emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Son-Goku »

http://navratdoreality.com/?p=view&id=22529 pi*e ze si ho nedate do ignore nech si tu vypisuje ako autista iba pre seba a jeho noschledov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

eMPiko: Ale ja som tými individuálnymi prípadmi narážal na goga a jeho príhody - nie na túto situáciu.

Inak sa tu hodí to, čo napísal Spiegel.

Der Spiegel: Pokud si myslíte, že rasismus je teď oprávněný, byli jste rasisty vždycky :arrow:
http://blisty.cz/art/80577.html

"Být civilizovaný znamená, že když potkám krátce za sebou devět černovlasých, kteří se všichni chovají jako hajzlové, nedám tomu desátému černovlasému kvůli tomu přes držku. Neexistuje takový spouštěč, po němž je rasismus najednou v pořádku. Kdo se tváří v tvář kolínským útokům zamýšlí nad tím, jestli nejsou náhodou rasistická zevšeobecnění přece jen OK, byl rasista už předtím, jenom se to neodvážil dát najevo."

Inak sa ukazuje, že tie útoky boli koordinované a možno účelové.

Son-Goku: Prečo si to už dávno nespravil? Ty aj tak diskutovať nedokážeš a nevieš, takže pre mňa to nebude žiadna strata.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

"Být civilizovaný znamená,...."
Nie, to znamená byť naivný idiot..
hughito
Redeemer
Redeemer

Na margo tých tvrdení: moslimovia=teroristi.
Štatistiky Europolu medzi rokmi 2007 a 2014 hovoria o 17 z 2887 teroristických útokoch v danom období zo strany moslimov. Tento údaj tvorí približne pol percenta. Častejší je tak ľavicový, pravicový a separatistický extrémizmus. Práca s ostatnými databázami je problematická, keďže neuvádzajú ani motív a ani národnosť/presvedčenie. Výrok hodnotíme ako nepravdivý.

V poslednom ukončenom roku (2014) došlo k dvom kompletizovaným teroristickým útokom inšpirovaných islamom. Naproti tomu etno-nacionalistických a separatistických útokov bolo v roku 2014 podľa Europolu 67 a v roku 2013 to bolo až 84 (pdf, s. 26). Útokov inšpirovaných anarchizmom a ľavicovým extrémizmom bolo v roku 2014 podľa Europolu 13 (s. 30) a pravicový extrémizmus bol zodpovedný za 34 zatknutí, nedošlo však k úspešným útokom (s. 34). V grafe nižšie vidíme podiel islamom inšpirovaných útokov od roku 2006.

Podľa poslednej výročnej správy (.pdf, s. 8) agentúry Europol bolo v roku 2014 za podozrenie z aktivít spojených s terorizmom zatknutých 774 osôb, z toho najväčšia časť (395 osôb) za nábožensky motivovaný terorizmus. V roku 2013 to bolo 535 osôb celkovo a 216 za nábožensky motivovaný terorizmus. Nie je však špecifikované náboženstvo vedúce k týmto aktivitám. Ďalšími častými motívmi je ľavicový a pravicový extrémizmus a separatizmus.

V roku 2015 došlo k niekoľkým teroristických útokov v Európe islamskými radikálmi, jedná sa najmä o januárové útoky na redakciu francúzskeho satirického týždenníka Charlie Hebdo a ešte stále čerstvý útok prívržencov Islamského štátu na civilistov v centre Paríža z 13. novembra 2015, ktorý si vyžiadal 132 obetí.

Rok 2015 je súčasne rokom s najväčším počtom obetí teroristických útokov(148) a to od roku 2004 (útoky v Madride, ktoré si vyžiadali 196 obetí, pričom viac ako 1850 ľudí bolo zranených).

Podľa organizácie Pew Research Centre bolo v roku 2010 na svete 1,6 miliardy moslimov (23,4 % svetovej populácie), v Európe žije 44,1 miliónov moslimov, ktorí tvoria 6 % populácie tohto kontinentu. Pri pohľade na toto číslo a jeho porovnaní s sedemnástimi teroristickými útokmi zo strany ľudí hlásiacich sa k islamu za obdobie rokov 2007 — 2014 je jasné, že väčšina moslimov rozhodne nie sú teroristi. Svedčí o tom napríklad i kampaň #NotInMyName (v preklade Nie v mojom mene), v ktorej moslimovia z celého sveta odsudzujú parížske teroristické útoky. Štúdia, ktorá porovnáva počet moslimských teroristických útokov v Európe pomere s moslimskou populáciou na tomto kontinente dokonca dochádza k záveru, že 99,6 % moslimov nie sú teroristi (dáta Europol).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

