Pripomienky ku KARME
Re: Pripomienky ku KARME
Dreamer, prečítaj si všetkých 122 strán tejto témy a potom sem napíš, čo si sa naučil.
//teraz už 123
//teraz už 123
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dreamer: Ako som tu uz neraz pisal. Ja som dostal minusove karmy za pravidla fora, za zamknutie temy ked tema isla do offtopicu, za zmazanie offtopicu, za vtipy a kadeco ine. Ked chcem dat niekomu karmu, tak ju nedavam za konkretny prispevok, ale niekedy narazim na iny prispevok a vtedy ma napadne, ze este som zabudol na karmu a tak sup minusko 
Dreamer, keď ti mám pravdu napísať, tak aj ja som mal sto chutí ti na tie "exkluzívne"ponuky čosi napísať. Mal si tam kupón z martinusu, ktorý bežne ľudia len tak darujú, pripísal si tomu takú hodnotu, ako keby to bola neviem aká vzácnosť a predával si to o smiešne 4 € lacnejšie, akože exkluzívne pre hojko.com, pričom inde si to ponúkal AŽ o 1 € drahšie. Čo si čakal, že ľudia ti budú za to ďakovať, aký si veľkorysý? Mne to prišlo až smiešne. Slovo exkluzívny znamená mimoriadny, výnimočný. Čo je na tom mimoriadne, výnimočné, keď to dáš o 1 € lacnejšie. Keby si to predával za 5 € exkluzívne pre hojko, pričom inde za 15, tak na to nebudú také reakcie.
A ostatné inzeráty sa niesli v podobnom duchu.
Prepáč, že som ti to takto napísal, ja absolútne proti tebe nič nemám, nechcem ťa nijak nahnevať, ale trochu chápem ľudí, ktorí ti za to dali karmu dole. Niekto sa proste nechce s tebou o tom hádať v téme, a tak stlačí mínusko, a tým svoje pobúrenie utíši.
A ostatné inzeráty sa niesli v podobnom duchu.
Prepáč, že som ti to takto napísal, ja absolútne proti tebe nič nemám, nechcem ťa nijak nahnevať, ale trochu chápem ľudí, ktorí ti za to dali karmu dole. Niekto sa proste nechce s tebou o tom hádať v téme, a tak stlačí mínusko, a tým svoje pobúrenie utíši.
t0m4s3, Grim - Taktiez vam dakujem za to, ze ste si pozorne precitali moje prispevky a za konstruktivnu diskusiu.
pinco - dakujem za prispevok, teraz bez sarkazmu, to slovo som myslel v inom vyzname ale beriem, urcite takyto prispevok je prinosnejsi ako anonymna karma a tiez dokaz, ze negativna karma nefunguje.
hojko - neviem ci si ochotny aspon ty pocuvat, ale vacsinu z tych karm som dostal uz davnejsie, takze vazne som to tu nepisal kvoli svojej karme, to by som napisal ovela skor, ale myslim, ze negativna karma nie je prakticky na nic dobra, ale negativ ma viacero, deformuje a skresluje diskusiu, aj nazor na uzivatelov a je prakticky v rozpore s ostatnymi pravidlami fora. Ak sa to nema zmenit, ok, beriem, ale chcel som napisat svoj nazor.
pinco - dakujem za prispevok, teraz bez sarkazmu, to slovo som myslel v inom vyzname ale beriem, urcite takyto prispevok je prinosnejsi ako anonymna karma a tiez dokaz, ze negativna karma nefunguje.
hojko - neviem ci si ochotny aspon ty pocuvat, ale vacsinu z tych karm som dostal uz davnejsie, takze vazne som to tu nepisal kvoli svojej karme, to by som napisal ovela skor, ale myslim, ze negativna karma nie je prakticky na nic dobra, ale negativ ma viacero, deformuje a skresluje diskusiu, aj nazor na uzivatelov a je prakticky v rozpore s ostatnymi pravidlami fora. Ak sa to nema zmenit, ok, beriem, ale chcel som napisat svoj nazor.
-
Hotwire
Addict
Hej ludia mam navrh. Co keby sa tato tema proste zamkla a ked bude mat niekto nutkanie nieco sem napisat moze poslat SS modovi alebo adminovi so strucnym obsahom toho co sem chce nadhodit, a oni uz zvazia ci je to nieco co tuto diskusiu obohati alebo nie a podla toho na nejaky cas temu zase odomknu. Lebo takto sa to len zasiera desiatkami (ak nie stovkami) tych istych uplakanych prispevkov od ludi ktori sa nevedia preniest cez to ze niekto si na nich anonymne vyhonil svoje ego.
