Kúpa autovysávaču

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Kúpa autovysávaču

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ako už samotný názov témy napovedá, mám záujem o kúpu autovysávaču. Podmienky by boli len 3, a to:

- musí mať napájací konektor do autozapaľovaču (tým akumulátorovým vysávačom veľmi neverím).
- mal by mať kompaktné rozmery.
- dobrý sací výkon.

Čo som tak prebehol web, našiel som zopár autovysávačov a celkom ma zaujal Black & Decker ADV1210. S touto značkou mám aj dobré, aj zlé skúsenosti čo sa AKU skrutkovačov týka. Preto sa nechcem veľmi unáhliť a radšej si nechám poradiť. Pokiaľ máte niekto skúsenosti s nejakými autovysávačmi, napíšte Vaše tipy, na ktoré sa mi oplatí pozrieť. Vďaka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa autovysávaču

Príspevok od používateľa hojko »

Podla tych recenzii je to len taky vysavac, ze prebehnut s tym autom za par minut a vybavene. Ale ak si auto nevysaval dva tyzden a najma po zime, ked tam budu kamienky z posypania, tak to zrejme moc nepovysava.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Hej, tiež som čítal rôzne "recenzie" čo písali užívatelia a veľmi sa mi to nepozdáva. A zrovna na tie kamienky a kadejaký bordel by som ten vysávač chcel. Našiel som aj iný vysávač, ktorý má mať sací výkon 25 Watt a podtlak vyšší ako 2,5 kPa. Konkrétne je to BVC-109B. Značka mi absolútne nič nehovorí, nikde som o tom nenašiel niečo konkrétnejšie napísané. Brat kúpil nejaký autovysávač z Lidl-u, ale veľmi ho nepoužíva. Že to už radšej skočí niekam na ČS a za 0,50€ si povysáva auto tam.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ved prave. Ked mam kamienky pod nohami alebo co, tak bud idem za 50 centov na pumpu alebo to len na ceste vyklepem a pobucham o plot. Ked ale auto vysavam dokladne, tak to trva 30-60 minut a to robim normalnym vysavacom. Nemam vsak rad ten proces, ked musim vytiahnut vysavac, dokladne vysavat, potom to vsetko odkladat, takze takyto maly za 20-30 eur by sa kludne hodil, ved tym moze vysavat auto aj zvysok rodiny. Ale pokial je to fakt len na omrvinky z bagety a nejaky kusok travy z topanky, ktory sa mi nalepil a ostane na koberceku, tak to asi moc vyznam nema. Alebo to riesit tak, ze koberceky vyklepac na ceste a tymto malym to potom prebehnut, a zaroven potom tak 1x za mesiac to poriadne povysavat, ci uz doma velkym vysavacom alebo na pumpe.

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2015, 16:18)
Ked tam nad tym rozmyslam, tak prikon ako taky je limitovany autozasuvkou. To je 12V a poistka je tam kolko, zrejem 10A, takze to je max. 120W, ale mozno aj 12A. Je to asi o inom ako normalny vysavac, kde to je 1800W napriklad.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Našiel som na youtube jedno video, kde z jedného e-shopu testovali autovysávače z ich ponuky. Celkom schopne tam vyzerá vysávač od firmy Heyner, vo videu je v čase od 0:55. Tie ostatné za veľa nestoja.

Poprípade ešte tento autovysávač vyzerá byť schopný.

Napísať odpoveď