panorama auta
-
LinkinPark
Novice
panorama auta
zdravím, chem na mobile spraviť panoramu môjho auta, možno sa to zda byť jednoduche ale nedari sa my to. Ked dam režim panorama tak ja vlastne dokažem urobiť panoramu tak že stojim na mieste a točím sa ale ja potrebujem že auto bude stať a ja sa budem točiť okolo neho. Viete my niekto niečo poradiť ? alebo spraviť fotky z boku,spredu,zozadu a spraviť z toho panoramu ? (potrebujem odfotit tri strany auta predok,bok,zadok)
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: panorama auta
skús nám radšej povedať, na čo to potrebuješ, lebo panoramou to aj tak nedosiahneš, ale možno sú iné postupy, čo by si mohol skúsiť. Lebo si neviem predstaviť ako sa dá spojiť fotku auta z boku a z predu do jednej fotky.
-
LinkinPark
Novice
tak si chcem spraviť fotku auta z tich troch stran, a mať to na jednej fotke.
Skús spraviť cca 8-15 fotiek auta.. postupne za sebou odfoť ľavú stranu auta, ľavý zadný roh, zadok, zadný pravý roh, pravú stranu auta, predný pravý roh auta, predok, ľavý predný roh auta.. samozrejme musíš všetko fotiť z jedného uhla, z rovnakej výšky.. a potom tie fotky skús hodiť do nejakého programu, ktorý vie spájať fotky do panorámy.. možno z toho vznikne nejaký paškvil, ktorý požaduješ..

-
hrban
Addict
podľa mňa by si mal prestať fetovať, bo nechápem ako sa daju spojiť fotka zo strany s fotkou z boku, hlavne si neviem predstaviť výsledok, proste hnus z toho vznikne...
//nauc sa slusne pomenovat subor
tu to máš aj s fade efektom, toto ti vznikne.
//nauc sa slusne pomenovat subor
tu to máš aj s fade efektom, toto ti vznikne.
nazov prilohy nepresiel cenzurou!
Ale spat k teme - k comu by to malo byt dobre?
Videl si take uz niekde?
Ale spat k teme - k comu by to malo byt dobre?
Videl si take uz niekde?
Nemyslel len kolaz viacerych foto?
-
hrban
Addict
ako nechcem urážať autora, možno má skvelú myšlienku, len to nevie popísať a z toho popisu čo dal, mi vznikne len toto, keby sa viac rozpísal, dalo by sa isto čosi vymyslieť, ale to by chcelo viac fotiek a úpravu v PC, to len foťák nedokáže, ledaže cez nejaký hnusný fish eye effekt.
alebo skus postnut nejaku fotku z netu ako si to predstavuješ...
-
LinkinPark
Novice
Spravíš tri fotky a v nejakom programe ich spojíš.. 
-
hrban
Addict
on asi chce toto http://research.microsoft.com/en-us/um/ ... ng/unwrap/
-
LinkinPark
Novice
jop ved tom som robil no fotoshope no nevedel som to nejak vyjadriť dokým som nenašiel toto:
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
hrban
Addict
aha, presne odfoť, vo photoshope použi magické laso na vystrihnutie a prdni na čiernu alebo akúkoľvek inú plochu a spoj dokopy. hlavne pracuj vo viacerých vrstvách, pri vystrihovaní používaj masku na zakrytie okolia a máš to za hodinku hotové, alebo postni sem foto a niekto ti to spraví.