je jasné, že väčšina moslimov rozhodne nie sú teroristi.
To je vtip, alebo vážne použité ako "proti-argument" ?
Prílohy
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_battles_and_other_violent_events_by_death_toll#Terrorist_attacks
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_battles_and_other_violent_events_by_death_toll#Terrorist_attacks
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

tam je ale napísané "väčšina moslimov nie sú teroristi" a nie "väčšina teroristov nie sú moslimovia" :roll:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

hughito napísal:eMPiko: Ale ja som tými individuálnymi prípadmi narážal na goga a jeho príhody - nie na túto situáciu.

Inak sa tu hodí to, čo napísal Spiegel.

Der Spiegel: Pokud si myslíte, že rasismus je teď oprávněný, byli jste rasisty vždycky :arrow:

http://blisty.cz/art/80577.html

"Být civilizovaný znamená, že když potkám krátce za sebou devět černovlasých, kteří se všichni chovají jako hajzlové, nedám tomu desátému černovlasému kvůli tomu přes držku. Neexistuje takový spouštěč, po němž je rasismus najednou v pořádku. Kdo se tváří v tvář kolínským útokům zamýšlí nad tím, jestli nejsou náhodou rasistická zevšeobecnění přece jen OK, byl rasista už předtím, jenom se to neodvážil dát najevo."
Priklady podla mna vobec nie su vhodnymi argumentami, prirodzene kazda strana tam len vypichne svoju pointu. Mozeme ten priklad postavit aj takto: V autobuse sa do krajiny vezie 10 ludi. Na hraniciach sa dozvedia, ze jeden z nich ma v plane na Silvestra znasilnit Europanku. Je moralne ten autobus do Europy pustit?

Samozrejme ako tvoj priklad ani tento nie je korektny. My totizto nehovorime o desiatich ludoch, ale o milionoch. Vdaka tomuto mnozstvu sa vsak uz na celu problematiku mozeme pozriet z hladiska statistiky. Ked bolo tych migrantov radovo tisice, prirodzene ze nejake znalosti o ich kriminalite sa nedali velmi presne ziskat. Teraz sme uz radovo v milione a vidime co sa deje.

Podla mna je faktom kauzalita medzi imigracnou politikou a tym co sa stalo v Nemecku. Otazka je, ci Nemci zmenia tu politiku a zacnu sa chranit, alebo ju nezmenia a budu sa skratka musiet zmierit s novou skutocnostou - ze ich ulice su menej bezpecne ako boli, ze pustit zenu bez doprovodu von je nieco, pred cim sa treba mat na pozore. Podla mna maju ako narod pravo na tuto moznost.

Este dodam ku otazke kultury a prav zien v nej. Mozno si treba uvedomit, ze v nasich zemepisnych sirkach boj za prava zien prebieha uz cca 150 rokov. Aj napriek tomu o uplnej rovnopravnosti este hovorit nemozeme, ako laviciar by si toto mohol vediet. Naozaj mozeme ocakavat od inych narodov (aj ked mozno tu treba rozlisovat medzi narodom a skupinami z tohto narodu - rozlicne triedy a pod.), ze s lahkostou a prirodzene v priebehu par rokov prijmu nasu kulturnu paradigmu, ktora sa tvori uz vyse storocie?
Inak sa ukazuje, že tie útoky boli koordinované a možno účelové.
Fiha, false flag, no toto. Ja ze take argumenty platia len na pravicovom spektre. Mozes to rovno do temy Konspiracie nase kazdodenne prihodit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Inak sa ukazuje, že tie útoky boli koordinované a možno účelové.
cize slnieckari a pseudoliberali nahuckali imigrantov, aby skupinovo napadali a okradali zeny pocas silvestrovskej noci? nieco take si tym chcel povedat? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"Historik Vlastimil Vondruška: Pokud islám ovládne Evropu, bude to kvůli naší slabosti"
"Když migrantům dáváme štědré dávky a k ničemu je vlastně nenutíme, pak nemají důvod se adaptovat"
"Diskusi bychom však měli vést o tom, co vlastně chceme my sami. Zda chceme bezbřehá lidská práva i za cenu, že rozložíme tradiční strukturu evropské společnosti. Zda chceme sociální stát, který lidi živí, místo aby jim dával příležitost pracovat. Zda chceme zrušit státy."
"A pak také soužití zcela odlišných kultur a systémů víry nemůže být nekonfliktní. To je třeba říci, pokud se chceme racionálně rozhodovat."

