Swan 4g internet - SNV

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Swan 4g internet - SNV

Príspevok od používateľa easton »

Čaute borci,
kupil som si sim kartu od swanu s vidinou 4G internetu v mobile. Postupoval som podľa inštrukcií na stránke ako zistiť pokrytie, mobil (lenovo s60) mi zobrazilo normlane swan 4g aj swan 2g. Dnes mi dorazila karta vložil som nastavil som, čo som vedel, mobil sa na chvilku pripoji a potom vypiše žiadna služba. Ma niekto skusenosti, či to vobec v SNV funguje, resp. či som niečo nenastavil zle. Na podpore swanu, ma odpinkavaju, že SNV je len čiastočne pokryt,a a že signal može isť a nemusí, pritom sieť tam mam, mobil mi ju uakzuje.
Diks
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Swan 4g internet - SNV

Príspevok od používateľa Sarger »

Nastavil si správny APN?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

všetko mam nastavene spravne podla navodu, čo mi prišiel, len časti "APN je potrebne nastaviť na "internet" (nez uvodzoviek) neviem, či som dobre pochopil a nastavil, dal som to ako nazov pristupoveho bodu APN
Pukii
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pukii »

Pri 4G 1.0 Swan musi kartu najprv aktivovat. V zmluve maju do 2 dni od podpisania zmluvy, ktoru zakaznik preberie spolu so simkou. Pokial sa jedna o obycajnu simku s ktorou sa da volat tak to neviem.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ahoj, mne už prišiel aj email, o tom ,že karta je aktivovaná, nerozumiem tomu,možno som trafil na vadnú Sim, na online porade, mi prislubili, že mi bude volať technik od swanu, skusim mu vysvetliť, situáciu a dúfam, že sa to vyrieši...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

easton napísal:všetko mam nastavene spravne podla navodu, čo mi prišiel, len časti "APN je potrebne nastaviť na "internet" (nez uvodzoviek) neviem, či som dobre pochopil a nastavil, dal som to ako nazov pristupoveho bodu APN
To s pochopil správne, a meno swan.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No vyskusal som kartu swan v 4G v samsung galaxy ace4 a internet ide dobre v lenove sa len prihlasi a potom hned napise ziadna siet. Pride mi to tak akoby bola ta sim od swanu na lenove blokovana (bol kupovany cez o2 eshop). Ide to nejako odblokovat?

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2016, 19:38)
Vyriešene, tetuška z O2, ma asi čarovne ruky spravila, to čo ja a jej to šlo a mne nie :D už to funguje
Napísať odpoveď