Hlucny Hdd WD RED

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukostrel77
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Hlucny Hdd WD RED

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Zdravim mam hdd wd red 1600ys 160gb 7200rpm a strasne huci :? (tim myslim ze ma stoho boli uz hlava),vibruje mi od neho cela skrinka nechal som ho skontrolovat cez hd tune a je v poriadku,poradte prosim co snim mam uz urobit,uz som ho aj defragmentoval nepomohlo.Nechcem ho vyhodit lebo nanom mam system.

Nedal by sa ten system presunut na moj novy hdd wd blue 1000GB Dakujem za odpoved
brm
Darca
Darca

Re: Hlucny Hdd WD RED

Príspevok od používateľa brm »

Určite ten zvuk nie je kvôli chybnému upevneniu disku v skrinku? Skús ho odmontovať zo skrinky a tak spustiť.

Disk určite nie je RED, je to RE = Raid Edition. Podľa veľkosti usudzujem, že sa jedná už o historický kúsok a teda už nie je pár rokov v záruke. Ak napriek všetkému stále vrčí, jediné riešenie bude kúpiť nový disk a tento poslať na večný odpočinok.

Celý systém samozrejme môžeš skopírovať na nový disk, slúžia na to rôzne klonovacie utilitky... pohľadaj na fóre alebo si vyber niečo:
http://alternativeto.net/software/acron ... rm=windows
lukostrel77
Star
Star

brm napísal:Určite ten zvuk nie je kvôli chybnému upevneniu disku v skrinku? Skús ho odmontovať zo skrinky a tak spustiť.

Disk určite nie je RED, je to RE = Raid Edition. Podľa veľkosti usudzujem, že sa jedná už o historický kúsok a teda už nie je pár rokov v záruke. Ak napriek všetkému stále vrčí, jediné riešenie bude kúpiť nový disk a tento poslať na večný odpočinok.

Celý systém samozrejme môžeš skopírovať na nový disk, slúžia na to rôzne klonovacie utilitky... pohľadaj na fóre alebo si vyber niečo:
http://alternativeto.net/software/acron ... rm=windows
Vybral som ho zo skrinky a vybruje aj nastole cely stol z neho vybruje upevneny je naspodu skrinky so 4 srobami.
Historicky uz je je zroku 2006/7 :) Mal som ho docasne kim som si nekupil wd blue 1000gb. Ale asi ho smarim do kosa lebo pridem o nervy huci ako zbijacka neuveritelne hrka huci :) este nepomohli by tie gumove podlozky.Ak nie tak ho nahodim na ten novy.Vzivote som nerobil toto presuvanie ktoru utilitu si mam vybrat?Cez windows sa to neda.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

jami
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jami »

Neviem co riesis. Sam si pisal ze mas TB disk, tento stary by som uz davno vyhodil a mas klud a ticho
lukostrel77
Star
Star

Dakujem za odpovede ale asi ho zajtra vyhodim a nanovo nainstalujem win.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, to bude najlepšie riešenie.. nanovo nainštalovať operačný systém, potom si zo starého disku stiahnuť zálohy a potom ho odložiť.

Ak ho chceš vyhodiť, nezabudni ho wipnúť alebo ho pred vyhodením môžeš použiť na štúdijné účely, čím sa znehodnotí a tak predídeš zneužitiu dát. ;)
lukostrel77
Star
Star

brm
Vyhodenim som myslel ze si ho odlozim do stareho pc a naformatujem.
Napísať odpoveď