Smart TV & Domáce kino
Smart TV & Domáce kino
Ahojte,
ospravedlňujem sa ak téma už je..
Kúpil som si Smart TV Samsung a rozhodol som sa že využijem staré DVD domáce kino LG cez ktoré pôjde zvuk. Podarilo sa mi prepojiť domáce kino zo STB cez scart a zvuk z TV cez kino funguje ale neviem ako dosiahnuť to aby mi fungoval zvuk aj z TV cez smart, teda keď zapnem youtube aby zvuk tiež išiel cez kino...
zapojené to mám nasledovne:
DVD DK ----> STB (scart)
STB ----> TV (HDMI)
Domáce kino - má SCART a CINCH
Set-box - má HDMI, SCART a ešte jeden červený CINCH alebo čo to je
TV - má HDMI, CINCH, Digital Audio out(optical) a ešte vstup pre slúchadla.. SCART nie!
Potrebujem vlastne dostať ešte zvuk aj z TV keď som cez smart na youtube lebo zvuk cez kino ide ale len z toho STB.
Ďakujem
ospravedlňujem sa ak téma už je..
Kúpil som si Smart TV Samsung a rozhodol som sa že využijem staré DVD domáce kino LG cez ktoré pôjde zvuk. Podarilo sa mi prepojiť domáce kino zo STB cez scart a zvuk z TV cez kino funguje ale neviem ako dosiahnuť to aby mi fungoval zvuk aj z TV cez smart, teda keď zapnem youtube aby zvuk tiež išiel cez kino...
zapojené to mám nasledovne:
DVD DK ----> STB (scart)
STB ----> TV (HDMI)
Domáce kino - má SCART a CINCH
Set-box - má HDMI, SCART a ešte jeden červený CINCH alebo čo to je
TV - má HDMI, CINCH, Digital Audio out(optical) a ešte vstup pre slúchadla.. SCART nie!
Potrebujem vlastne dostať ešte zvuk aj z TV keď som cez smart na youtube lebo zvuk cez kino ide ale len z toho STB.
Ďakujem
Re: Smart TV & Domáce kino
V DK vies prepinat vstup?
Áno, medzi DVD, PORTABLE, FM, USB, AUX a TV-AUDIO
Mozes zapojit box do TV a z TV audiom ako aux do DK, potom ti pojde vsetok zvuk z TV cez DK
Veď box je zapojený do TV cez HDMI, hore som to napísal..
-
Ryan Giggs
VIP
Ale nemaš prepojeny TV s kinom, jasne že ti to nejde.
Napiš čo je to za TV, presny typ.
Napiš čo je to za TV, presny typ.
To je fakt
Samsung Smart TV UE32J5672
Model 2015
Samsung Smart TV UE32J5672
Model 2015
-
Ryan Giggs
VIP
A kino je ake?
LG HT356SD
-
Ryan Giggs
VIP
Jedina možnosť ako to prepojiť je zo sluchadloveho vystupu televizora. To ale nie je z viacerych dôvodov idealne riešenie.
Ok, dik moc.
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2016, 17:20)
Ahojte, chcel by som sa ešte spýtať či je nejaký univerzálny diaľkový ovládač pre tento model: Samsung Smart TV UE32J5672.
Napríklad niečo takéto: http://dialkove-ovladace.heureka.sk/dia ... 59-01220b/ alebo http://dialkove-ovladace.heureka.sk/dia ... 59-00762a/ .
Originál ovládač mám ale potrebujem iný pre lepšie ovládanie smart, pretože ten čo bol v krabici je dosť naprd. Ovládanie funguje len cez šípky na diaľkovom čo je dosť nepraktické.
Momentálne používam myš od PC pre lepšie vyhľadávanie. Je to síce lepšie ako pôvodný ovládač no musím stáť pri TV, ak chcem niečo hľadať.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2016, 17:20)
Ahojte, chcel by som sa ešte spýtať či je nejaký univerzálny diaľkový ovládač pre tento model: Samsung Smart TV UE32J5672.
Napríklad niečo takéto: http://dialkove-ovladace.heureka.sk/dia ... 59-01220b/ alebo http://dialkove-ovladace.heureka.sk/dia ... 59-00762a/ .
Originál ovládač mám ale potrebujem iný pre lepšie ovládanie smart, pretože ten čo bol v krabici je dosť naprd. Ovládanie funguje len cez šípky na diaľkovom čo je dosť nepraktické.
Momentálne používam myš od PC pre lepšie vyhľadávanie. Je to síce lepšie ako pôvodný ovládač no musím stáť pri TV, ak chcem niečo hľadať.
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Veď si kup bezdrôtovu myš. Alebo klavesnicu s touchpadom či set klavesnice a myši. Je nezmysel davať 40 eur či viac za diaľkove keď za to kupiš niečo z vyššie menovaneho a čo je podstatne použiteľnejšie.
To ma nenapadlo, skúsim niečo pozrieť.. dik moc