Vacsina ceskoslovenskej LFS komunity uz presla na Assetto Corsa...
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je niekde nejake forum o AC? porovnania casov, nejake MP eventy a tak...
-
Solo_Kamen
King
môj rekord na Blackwoode je myslím 1:35 a nejaké stotiny... teraz ale hrám len "rekreačne" a vačšinou spravím kolo za 1:36-38 (XFG)Spixy napísal:no čo, hráte to ešte niekto?
Inak tá hra dostala skúšobnú podporu pre Oculus Rift 1 a 2. Skúšal niekto?
o tom AC som nepočul, ale 35€ za to nedám keďže jazdím len rekreačne a volant mám len doma
-
Solo_Kamen
King
https://www.lfs.net/news/935
po niekolkých rokoch skutočný update, prerábka trate Westhill a bezprostredné okolie vrátane prístupových ciest
čo sa počtu trojuholníkov trate týka, tak to nevyzerá zle ale už je jasne vidiet, že potrebujú prekopať grafický engine. Ale mimo toho je to celkom fajn, nejakú tú hodinku som si dnes zajazdil
po niekolkých rokoch skutočný update, prerábka trate Westhill a bezprostredné okolie vrátane prístupových ciest
čo sa počtu trojuholníkov trate týka, tak to nevyzerá zle ale už je jasne vidiet, že potrebujú prekopať grafický engine. Ale mimo toho je to celkom fajn, nejakú tú hodinku som si dnes zajazdil
No skutocny ako skutocny, jedna trat za 6 rokov to je vykon... Scirocco malo byt v uvode roka 2009 a stale nic. Odvtedy len male updaty a teraz Westhill. Prelomovy bol akurat update na podporu Oculus Riftu, ten sa vydaril. Kym nezmenia filozofiu, tak LFS bude pomalou smrtou umierat nadalej. Ostatne top simulatory uz LFS predbehli vo vsetkych kategoriach a z LFS sa stal cruise simulator, asi aj preto vysiel Westhill v takejto podobe.
-
Dede
Medium Star
Aspoň mám dôvod trošku prevetrať myšku...
-
Solo_Kamen
King
Druhá velká aktualizácia tento rok, to sa nevidí moc často
... skúšal ten Rockingham niekto už?
https://www.lfs.net/tracks/RO
https://www.lfs.net/tracks/RO
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som si to kupil iba kvoli tym hodinam srandy co som zazil pred par rokmi. V AC si za taku cenu mozem kupit 2 DLC co je troska viac contentu... A rockingham je OK, ale ajtak to uz nehravam takze...