Ahojte. Chcel by som sa poradit najlepsie ak niekto ma osobne skusenosti ale prijmem kazdy nazor. Hladal som si monitor do 200eur (+- 30-40)
Rozhodujem sa ci ist do nejakej velkej 27palcovej alebo 24palcovej so zahnutou obrazovkou. Vyuzitie hry,filmy a podobne. Co ma podla vas tak povediac "vtiahne viac do deja" Momentalne mam 22 palcovy cca 7 rocny samsung
https://www.alza.sk/lcd-displej-samsung ... d92091.htm
Slape stale ako novy, ale chcel by som prejst na lepsi obraz a hdmi.
Nad 3D som tiez rozmyslal ale mne to nejako nesedi, takze som od toho upustil
Dakujem za rady
Monitor
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Monitor
Rozdiel medzi HDMI a DVI nie je. Pri 27-palcoch rozslisenie FullHD uz nemusi byt dostacujuce, uz moze byt vidiet pixle. Takze v takom pripade by sa odporucalo QHD rozlisenie, pripadne rovno UHD.
Tak tak.
27" FHD monitor ma skor vyhodu ze ho das dalej od kresla/stolicky a mas pred monitorom vacsie miesto.
27" FHD monitor ma skor vyhodu ze ho das dalej od kresla/stolicky a mas pred monitorom vacsie miesto.
-
nitrous123
Light Expert
Aha no tak to by ma dost mrzelo kedze monitor chcem aby mi sluzil minimalne 3 roky a s technologiou aka ide dopredu by uz asi fakt nebolo full hd na 27 dostacujuce.
A co si myslite o ten 24 ale so zahnutou plochou ? Neposobi to rusivo ?
A co si myslite o ten 24 ale so zahnutou plochou ? Neposobi to rusivo ?
Mne to pride zbytocne. Ale ber to ako subjektivny nazor. A u monitorok ta technologia az tak prudko nejde hore. Teraz jedine AMOLED ale je otazne kedy budu cenovo dostupne.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde o žiadnu technologiu. Ten FHD monitor ti posluži uplne rovnako ako ten s vyššim rozlišenim. Aj ďalšich 5 rokov. Ide len o to či na tej uhlopriečke z tvojej sledovacej vzdialenosti vidiš trošku väčši raster, resp. ak ho vidiš nakoľko ti to prekaža. Pri vyššom rozlišeni ale musiš ratať s tym, že ten PC sa viac zapoti, resp. s tym, že niektore hry (ak hraš) si na tom vyššom rozlišeni nezahraš ak nemaš dostatočne vykonny PC.nitrous123 napísal:Aha no tak to by ma dost mrzelo kedze monitor chcem aby mi sluzil minimalne 3 roky a s technologiou aka ide dopredu by uz asi fakt nebolo full hd na 27 dostacujuce.