Priateľka vs škola
Priateľka vs škola
Zdravim.
Mám taku dilemu na ktorú zatiaľ nemám riešenie.
Našiel som si priateľku proste sme si sadli povahovo etc si rozumieme ale je tu jeden problem, jej treba zrobiť strednú a mne ma prísť v juli vyrozumenie či ma beru na VŠ do Kodane. Čo potom ? ako to riešiť ? aky by mal byť spravny pristup? - nechcel by som ju tu nechať samu keď viem jaky debili su okolo nej- , + nechcem od nej odísť
Je to niečo ako srdce VS mozog
Riešil už niekto taku situaciu?
Mám taku dilemu na ktorú zatiaľ nemám riešenie.
Našiel som si priateľku proste sme si sadli povahovo etc si rozumieme ale je tu jeden problem, jej treba zrobiť strednú a mne ma prísť v juli vyrozumenie či ma beru na VŠ do Kodane. Čo potom ? ako to riešiť ? aky by mal byť spravny pristup? - nechcel by som ju tu nechať samu keď viem jaky debili su okolo nej- , + nechcem od nej odísť
Je to niečo ako srdce VS mozog
Riešil už niekto taku situaciu?
Re: Priateľka vs škola
Určite ber školu, je to väčšia istota ako priateľka..
Ahoj,
ťažko ti poradiť správne riešenie. V takejto situácii sa musí každý rozhodnúť sám - či mu za to stojí zostať tu, obetovať školu, ktorá mu možno naskytne nové príležitosti. Lebo ak zostaneš, a náhodou sa po čase rozídete, budeš si určite nadávať, že si nešiel. Ak pôjdeš, bude ti smutno a ona na teba čakať určite nebude.
Niečo podobné som riešila aj ja, ale ja som sa rozhodla zostať. Lenže vy ste ešte na začiatku (ak som dobre porozumela) a v tom prípade ja by som asi odišla..
Každopádne, ešte nemáš rozhodnutie v ruke, začni to riešiť až potom, júl je ešte pomerne ďaleko, môže sa udiať medzi vami ešte veľa vecí.
ťažko ti poradiť správne riešenie. V takejto situácii sa musí každý rozhodnúť sám - či mu za to stojí zostať tu, obetovať školu, ktorá mu možno naskytne nové príležitosti. Lebo ak zostaneš, a náhodou sa po čase rozídete, budeš si určite nadávať, že si nešiel. Ak pôjdeš, bude ti smutno a ona na teba čakať určite nebude.
Niečo podobné som riešila aj ja, ale ja som sa rozhodla zostať. Lenže vy ste ešte na začiatku (ak som dobre porozumela) a v tom prípade ja by som asi odišla..
Každopádne, ešte nemáš rozhodnutie v ruke, začni to riešiť až potom, júl je ešte pomerne ďaleko, môže sa udiať medzi vami ešte veľa vecí.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
škola...jednoznačne
Ja len si si istý tou Kodaňou? To štúdium v Dánsku nie je až taká paráda ako to agentúry vykresľujú. Mám tam viacero kamarátov, ktorí sa tam stretli s viacerými problémami, tak si riadne over povesť školy aby si nezistil, že napríklad namiesto VŠ študuješ akadémiu. Ja som veľký skeptik čo sa štúdia tam týka, tak ťa chcem vystrihat aby si tam. neostal nespokojny, osamely a bez frajerky.
zatiaľ nieje iste že tam pôjdem ale bojím sa že čo keď to vyjde jak "naschval" susko8=(KAE)
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Urcite ber skolu , neviem kolko ste spolu ale on ten fasa pocit "zalubenosti" casom opadne a ked konecne zacnes triezvo uvazovat budes lutovat ze si nesiel na skolu
zaujimave nazory všetky su racionalne
Jednoznačne škola!
Ak by ste spolu už boli pár rokov, tak by to bola väčšia dilema, ale v takomto prípade, keď ste spolu možno pár týždňov/mesiacov by som nad inou možnosťou ani nerozmýšľal.
Ak by ste spolu už boli pár rokov, tak by to bola väčšia dilema, ale v takomto prípade, keď ste spolu možno pár týždňov/mesiacov by som nad inou možnosťou ani nerozmýšľal.
ale ved je to hnusne voči druhému či..?
Sám píšeš, že okolo nej sú samí debili.. nebuď samaritán!!! Z mojich skúseností tým debilom skôr alebo neskôr predsa len podľahne a potom už nebodaj v septembri môžeš búchať hlavu o stenu, že Ťa nechala a že si mohol mať aspoň školu...
k tým debilom, pre príklad: že niekoho boli "banan" alebo či sama natáča doma videá a takéto veci, ale k postoju ľuďom skôr to haterstvo že prečo možeš byť vo vzťahu a zase sa nájdu ľudia ktorým to vadí z nejakého dôvodu furt proste dajaky ko*ot
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak mam hodnotit iba podla poslednej vety, tak debil si hlavne ty. Absolutne nerozumiem co si tym chcel povedat. Vysvetli mi to niekto?
Banán asi penis a videa pravdepodobne so steklivym obsahom 
beardi 10 bodov pre chrabromil 
ale hlavne som tym chcel povedať že su zly ľudia kolo nej a najviac ma dostalo to keď mi poslala že, jeden chlapec jej poslal fotku ako sa "reže" a jej vravim: buď mu povieš ty nech sa nekresli fixkou po ruke alebo mu to poviem ja... proste ta stoka/odpad kolo nej ...
ale hlavne som tym chcel povedať že su zly ľudia kolo nej a najviac ma dostalo to keď mi poslala že, jeden chlapec jej poslal fotku ako sa "reže" a jej vravim: buď mu povieš ty nech sa nekresli fixkou po ruke alebo mu to poviem ja... proste ta stoka/odpad kolo nej ...
Seriously, WTF?! 
Kašli radšej na Dánsko a najprv sa nauč po slovensky. Tiež by som ti poradil zistiť, na čo je interpunkcia
Kašli radšej na Dánsko a najprv sa nauč po slovensky. Tiež by som ti poradil zistiť, na čo je interpunkcia
grammar nazsi...
Sorry, ale keď si sám po sebe prečítaš tú vetu, tak nedáva absolútne žiadny zmysel pre absenciu interpunkčných znamienok a akejkoľvek štylizácie a správneho slovosledu. Môžeme si len domýšľať, čo si tým myslel. Nerozumel by som ti, ani keby si mi to povedal naživo. Po prečítaní tej vety som sa cítil ako po prezretí tohto videa...japaja napísal:k tým debilom, pre príklad: že niekoho boli "banan" alebo či sama natáča doma videá a takéto veci, ale k postoju ľuďom skôr to haterstvo že prečo možeš byť vo vzťahu a zase sa nájdu ľudia ktorým to vadí z nejakého dôvodu furt proste dajaky ko*ot
k tým debilom, pre príklad: že niekoho boli "banan" alebo či sama natáča doma videá a takéto veci => pošli video ako masturbuješ -_-
ale k postoju ľuďom skôr to haterstvo že prečo môžeš byť vo vzťahu a zase sa nájdu ľudia ktorým to vadí z nejakého dôvodu furt proste dajaky ko*ot => sledujuci ľudia alebo ako to nazvať, neprajníci? v skratke zlý ľudia kolo nej.
ale k postoju ľuďom skôr to haterstvo že prečo môžeš byť vo vzťahu a zase sa nájdu ľudia ktorým to vadí z nejakého dôvodu furt proste dajaky ko*ot => sledujuci ľudia alebo ako to nazvať, neprajníci? v skratke zlý ľudia kolo nej.