MAD CATZ FREQ5 problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zralek
Novice
Novice

MAD CATZ FREQ5 problem

Príspevok od používateľa zralek »

Zdravim, dnes mi dosli nove sluchadla MAD CATZ FREQ5 a problem nastal hned ako som ich zapojil. Neustale prskaju a semtam zacnu az piskat skusal som ich aj na telefone ale tam mi idu perfektne.. no v pc ci uz cez usb alebo jack.. prskaju stale. Moje podozrenie je na zvukovu kartu vzhladom ktomu ze mi zvuk prska aj na monitore ktory ma reproduktory ale zaroven ide dobre ked ho napojim na telku..
len mi je divne ze mi to doteraz na ziadnych sluchadlach nerobilo.. skratka som uz v koncoch.. aj som preinstaloval ovladace .. ale stale to prska
zvukovu mam na doske ta je popisana tu : http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3900#sp
POMOOOC :D

EDIT : NA NOTEBOOKU IDE TAK AKO MAJU.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MAD CATZ FREQ5 problem

Príspevok od používateľa hrban »

máš nastavené na sluchátka ? ono sa to niekde v nastaveniach zvuku dá zmeniť, že repráky, sluchadka, špunty. skús to nastaviť na sluchádka(headset).
zralek
Novice
Novice

urcite ano.. este ich skusim na Notebooku a ak budu stale prskat dam ich reklamovat.. lebo ono funguju inak ked su napojene na jack a inak ked na usb pri usb je aj equalizer a mikrak + sa da nastavit hlasitost ..tak to bude zrejme niekde tam ak su poskodene
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ked su cez USB tak s tym ani tvoja zvukovka nema co robit, lebo oni maju vlastnu zvukovku.

Ps.: Od MadCatz by som vela veci nekupoval, maximalne asi tak ich Flight stick a to mam od nich M.M.O. 7 mys a S.T.R.I.K.E. 7 klavesnicu... Klavesnice by som sa najradsej zbavil, akurat mys uz mam tretiu, lebo som zavisly na tom joysticku.
zralek
Novice
Novice

co konkretne ti vadi na mad catz .. chcel by som vediet lebo planujem viac menej aj mys a klavesnicu od nich
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Na myskach pouzivaju docela blbe senzory. S normalnym senzorom je az ta najnovsia az retardovane modularna mys (R.A.T. PROX) :D Ale tam je aj cena dost vysoka.
Na tu moju som velmi navyknuty a ako som pisal, uz mam tretiu M.M.O. 7, lebo som si priuvelmi zvykol na ten joystick a tlacitka okolo toho, ktore mam nabindovane na rozne skratky v programoch ako chrome, sublime text, photoshop etc.

Ku klavesnici: za cenu tej klavesnice mozes mat cokolvek ine co bude omnoho lepsie (napr ja som si spolu s nou kupoval aj prenosnu klimu ktora bola o 50€ lacnejsia :D). Ten displej nevyuzivas na nic okrem hodiniek a pri mojom pouzivani, kde PC restartujem raz za mesiac (niekedy ani to), displej casto zamrzne a nepomoze ani restart PC, musis ho kompletne vypnut ze elektriky.

A kedze teraz uz byvam sam, hladam nejaku normalnu RGB mechanicku klavesnicu (ako k70 alebo k90) len s jednym radom makto tlacitiek a budem spokojny.
zralek
Novice
Novice

hmm ja tu mys skusim len nad tou klavesnicou som premyslal ale tu som chcel strike 3... a SLUCHADLA... na notebooku hraju perfektne.. az sa mi ich nechce dat dole :D poradte tvl
necham prebehnut viri cervy a ten odpad.. ale neviem inac .. :D
zmena bola aj ze na nb mi instalovalo nieco skrz windows update.. pozrem to
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm, neviem, pozeral som na par webov a ludia maju rozne problemy s nimi. Fakt by som siel do inych skuchadiel. Za podobnu cenu si schopny kupit pouzite Sennheiser PC 360 ci PC 350 skuchadla, ktore su niekde uplne inde kvalitou zvuku a mikrofonu (jedne z najlepsich headsetov v tom ze maju bohovsky mikrofon a aj samotne repraky).
zralek
Novice
Novice

love mi asi tazko vratia
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Preco? Ak si ich kupoval cez net a dosli ti dnes/vcera (Snastny novy rok), tak mas 14 dni na vratenie...
zralek
Novice
Novice

objednal som ich na alze bez tich doplnkov ako okmazita vymena alebo vratenie penazi
ale ak mi ich vratia pojdem tam urcite

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2016, 9:36)
Pri zmluvách uzavretých od 13. júna 2014 v EÚ máte právo vrátiť tovar kúpený cez internet, ako aj tovar zakúpený inde ako v obchode (napr. od podomového predajcu, alebo formou telefonickej alebo poštovej objednávky) do 14 dní.

aha tak ano.. len mam stale pochybnosti pretoze sluchadla samotne sa mi pacia mikrofon je vazne dobry a skratka neviem co ine by som si vzial.. nejake skratka potrebujem
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No mas teraz 3 dni na skusanie aby si prisiel na to, co s tym je, ak na to neprides, vratil by som ich.
Napísať odpoveď