Co ty na to Hojko?
nahodou, je to celkom zabavne citanie
snad nikto sem este neprisiel s navrhom o zruseni, ak sa preklopil z cervenej na zelenu
snad nikto sem este neprisiel s navrhom o zruseni, ak sa preklopil z cervenej na zelenu
Opačne, nie? 
// aha som ch*j, nepochopil som
// aha som ch*j, nepochopil som
-
Hotwire
Addict
Zabavne to bolo mozno prvych par prispevkov ale citat uz po neviem kolky sty raz "buuu niekto mi dal k- a ani sa nepodpisal, buu a este k tomu mi aj vynadal, zruste tu hnusnu karmu a bude pokoj
((( " mi pride uz dost repetitivne. 
-
t0m4s3
Admin
Nahodou, Dreamer na to siel sofistikovane. To svoje plakanie zaobalil do toho ako karma nefunguje a skodi foru. Ocenujem kreativitu!
-
Fabo
Hardcore addict
som cakal na to ze na konci bude ze K+ ... a nic. no.t0m4s3 napísal:Nahodou, Dreamer na to siel sofistikovane. To svoje plakanie zaobalil do toho ako karma nefunguje a skodi foru. Ocenujem kreativitu!
Technicka otazka, pripomienka, preco sa tato tema nezobrazuje v aktivnych temach?
Aktivne temy tu uz niekto rozoberal a ak si dobre pamatam, tak aktivne temy su take, ktory maju za urcite casove obdobie urcity pocet prispevkov, pricom sa to tusim pocitalo nejako automaticky percentualne na zaklade datumu zalozenia temy, celkoveho poctu prispevkov v teme, prispevkov v teme za poslednych X dni a tak nejak. Alebo som to cital na inom fore co bezi na phpBB, ale ten princip bude asi vsade rovnaky. Ak sa mylim, tak ma opravte alebo nech vedenie uvedie ako sa to pocita a co do toho spada.
Zatial som ziadny filter na ziadnom inom fore nezaznamenal, az na vynimky pri temach vylucne pre moderatorov a pod. Takto sa k teme nemoze vyjadrit velka skupina uzivatelov, nemozu ani hlasovat, len ti, ktori uz v teme prispeli, cez "vase prispevky". Inak vsetky ostatne temy vzdy boli aj v aktivnych, tu na hojku.
Myslím, že všetci, ktorí sú tu už dlhšie a majú ochotu sa k tejto téme vyjadriť, to už dávno urobili a teraz im tá téma svieti v témach s vašimi príspevkami.
Ako prosim? Nepochopil som nic z tvojho posledneho prispevku. To bolo adresovane mne?
heker - teraz som nepochopil ani ja teba, ragujes na mna, ci nie, prip. na co konkretne?
Hensym - nesuhlasim, kolko ma hojko uzovatelov a kolki hlasovali, len to ked si porovnas, je jasne ze urcite sa mnohi nevyjadrili, aj preto ze im tato tema nikdy nevyskocila.
Zaujimave ze ziadna ina tema do ktorej som prispel nechybala v aktivnych temach, myslim ze najskor bude tato tema, alebo cela sekcia "Pripomienky a navrhy" vynata z aktualnych tem, ak je tomu tak, zaujimalo by ma preco?
Hensym - nesuhlasim, kolko ma hojko uzovatelov a kolki hlasovali, len to ked si porovnas, je jasne ze urcite sa mnohi nevyjadrili, aj preto ze im tato tema nikdy nevyskocila.
Zaujimave ze ziadna ina tema do ktorej som prispel nechybala v aktivnych temach, myslim ze najskor bude tato tema, alebo cela sekcia "Pripomienky a navrhy" vynata z aktualnych tem, ak je tomu tak, zaujimalo by ma preco?
Dreamer na teba som reagoval, ze som nepochopil co si pisal v tomto prispevku a na koho si reagoval - post2203190.html#p2203190
Prestan konspirovat. Kto si pozera cast Nove prispevky, tak temu uvidi: search.php?search_id=newpostsDreamer napísal:Zatial som ziadny filter na ziadnom inom fore nezaznamenal, az na vynimky pri temach vylucne pre moderatorov a pod. Takto sa k teme nemoze vyjadrit velka skupina uzivatelov, nemozu ani hlasovat, len ti, ktori uz v teme prispeli, cez "vase prispevky". Inak vsetky ostatne temy vzdy boli aj v aktivnych, tu na hojku.
GothaR - Preco sa vyhovaras na konspiracie?
Slusne mu odpis ci je to vynate z aktivnych tem alebo nie, len na to sa pytal.
-
t0m4s3
Admin
Tak to uz je solidny matros toto