asi som upne nepochopil o čo sa snažíš presadiť tvojou vetou ale OOP jazyky ako java,python,ruby,perl,c,c#,c++, moc neviem. chceš povedať že python je ľahší ako html/css ? ... v html/css/php/js viem skôr naprogramovať niečo čo sa mi bude páčiť ako v pythone(lebo som lama).. ak viem html/css/php/js tak musím vedieť python ? podla teba áno...
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2016, 22:14)
chceš povedať že ak viem html/css/php/js tak musím vedieť či existuje niečo ako menič ?? podľa tvojej vety čo si napísal áno..
Domena&Hosting
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
Re: Domena&Hosting
Aj sucasne PHP je OO
naproti tomu C...skoda slov
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Rozhodne je viac OOP ako C.
Ja z tejto temy fakt nemozem. Chlapce, nauc sa, ze ked mas 15 rokov, tak ti tu ludia nehodia pecene holuby do huby, musis sa naucit veci sam, poskusat si, a zistit, co a ako. Taky expertny programator na HTML a CSS by tieto veci mal vediet. A ak tvrdis, ze vies PHP solidne, ale napriek tomu inde tvrdis, ze OOP jazyky neovladas, ako mozes dpc vediet solidne PHP? Chcel by som vidiet 10 riadkov tvojho PHP kodu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto by mohlo byť zaujímavéSlayter napísal:...Chcel by som vidiet 10 riadkov tvojho PHP kodu.
toto som ho nikde nevidel tvrdiť. Po prvé, html a css nie sú programovacie jazyky. A po druhé, on hovoril o OOP. Ak vieš čo je OOP, tak rozumieš princípom objektového programovania bez ohľadu na to, či je to písané v php alebo v pythone. Ale php aj javascript sú v tomto dosť špecifické, a nie všetko tam funguje tak ako v iných objektových jazykoch. Typicky sa preto uvádza c++ a javakiller-bee*-* napísal:ak viem html/css/php/js tak musím vedieť python ? podla teba áno...
Ak si chces vyskusat zadara nahravanie suborov na hosting cez FTP (filezilla, total commander), tak mozes skusit napr. endora.cz
Prihlasovacie udaje dostanes po registracii. Zvladnes to, je to v podstate nahranie suborov z jedneho miesta na druhe...
Prihlasovacie udaje dostanes po registracii. Zvladnes to, je to v podstate nahranie suborov z jedneho miesta na druhe...
@Audio, @Slayter - Nie je to ani 10 riadkov, ale staci
post2203858.html#p2203858
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
už mám domenu aj hosting . už písať nemusíte