ADSL /DSL wifi router do 50€
ADSL /DSL wifi router do 50€
Pekný deň sa praje, ľudia potreboval by som pomôcť s kúpou ADSL wifi routra (alebo DSL ? nevidím v tom žiaden rozdiel ... nerozumiem tomu novému členeniu - snáď je DSL a ADSL to isté
). Žiadne nároky vysoké nepotrebujem ... 1 -2 pripojenia ku PC + Wifi (aby som sa napojil aj cez NTB, mobil, tablet, Nech je hlavne stabilný,neprehrieva sa, nebude potrebný reštart každý 2. deň. A aby zvládlo ťahať PC+Mobil+Tablet zároveň. Pokrytie 3. izbový byt (cca 60m2), internet 5/0,5 Mb (Telekom). Skrátka niečo podobné ale lepšie ako ten D-Link (DSL-2641R) ktorý sa prehrieva každých 30 min a nejde. Cenový strop 50€ - ak sa nič také nenájde tak kľudne aj trošku vyššiu cenu. V tomto sa vážne nevyznám tak sa na Vás spolieham !
ďakujem za rady (+ dokázal by mi niekto vysvetliť rozdiel medzi DSL , ADSL a ADSL2 ? )
Re: ADSL /DSL wifi router do 50€
mne sa doma vala d-link2641r od telekomu, a nemal som s nim ziadne problemy. ak ho mas v zaruke tak by som ho skusil reklamovat. Mal som ho na private v 2 izb byte kde sme na nom ficali 4-5 pc + 4 telefony...
Re: ADSL /DSL wifi router do 50€
Lenže ja mám doma 3 a každý taký istýusefull napísal:mne sa doma vala d-link2641r od telekomu, a nemal som s nim ziadne problemy. ak ho mas v zaruke tak by som ho skusil reklamovat. Mal som ho na private v 2 izb byte kde sme na nom ficali 4-5 pc + 4 telefony...