Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
NorbertKoczkás
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Kamosova priatelka vcera uspesne zvladla a ja som uz zaplatil uz len skuska a dufat, ze to spravy moja
.
To aký je žiak ovplyvní aj inštruktora. Ja som bol trocha v strese, ale nenatrafil som na žiadneho "blbého" inštruktora. Ja som sa snažil, chcel som spraviť vodičák na prvú šupu aj som to nakoniec spravil.
Moje rady:
1. Poriadne sa naučiť testy, značky aj nejaké vyhlášky, ale hlavne testy a značky. Ak si budeš v tomto istý stačí už len dobre spoznať auto a jazdiť a jazdiť a jazdiť. Nebyť drzí a nechať si poradiť.
Mám veľa dobrých zážitkov
napríklad: Troška som vletel do zákruty a nevedel som aký prevod som mal tak som so spojkou prešiel zákrutu, bola zima a nechcel som ju pustiť aby nezabral motor a náhodou ma neskrutilo a tak inštruktor po tom poznamenal: "Ani Kevin Block takto nevyberá zákruty so spojkou
"
A prvá jazda na ulici bola pecka
Vyšiel som, šli sme a na hlavnej mi zdochlo auto... 3x som chcel naštartovať no nedarilo sa mi rozbehnúť
furt mi zdochlo auto
a potom inštruktor vraví, že dobre nerobte nič len naštartujte a ja sa rozbehnem a zdochlo to aj jemu
rozbehoval som sa na trojke a to som si myslel, že mám 1 a to si myslel aj inštruktor tak potom sme sa riadne na tom pobavili len škoda hlupáka v kamione ten trúbil všetkými rukami nohami strašne niečo som mu spravil... asi 25 sekund sme tam trčali tak mu asi trebalo srať alebo neviem aký mal dôvod hned od začiatku trúbiť kur*a na autoškolu
sú ko*ot na ceste a väčšinou, kamionisti, taxikáry pana ani nevravím...
Moje rady:
1. Poriadne sa naučiť testy, značky aj nejaké vyhlášky, ale hlavne testy a značky. Ak si budeš v tomto istý stačí už len dobre spoznať auto a jazdiť a jazdiť a jazdiť. Nebyť drzí a nechať si poradiť.
Mám veľa dobrých zážitkov
A prvá jazda na ulici bola pecka
Tak tí kamionisti sa za šichtu stretnú s desiatkami takýchto prípadov, potom sa to pretiahne a im tie minúty strhnú z platu. Aj keď hej, na autoškolu by som nezatrúbil nikdy. A gratulujem k vodičáku. 
Mňa na skúške zastavili policajti, bežná kontrola. Samozrejme som bol 10x viac vystresovaný 
Ja keď som cúval z parkoviska tak som zabudol zapnúť svetlá v tom strese, policajt si nevšimol lebo bol otočený dozadu, a inštruktor mi ukazoval stále rukou nech to zapnem. Ale tiež som pozeral dozadu tak som ho nevidel, a inštruktor mi päsťou je*ol do pleca, nech ich už konečne zapnem. Tak som ich zapol ale bolela ma pravá ruka a zle sa mi radilo. 
ked som na skuske nespravil cvicisko budem musiet znova opakovat aj test alebo nie? dakujem
-
RATZINGER666
Darca
-
audiotrack
VIP
nie, pokračuješ od tade, kde si vypadol. Ale vo vlastnom záujme si zopakuj aj teoriu, lebo ak spravíš cvičisko a pôjdeš do mesta, policajti radi dávajú chytákygingo napísal:ked som na skuske nespravil cvicisko budem musiet znova opakovat aj test alebo nie? dakujem
Zdar, nemá prosím niekto komplet konštrukciu pre skupinu C? Bol by som moc vďačný. 
Ratzi ĎAKUJEM
Ratzi ĎAKUJEM
-
RATZINGER666
Darca
jasne, ze mame 
// Súbor je príliš veľký, maximálna povolená veľkosť je 7 MiB
mmt
// https://uloz.to/!ZVi5n1cEc97Z/konstrukc ... cdtc-e-pdf

// Súbor je príliš veľký, maximálna povolená veľkosť je 7 MiB
// https://uloz.to/!ZVi5n1cEc97Z/konstrukc ... cdtc-e-pdf
Hi.
Ktorú autoškolu v BA by ste odporúčili? v pomere cena/"výkon"? Vďaka
Ktorú autoškolu v BA by ste odporúčili? v pomere cena/"výkon"? Vďaka
-
RATZINGER666
Darca
Oplatí sa mi počkať až do marca?
Pôvodne som plánoval ísť sem http://www.autoskola-ficker.sk/
Pôvodne som plánoval ísť sem http://www.autoskola-ficker.sk/
Zacni robit vodicak co najskor, kym je este zima. Naucis sa jazdit aj po zasnezenych a zladovatelych cestach, co by si potom zazil az sam bez instruktora.
Ahojte. Ktorú autoškolu vo Zvolene by ste odporučili? Ďakujem
No len ja neviem kam a ešte budem mat prázdniny a nejak mi to nevychádza asi to nechám na marec až
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2017, 13:29)
Chalani čo je na tom pravdy, že už sú nové testy s 5 odpovedami s možnými 2 odpoveďami? Ešte som nikam nezačal ísť a do tej čo chcem ísť to vyzerá že beru to až moc vážne tak snáď také testy zrovna nebudú
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2017, 13:29)
Chalani čo je na tom pravdy, že už sú nové testy s 5 odpovedami s možnými 2 odpoveďami? Ešte som nikam nezačal ísť a do tej čo chcem ísť to vyzerá že beru to až moc vážne tak snáď také testy zrovna nebudú
-
RATZINGER666
Darca
dasti555: kukni na birdz, tam myslim na Ficker nadavali...
co sa tyka tych novych testov, nemaj obavy, nic take neexistuje
co sa tyka tych novych testov, nemaj obavy, nic take neexistuje
No videl som jednu správu že "určite nie ficker"
vybrať si autoškolu to je hrozné toto fakt neviem teda kam mám ísť stále to len posúvam
vybrať si autoškolu to je hrozné toto fakt neviem teda kam mám ísť stále to len posúvam
vsak ti RATZINGER poradil, tak v com je problem