Kamera SJ4000

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
crawn
Amateur
Amateur

Kamera SJ4000

Príspevok od používateľa crawn »

Ahoj
Kupil som si z ciny kameru SJ4000 samozrejme fake o com som vedel ale kvalita videa co som nasiel na youtube je mi postacujuca. Kamera mi prisla no ta kvalita nahravaneho akoze 1080p je velmi zla. Vsade som sa docital a aj znami co ju ma mi radil nech si nahram iny FW a vsetko bude OK. Hladal som teda nejaky FW ale k nicomu som sa nedopracoval. Mate niekto tuto kameru ? Vedeli by ste mi sem dat nejaky FW aj s navodom ako na ten update ?
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kamera SJ4000

Príspevok od používateľa hrban »

tak nech ti známi pošle link na ten fw, ako máme vedieť čo za kameru to je keď je to fake sj4000 a tých je kopa.
crawn
Amateur
Amateur

No ten ho uz nemá to je ten problém . Tu je ta kamera, ktoru som objednaval ak ti to pomoze : http://www.aliexpress.com/item/Hot-SJ40 ... 34511.html.
Aktualnu verziu vypisuje :
CDV
V2.8_20151113
RES:V2.8
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cakas, ze niekto na fejkovu kameru za 17 eur bude robit este aj firmware??? :D To hadam nie :) Okrem toho podla popisu tam ukazuje datum 20151113, teda 13.11.2015, co si myslim, ze je relativne aktualne. Skus pozriet sem: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2233731
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Mal som u seba fake aj original SJ4000. Na originale som updatol FW bezproblemov, pricom ten isty FW mi na fake nasadit nesiel. Ta kvalita videa je vo fake horsia. Byt tebou vyberam original, zas tak cenovy rozdiel tam nie je. Ale teraz je to uz kvazi jedno.
crawn
Amateur
Amateur

Precital som mnozstvo diskusii a na niektorych pisali ze su FW aj na tie fake kamery, ktore riesia problemy s kvalitou videa. Pozeral som videa s porovnanim fake a original SJ4000, samozrejme je tam horsia kvalita ale ta kvalita bola aspon taka ze sa to dalo pozerat a bol to pomerne pekny obraz. Ale toto co prislo mne ma obraz taky aky ma 1,3mpix fotoaparat v starych mobiloch. No a dalsiu vec co som si vsimol je ze ked nahravam akoze 1080P video, dam ho do pc pozriem si parametre video a je tam len 720p. Preto by som chcel skusit ten FW nahrat iny. Skusal som napisat predajcovi ale zatial neodpisal. No vidim to asi na reklamaciu .
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tychto diskusii som uz prelistoval nespocet. Ani jeden FW mi tam nesiel. Tie informacie, ktore udava na stranke produktu tomu nezodpovedaju. Ale to, ze ti to pripomina 1,3Mpix sa stotoznuje stym, co som cital na forach.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Za 20 USD nemozes ocakavat pozeratelny obraz, vsak tolko stoji len ten plastovy vodotesny obal, mal si zobrat nejake xiaomi yi za 80 € a mal by si pokoj.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne tak, v takýchto prípadoch sa riadim heslom: "Nie som tak bohatý, aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci." V tvojom prípade to platí doslova a do písmena.

Proste keď kúpiš fejk čínskej kamery za 20$ nemôžeš očakávať, že z toho dostaneš použiteľný obraz, keď jeho originál stojí tak 4-krát viac a o GoPro cenách ani nehovorím. Firmware ti z tej optiky, ktorá tam je, zázračne nespraví lepšiu kameru, s ktorou by si bol spokojný. To jednoducho nejde...

Aspoň máš poučenie do budúcna, že fejky sa neoplatí kupovať, tentoraz ťa to stálo "len" 20$.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Neviem co chces reklamovat. Ked som videl videa na YouTube ako z motorky a auta tocil fejkovou SJ4000, tak to bolo na grcanie. Kvalita bola na urovni Nokie 6300, ktora bola hitom asi tak v roku 2007.
crawn
Amateur
Amateur

Reklamovat uz len kvoli tomu ze to toci max 720p video a nie 1080p ako predajca uvadza :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak to good luck & have fun...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

LOL, tak len reklamuj. Zasmejem sa, ak ti povie, ze to mas poslat niekde do Ciny alebo USA, pricom za postovne das 25 eur.
crawn
Amateur
Amateur

Toho ze mi nevrati peniaze sa nebojim, Uz som reklamoval viacero veci a nikdy po mne predajca nechce nic vratit spet, vsak je to nerealne ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tu nejde o to, že by ti nevrátil peniaze, ale o to, že poštovné ťa bude stáť toľko, koľko si vyhodil za tú kameru, a to ti vracať naspäť nebude...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono vobec riesit firmware... to je program, to cinan obslahne kludne z originalu ked treba.

Ale usetrit sa da na hardweri, vymeni fullHD cip s dobrymi vlastnostami za najlacnejsi 720p sunt z vedlajsej fabriky, plosak zjednodusi a necha vyrobit v nizsej kvalite....

Ano, kopirovaci vedia nieco usetrit na R&D, ale elektronika nie je textil, kde cez den sijes z materialu za 5 eur tricko Adidas, vecer otocis decka a do rana za tych istych 5 eur lezu Abibasy. Ked kupujete kopiu za 1/4 ceny, niekde bude zadrhel.
crawn
Amateur
Amateur

No uvidim co mi odpise predajca, zatial dakujem za odpovede.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Postovne vobec nie je tak drahe ako uvazdate. Posielal som autokameru naspat do ciny a postovne bolo par eur (uz neviem presne). Treba si zvazit zasielku a na stranke posty si najst cenu medzinarodnej zasielky. http://www.posta.sk/sluzby/doporucena-zasielka-svet
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Balik, hmotnost 0-1000g (do 1kg), Cina, 16,50 eur :) Doporuceny list je lacny, ale kamera ako doporuceny list zrejme neprejde.
Napísať odpoveď