Ako rozbehat hry co pouzivaju StarForce 3.x - odskusane

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Samopal
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako rozbehat hry co pouzivaju StarForce 3.x - odskusane

Príspevok od používateľa Samopal »

skusal som na hrach UFO Aftershock a Cross Racing Championship. Nikde inde na tomto fore som podobny navod nenasiel, tak tu je:

ps: treba splnit KAZDY bod, inak to nebude fungovat.

1, fyzicky odpojit vsetky CD/DVD mechaniky v PC
2, stiahnut si balik

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files/7467465/sf.rar.html
3, mountnut image hry a nainstalovat ju
4, spusti sfdrvup.exe (update driverov starforce, mozno ani nebude treba..)
5, spust SFNightmare.exe a daj "Disable node"
6, spust SFASB.exe, nainstaluj a nastartuj pomocou gui
7, normalne spusti hru (ja mam image mountnuty v alcohole, mozno bude fungovat aj cez daemon)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

ja ziadne napalky ani mechaniky odpajat nebudem :evil: ono existuje aj program nazyvany antiblaxx :wink:
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Smopal: na Cross Racing Championship netreba odpajat fyzicky mechaniky :wink:

JJJ:AntiBlaxx neni na StarForce :roll:
Samopal
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Joker napísal:Smopal: na Cross Racing Championship netreba odpajat fyzicky mechaniky :wink:

JJJ:AntiBlaxx neni na StarForce :roll:
uz ma zacinaju tie ochrany pekne stvat, skoro na kazdu hru potrebujem inu kombinaciu softu... odpajanie mechanik tiez nie je zrovna stylove riesenie... na CRC mi to inak neslo, ale rad sa necham poucit :wink:

jjj: ked rozbehas aftershock bez toho aby si odpajal mechaniky fyzicky, tak napis, ja budem len rad... inak skusal som aj pomocou SFNightmare zakazat IDE kanaly na ktorych su tie mechaniky, alebo v device managerovi ich zakazat/odinstalovat, ale nic z toho mi nepomohlo.
Joker
VIP
VIP

Samopal napísal:uz ma zacinaju tie ochrany pekne stvat, skoro na kazdu hru potrebujem inu kombinaciu softu... odpajanie mechanik tiez nie je zrovna stylove riesenie... na CRC mi to inak neslo, ale rad sa necham poucit :wink:

jjj: ked rozbehas aftershock bez toho aby si odpajal mechaniky fyzicky, tak napis, ja budem len rad... inak skusal som aj pomocou SFNightmare zakazat IDE kanaly na ktorych su tie mechaniky, alebo v device managerovi ich zakazat/odinstalovat, ale nic z toho mi nepomohlo.
CRC:staci len spustit Start.bat okno nechas otvorene alebo cez SFAFSB potom cez SFNightmare zakazat CD a Node moutnes image a ides aspon u mna :wink:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

Máte Xpčka s Sp1 alebo Sp2 lebo mne to nejde podľa žiadneho tohto návodu. Dúfam že bude skoro vydaní nocd-patch.
Joker
VIP
VIP

vajda65 napísal:Máte Xpčka s Sp1 alebo Sp2 lebo mne to nejde podľa žiadneho tohto návodu. Dúfam že bude skoro vydaní nocd-patch.
Treba SP2.
Drtic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Drtic »

Mna by zaujimalo ako mam zacat nanovo instalovat, ked som to predtym robil podla ineho postupu. Treba tie starforce odinstalovat alebo nieco podobne alebo mozem zacat rovno s krokom 1. odpojit mechaniky...
Joker
VIP
VIP

Drtic napísal:Mna by zaujimalo ako mam zacat nanovo instalovat, ked som to predtym robil podla ineho postupu. Treba tie starforce odinstalovat alebo nieco podobne alebo mozem zacat rovno s krokom 1. odpojit mechaniky...
Mas tam aj odinstalator tak mozes odinstalovat.Ale ak si pouzivalt tieto ovaldace tak netreba.
Drtic
Expert
Expert

Aha, tak uz mi to ide. Skodaze musia byt odpojene tie mechaniky. Je to dost na nervy stale zapajat a odpajat.
--------------------------------------------------------------------------------------
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

do verzie SF 3,4 funguje SFcure podla mna na spolahlivo vyssie uz neviem ale trackmania a codename PP2 s tym islo
Cassy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Cassy »

Používa ho aj Serious Sam 2?
Samopal
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Drtic napísal:Aha, tak uz mi to ide. Skodaze musia byt odpojene tie mechaniky. Je to dost na nervy stale zapajat a odpajat.
--------------------------------------------------------------------------------------
osobne pouzivam CD/DVD mechaniku cca 1-2 krat do mesiaca, takze mi to nejak nevadi...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Samopal napísal:osobne pouzivam CD/DVD mechaniku cca 1-2 krat do mesiaca, takze mi to nejak nevadi...
Ja mam vsetky image v PC na diskoch, takze aj pre mna je to celkom prijatelny sposob, ale nejaky softik by bol aj tak lepsi ako "hrabanie" sa v krabici :oops:
Drtic
Expert
Expert

Samopal napísal:osobne pouzivam CD/DVD mechaniku cca 1-2 krat do mesiaca, takze mi to nejak nevadi...
No mam ich teraz odpojene a nejak mi este nechybaju. Ale zrazu mi to hadze chybu, ze zadany CD kod neodpoveda disku... Nevviete niekto preco to robi, alebo co s tym spravit ?
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Takže páni už nemusíte odpájať žiadne mechaniky a ani používať žiadne programy na oklamanie starforce, ale stačí si nainštalovať nový deamon tools 4.0.

Práve som to skúšal a ide to v pohode.
maxman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maxman »

vajda65 napísal:Takže páni už nemusíte odpájať žiadne mechaniky a ani používať žiadne programy na oklamanie starforce, ale stačí si nainštalovať nový deamon tools 4.0.

Práve som to skúšal a ide to v pohode.
tak to skus na UFO: Aftershock a hned sa vratis k odpajaniu mechanik. Lebo Aftershock bez odpojenia mechanik nerozbehnes.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

maxman napísal:tak to skus na UFO: Aftershock a hned sa vratis k odpajaniu mechanik. Lebo Aftershock bez odpojenia mechanik nerozbehnes.
a daemon aj tak nema emulaciu na SF
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

praveže ja som to skúšal na ufo aftershock a ide to v pohode. Ved to autori slubovali že nový deamon obíde SF
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

vajda65 napísal:praveže ja som to skúšal na ufo aftershock a ide to v pohode. Ved to autori slubovali že nový deamon obíde SF
Nástroj, sloužící k emulaci chráněných i nechráněných CD nebo DVD. Umožňuje emulaci SafeDisc, RMPS, Laserlock a SecuROM, vytvořením virtuálního disku.

Neni tu spomenuty starforce.

BTW mne na tom neslo ani civilization 4 a tam je safedics
Napísať odpoveď