STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
nemám chuť prehľadávať celú tému, a tak sa chcem spýtať priamo, že či sa dá hra kúpená cez Steam vrátiť, a ak áno, tak ako?
-
Wishmaster
Medium Professional
da.. ale mas tam obmedzenie - nesmies ju hrat dlhise ako 2 hodiny alebo nesmie byt dlhsia doba ako 2 tyzdne od nakupu. (nehovorim na 100%, ale treba precitat faq) a riesi sa to cez ticket (ale vravim, treba si to precitat proiadne)
http://store.steampowered.com/steam_refunds/
http://store.steampowered.com/steam_refunds/
Vratia ti aj ked mas viac ako 2h a vlastnis ju dlhsie ako 2tyzdne.
A da sa nejako odstrániť hry, ktoré tam mám kúpené? Mam tam všelijaké blbosti a mám rád poriadok
A som si istý, ze ich hrať nebudem
A tie gemy su načo?
A tie gemy su načo?
Odstranit sa nedaju. Ja to riesim tak, ze si hry pridavam ako oblubene, potom mam na vrchu zoznamu to co som za poslednych x mesiacov hral. Zoznam ostatnych je potom na konci a da sa jednoducho "zbalit" kliknutim na -.
-
Wishmaster
Medium Professional
alebo jednoduchsie - jak davas zvolit kategoriu, daj len skryt hru a mas 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Po novom sa dá aj odstrániť. Akurát to nie je permanentné odstránenie. Hru nikde neuvidíš, no napríklad achievementy ti zostanú.
ani vam uz nejde predat tie sales karty za prehliadanie produktov?som myslel ze to plati do 19 nasho casu,cize 18 uk.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Myslíš Winter Sale Trade cards? Ja tam mám písané, že boli platné do 6 PM, takže to asi bolo 18:00 nášho času. Neviem, či tam býva písaný lokálny alebo GMT+0
Tiež som sa chcel zbaviť nejakých ale zabudol som na to.
Tiež som sa chcel zbaviť nejakých ale zabudol som na to.
Nemozem sa prihlasit do steamu....zmenil som heslo a ked sa opatovne idem prihlasit tak opat to nejde uz fakt nechapem... niekolko krat som za sebou skusal menit heslo
potvrdenie do emailu tusim musi prist...
Do emailu mi prislo potvrdenie o zmene hesla, ale napriklad tym novym heslom sa nemozem prihlasit na web stranke steamu...vzdy mi vypise ze "nesprávné přihlášení" aj ked heslo davam dobre
Len pre istotu - neskusas nahodou prihlasenie na web steam supportu? Tam sa pouziva iny login.
Zdravím. Pred chvíľou mi Steam ukázal že som offline a keď sa snažím lognúť na svoj acc tak ma nepripojí, a keď si pozriem svoju stránku na steamcommunity tak mi ukáže že "Tento uživateľ si ešte profil neutvoril". Keď sa dám znova poslať heslo tak normálne funguje email a všetko len pri posledných krokoch vyhodí chybu. Neviete niekto čo stým? Mám pisať na support alebo len počkať?
Cakaj, mne pisalo ze prebieha udrzba serverov
Uplne zvlastna kuriozita sa mi stala. Riesim to aj na supporte ale podelim sa aj s vami. Mal som jeden account kde som mal len jednu hru aby som ten acc mohol niekomu poziciat a hrat snim tu hru z hlavneho acc. Po takom pol roku som sa chcel prihlasit na ten account ale neslo to. Tak som si dal obnovit heslo a zisil som ze prihlasovacie meno mam zmenene. In-game nick vsak ostal. Zvlastne bolo aj to ze ked mi odpisali na mail ked som dal refreshnut heslo tak ma oslovili este starym prihlsovacim menom. A uplne na zaver ked som sa teda prihlasil do toho zmeneneho konta tak som zisil ze tam nemam tu jednu hru ani ziadnu historiu o tom ze by som ju hral. Nepredpokladam ze toto na supporte vyriesia ale skusam.
Si pozri detaily uctu a tam mas Zobrazit historii nákupů alebo Zobrazit licence a produkty aktivované klíčem. Btw. prihlasovacie meno zmenene? Tak toto pochybujem, ze support robi aby menil "loginy" na take ake uzivatel chce. Isto im to system dovoluje, ale napisu ti ze sa to neda alebo povedia zaloz si novy acc. Pozri si tie detaily uctu hlavne ci tam je nejaka historia o aktivacii/nakupe tej hry ak nie tak si v inom ucte.
Praveze vsetko ohladom toho je prazdne. Aj to mi je divne. A to prihlasovacie meno ake mam teraz, tak take by som si nikdy nedal. Po nikomu to nechcem aby mi nejak pomohol. Len som chcel napisat aka zvlastna vec sa mi stala. Ak raz skoncim na psychiatrii s paranojou tak to pochopim. 
A datum zalozenia uctu sedi? Ak si nejaku hru mal na danom ucte musi byt v historii info otom ako bola priradena k uctu a ak bola odstranena z uctu aj take info tam musi byt.
Kde zistim datum zalozenia uctu?