Reebok korcule ....ktore kupit???

O športe...
colJohnn
Novice
Novice

Reebok korcule ....ktore kupit???

Príspevok od používateľa colJohnn »

ahoj ja by som potreboval poradit v znacke Reebok niekym kto sa vyzna v radach a kolekciach korculi od tejto znacky....
rozmyslam nad tymito, touto radou http://redrebel.sk/produkt/reebok-9k-wh ... s-sr-sk9kp
alebo http://www.lukasport.sk/sk/detail/hokej ... sr-sirka-d
dakujem za akukolvek odpoved pokial nebude toxic :sneaky: :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Reebok korcule ....ktore kupit???

Príspevok od používateľa hojko »

Rekreacne korculovanie alebo na profesionalny hokej???
colJohnn
Novice
Novice

amaterska liga...ale skor chcem vediet preco ktore a tak :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V prvom rade by som sa isiel poradit do obchodu, kde predavaju hokejovu vystroj, tam ti budu najlepsie poradit co a ako, porovnat podla skusenosti ludi a hokejistov, ktori tie korcule mali. A v neposlednom rade si myslim, ze davat 250 eur za korcule na amatersky hokej je asi aj zbytocne, pretoze na to ti postacia aj korcule za 100 eur, pripadne nieco lepsie za 150 eur.
colJohnn
Novice
Novice

Tak dik za radu...bol som v Ke v predajni menom Guruhokej a na koniec som si odniesol Bauer vapor x700...tie korcule neskutocne sadli na nohu uz ich len dnes odskusat...+ som dostal zlavu a korcule som kupil za najnizsiu moznu cenu aj podla portalu Heureka...+brusenie a tepelna uprava korculi bola v cene...takze kto to nema tak daleko tak odporucam tento obchod ...dostanete co hladate...
A este ku korculiam reebok...bolo mi povedane ze oplati sa ich kupit ale az od rady 30k co je podobna cenova kategoria ako x700 ale baeurky mi sadli na nohu ovela lepsie....nizsie rady u reebok vraj rychlo zmaknu, samozrejme zavisi aky hokej hrate...
Urcite si chodte korcule ktore chcete objednat z netu najprv niekam odskusat...od tlacenia cez velkost je tam toho vela co Vas potom moze sklamat... :? :) :) :)
Napísať odpoveď