Zdravím.
Chcem sa spýtať, či používate nejakú stránku/službu podľa ktorej viete vždy spoľahlivo ohodnotiť svoj web, tak že vám ho aj prehliadače bez problémov zaindexujú a web dosahuje prvé priečky vo vyhľadávaní.
Som mierne zmätený z niektorých online "seo-analyzérov".
Zatiaľ čo jeden mi ukazuje, že môj web je na 97% ok, tak ďalší mi ukáže 50%.
Tipy sa rozchádzajú v takých veciach ako je aj počet kľúčových slov v <head> tágu, dĺžke title alebo aj descriptione.
Niektoré mi tvrdia, že nemám nastavený content-language, hoc v zdrojáku mám <html lang="sk"> a kóóópec iných vecí.
No nevyhoviem všetkým. Ak pridám jedno kľúčové slovo naviac, tak ďalší seo analyzér mi už začne tvrdiť, že to preháňam. A tak by som chcel vedieť ako to robíte vy keď chcete optimalizovať svoj web.
Ďakujem za každý názor.
SEO optimalizácia na stránkach
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: SEO optimalizácia na stránkach
Za 1. na tieto seo checkeri sa vyser, nedá sa spoľahnúť ani na jeden.
Za 2. moz.com
Za 2. moz.com
-
harrison314
Hardcore addict
Nechyba ti nahodou meta tag?Shakal napísal:Niektoré mi tvrdia, že nemám nastavený content-language, hoc v zdrojáku mám <html lang="sk"> a kóóópec iných vecí.
Na hentake cari mari s klucovimi slovami sa vykasli, dolezity je obsah a spravne pouzitie semantickych tagov (section, h1, ....).
V istych pripadoch pomozu mikrofotmaty.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak nejak, napr google a vacsina inych vyhladavacov kompletne ignoruju klucove slova, kedze si same vyberaju klucove slova zo stranky.
Ako je pekne ked ti nieco ukaze ze tvoj web je 100% fajn, ale v realite ti to moc nepomoze.
Ale ak chces link, tak napr: https://www.site-analyzer.com
Ako je pekne ked ti nieco ukaze ze tvoj web je 100% fajn, ale v realite ti to moc nepomoze.
Ale ak chces link, tak napr: https://www.site-analyzer.com