Reprosustava ~100-200€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reprosustava ~100-200€

Príspevok od používateľa filip.krajcar »

Ahojte, rad by som si nechal poradit pri vybere reprakov k pc. Je mi jedno ci to budu 2+0 alebo 2.1, ale urcite nechcem nic typu bose companion/ jbo repracik a podobne repraky co su ako 1 kus, potrebujem 2 repraky (chcem) ci uz budu mat aj subak je volitelne..

Cenovo asi okolo 100, max 200€

Co pocuvam? Kanaly typu mrsuicidesheep, rap, metalcore atd,
Zvukovku mam internu v Asus Maximus 7 Hero

Rozmyslal som nad Microlab Solo 7C ale vraj nie su urcene k PC ale skor do obyvacky, tak neviem, poprosil by som onejake typy :smt007
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Reprosustava ~100-200€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Neviem preco by Solo 7 nemali byt urcene k PC. To je samozrejme blud. Su koncipovane prave na pouzitie s PC.
Jedine kvoli comu by nemali byt k pc je ich velkost, kedze sa na stol vedla monitora zmestia dost na tesno.
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Planujem, teda bude sa prerabat izba a necham si robit PC na mieru, kedze mam 2 monitory a rozmyslam aj o kasni, ze ju hodim na stol, skoda jej na zemi, takze miesto pre Solo7C by bolo,

Takze vravis ze su v pohode?

Cena/vykon?
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Zrovna nieco podobne riesim a na avmanii dost vychvaluju v tejto cene Presonus Ceres C4.5
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Presonus hraju fajn, ale na nejaky ten rap co planuje, budu tie Solo lepsie. Predsalen, velkost basaku a objem bedne nepusti.
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No super, pripadne este viete doporucit nueco v tej cene co ma bud bluetooth, ale hlavnejsie asi podporu airplayu? Viem ze tie predonus maju, aj maju plus ze su bezdrotove s moznostou napojenia vez kable, ALE toho rapu je vcelku vela :D

Este mi neviete povedat rozdiel medzi SOLO7C a SOLO7C "new" ? Nikde na googli som nenasiel ziadne porovnanie a pride mi ze je to to iste. Len marketingovka?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Solo 7C som mal pri PC, ale presiel som na 6C. Dovod je ten, ze 7C su obrovske a ich vykon som ani nedokazal vyuzit (navyse vdaka tomu, ze pri PC som blizko pri reprakoch, tak som vnimal, ze vysky idu zhora a ostatne tony normalne zo stredu, 6C zneju ako jeden celok). 6C maju podla mojho laickeho sluchu rovnaky zvuk, ale zaberaju menej miesta. Vykon je samozrejme nizsi, ale ak nepotrebujes naplno ozvucovat velku miestnost, tak plne postacuju. Verzia New ma ovladanie hlasitosti, basov a vysok na bocnej strane. Stara verzia mala iba ovladanie hlasitosti vzadu.
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Solo 7C som mal pri PC, ale presiel som na 6C. Dovod je ten, ze 7C su obrovske a ich vykon som ani nedokazal vyuzit (navyse vdaka tomu, ze pri PC som blizko pri reprakoch, tak som vnimal, ze vysky idu zhora a ostatne tony normalne zo stredu, 6C zneju ako jeden celok). 6C maju podla mojho laickeho sluchu rovnaky zvuk, ale zaberaju menej miesta. Vykon je samozrejme nizsi, ale ak nepotrebujes naplno ozvucovat velku miestnost, tak plne postacuju. Verzia New ma ovladanie hlasitosti, basov a vysok na bocnej strane. Stara verzia mala iba ovladanie hlasitosti vzadu.

nemam nejaku extra izbu, ale rad by som si chcel vychutnat hudbu na vysokej hlasitosti ked mam moznost byt chvilu doma sam, pripadne ked si idem lahnut do vane a pustim hudbu, proste na take uspokojenie sa/vysantenie pri hudbe :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Chapem, tak potom ostan pri 7C a budes mat riadnu rezervu. Ja som sa s nimi dostal na cca 2/3 hlasitosti, to bolo na hranici ked som mal pocit, ze dalej by to uz bolo doslovne bolestive. 6C viem dostat na max a to je niekde okolo tej hlasitosti, len tesne predtym uz prestavaju zvladat basy. No v praxi ich mam maximalne na 2/3 hlasitosti. To je uz dost nahlas (stol sa trasie) a ja krasne pocujem kazdy detail skladby.
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

A keby ich dam na podlahu? :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ako budes pocuvat repro na podlahe, ked budes sediet? Radsej kup 2.1 v takom pripade.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Dva tyzdne dozadu som kupoval tiez nove repro k PC, povodne som pozeral rovnako tie Microlab ale nakoniec som zobral Alesis elevate 5 a som dost spokojny, vacsinou pocuvam tiez rap a podobne zanre a basov aj vsetkeho maju dostatok aj ked mam na nich vypnuty bass booster aj ekvalizer v PC, taktiez aj nejake ac/dc, queen a podobne veci na nich hraju super :)
Napísať odpoveď