Prispôsobenie tabletu na prácu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Prispôsobenie tabletu na prácu

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ahojte, obraciam sa na vás s extravagantnou prosbou. Ježiško mi od nemenovaného mobilného operátora podaroval tablet a kedže všetci ostatní už jeden majú, tak skysol u mna. Som hodne konzervatívny človek a tablet považujem za prerastený mobil na pozeranie youtube ale už dlhšiu dobu túžim po lacnom notebooku na urgentnú "prácu v teréne". Napadlo mi, že ak zoženiem nejaký slušný kancelársky balík, vývojové prostredie na javu, c++ a tak dalej, tak by som zainvestoval do myši a klávesnice.

jedná sa o http://www.gsmarena.com/lenovo_tab_2_a8_50-7090.php

potreboval by som do toho narvať klávesnicu a myš naraz ale to by chcelo usb rozbočovač a microUSB->USB adaptér. Neviem, či by to základná doska tabletu dlhodobejšie zvládala. Má niekto s takýmito vecami skúsenosti? V podstate by som si s toho chcel spraviť notebook.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prispôsobenie tabletu na prácu

Príspevok od používateľa hojko »

Klavesnicu kupis v pohode, dokonca sa predavaju aj s touchpadom, napriklad to robi Lenovo pre svoje 10 palcove Yoga tablety. Tiez najdes aj lacnejsie verzie, ale neviem, ze ci aj s myskou. Kancelarsky balik najdes, je ich niekolko, tam problem nebude. Skor sa obavam toho prostredia pre Javu a C++. Mozno by som porozmyslal aj nad tou alternativou, ze by som tento tablet predal a kupil ten lacny notebook o ktorom pises, tu by si mal hned cca 100 eur za tablet (hoci islo o darcek na Vianoce, no ako pises, tak tablet u teba skysol) a teda by si len doplatil.
Napísať odpoveď