Zdravim, dnes som chcel ist na net cez pc, ktory je pripojeny lan kablom to routeru. V pc mi ukazuje, ze su neni ziadne problemy s pripojenim, ale akonahle chcem ist na akukolvek stranku, len to nacitava a nic viac.
Skusal som prikaz ping, cez cmd a napisalo mi len general failure.
Este som skusil resetovat router, ale nic to nepomohlo, stale to nejde. Na mobile, notebooku funguje internet bez problemov.
Dakujem za kazdu radu.
na pc nejde internet, cez wifi ano
Re: na pc nejde internet, cez wifi ano
Tak pripoj NTB káblom, či pôjde net.
Ano, tam ide aj cez kabel. Moze to byt nejaky virus? Zeby blokoval incoming/outgoing traffic?
Moze to byt virus. Moze to byt zle nastavenie IP adries. Moze tam byt nahodeny proxy cez daky malware. Moze to byt hocico dalsie. Skus tam dat Malwarebytes Antimalware, len je otazne ako ho na pc aktualizovat bez internetu. Alebo skus pri bootovani stlacat F8 a vyber nudzovy rezim so sietou a internrtom, mozno ti v nudzovom pojde internet. Tam by si to mohol potom aj preskenovat.
Malwarebytes Antimalware ma napadol ako prvy, stiahol som z notebooku instalacku a nainstaloval na pc. Ako pises, bol tam problem s aktualizaciou, ale zacalo to skenovat a po dokonceni scanu mi ukazalo 1 hrozbu. Tu som odstranil, ale net nejde na pc nadalej. S ip adresami som nerobil nic, internet na pc doobeda isiel bez problemov, len ako som ho zapol poobede, tak uz nejde. Este skusim ten nudzovy rezim.
//Solved, bol tam malware, zistil ho az malwarebytes antimalware v safe-mode. Heker mas u mna k

//Solved, bol tam malware, zistil ho az malwarebytes antimalware v safe-mode. Heker mas u mna k