http://www.novinky.cz/domaci/391360-his ... bosti.html -vynikajuci rozhovor

"Muž, který zaútočil na policii v Paříži, žil v německé ubytovně pro žadatele o azyl"

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -azyl.html
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

beardie napísal:cize slnieckari a pseudoliberali nahuckali imigrantov, aby skupinovo napadali a okradali zeny pocas silvestrovskej noci? nieco take si tym chcel povedat? :)
:)
Prílohy
12541085_960266334031239_5711455438476941273_n.png
12541085_960266334031239_5711455438476941273_n.png (30.18 KiB) 1001 zobrazení
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Jasne, neonacisti musia umelo vyrábať kauzy, aby konečne imigranti vykonali aspoň 1 negatívny čin, keďže doteraz boli imigranti ako barankovia a nič od nich nehrozilo :-D
gogo956
Redeemer
Redeemer

dragon883

dost netaktny a nevhodny vtip voci tym poskodenym zenam, neviem ci ti to doslo ked si pisal ten svoj "mudry" prispevok
:roll:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Co cakat od volica proripiratskej/zelenej strany? Na smeti bol clanok
http://ekonomika.sme.sk/c/20071142/takm ... kaciu.html
vraj europa takych potrebuje,dokladacov do hypermarketov.
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

gogo956 napísal:dragon883

dost netaktny a nevhodny vtip voci tym poskodenym zenam, neviem ci ti to doslo ked si pisal ten svoj "mudry" prispevok
:roll:
Ja som to nemyslel ako vtip. Ale ako ukazku, kam su niektori jedinci schopni zajst, len aby nebolo vrhnute zle svetlo na migrantov...
gogo956
Redeemer
Redeemer

dragon883 napísal: Ja som to nemyslel ako vtip. Ale ako ukazku, kam su niektori jedinci schopni zajst, len aby nebolo vrhnute zle svetlo na migrantov...
- ok, teraz uz je to jasnejsie :)
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

dragon883 napísal: :)
dragno, téma Konšpirácie naše každodenné je vedľa
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Waagbistritz69 napísal:tam je ale napísané "väčšina moslimov nie sú teroristi" a nie "väčšina teroristov nie sú moslimovia" :roll:
Áno, narážal som na infantilnosť presne toho tvrdenia.

Inak, neviem ako ostatní, ale ja vidím všetko toto ospravedlňovanie masovej imigrácie z vašej strany ako neúprimné a účelové.

Ako a-komunisti máte záujem na kolapse celého systému a ako internacionalisti vidíte "imigrantský proletariát" ako prostriedok využiteľný k tomuto cieľu ..
hughito
Redeemer
Redeemer

Pochybujem, že by to bola akcia neonacistov. Ale nečudoval by som sa, keby to bolo naozaj zorganizované účelovo - ako sa ukazuje, funguje to. Dávnejšie som tu dokazovla, že pre Daiš je migrácia absolútne zlo, pretože to narúša ich koncept dokonalého štátu, ktorý by mali moslimovia vyhľadávať. Ale ako je jasne preukázané, naprostá väčšina moslimov uteká práve pred fanatikmi z Daišu.

V skratke - terajšia hystéria a silnejúca protimigrantská politika, šírenie strachu a pod. nahráva do karát Daišu.

eMPiko: Takúto kauzalitu budeš veľmi ťažko dokazovať. :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Dávnejšie som tu dokazovla, že pre Daiš je migrácia absolútne zlo, pretože to narúša ich koncept dokonalého štátu,
Pre ISIS je "absolútne zlo", že ma sympatizantov infiltrovaných na Západe a niektorí v jeho mene páchajú terorizmus.

Kto si myslíš, že tomuto uveril?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

hughito napísal:Takúto kauzalitu budeš veľmi ťažko dokazovať. :wink:
Cize podla teba ide o konspiraciu?

Lebo mame dva fakty:
1) Nemecko prijalo rekordny pocet utecencov zo Severnej Afriky a Blizkeho Vychodu
2) V Nemecku tisice muzov vyzerajucich ze su zo Severnej Afriky a Blizkeho Vychodu (toto je formulacia z policajnej spravy) pachali sexualne zlociny.

Pripadne mozeme pridat aj treti fakt:
3) Takyto rozsah sexualneho nasila nebol v Nemecku v modernych dejinach doposial zaznamenany.

Podla mna tam je na kauzalita celkom zrejma, ci myslis ze je to uplna nahoda?
Napísať odpoveď