Myš
-
Smithandrej
Amateur
Myš
Ahojte potreboval by som poradiť s myšou,dúfam,že to nejak pochopíte v čom je môj problém,tak poďme na to
..momentálne mám myš s ktorou hrávam dajme tomu cs:go a je na nej všetko fajn až na to,že koliečko občas samo od seba spraví,že vyskočím,tak som ju chcel vymeniť..tak som si kúpil novú(iná značka) ale keď hrám a nadvihnem ju a následne položím tak v hre to poznať a nemám ju tak "pod kontrolou" ako som bol zvyknutý..to isté mi robí aj pri ďalšej myši..spozoroval som,že ak nadvihnem niektorú z týchto myší a je trochu od povrchu podložky je možné s ňou pracovať akoby bola na podložke a zrejme to je ten problém,pri starej keď som nadvihol myš a položil ju na iné miesto tak kurzor bol tam kde aj keď som ju nadvihoval,pri nových keď to spravím tak sa kurzor samozrejme hýbe..naozaj som sa snažil vysvetliť môj problém čo najzrozumitelnejšie aj keď je to dosť obtiažné,ak máte niekto riešenie tak budem veľmi vďačný 
-
Smithandrej
Amateur
Re: Myš
ahoj,ďakujem za odpoveď a aj som si myslel,že to bude v tom,ale kúpil som si optickú myš(tá čo mi tento problém nespôsobuje je taktiež optická)a robí mi ten istý problém tak neviem v čom to bude..