alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Príspevok od používateľa STomko »

Vzhladom na fakt ze ak nieco objednam co maju na sklade priamo na BA Centrala, a potvrdzujuca SMS o moznom prevzati mi dojde do par sekund, pochybujem ze to potvrdzuje nejaky clovek ktory realne overuje ci dany tovar v BA na centrale je.
Kazdopadne toto divne spravanie pri vybavovani objednavok pozorujem poslednych par tyzdnov... predtym som ziadne take skusenosti nemal...
Ozaj, viete niekto preco zrusili drive-in?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Urcite to ide cez automatizovany sklad, pri tom mnozstve objednavok ti to nikto nebude rucne kontrolovat.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

zrusili drive in ??? :D asi to malo ludi pouzivalo :) ja som to az raz pouzil a prislo mi to horsie ako ked som siel normalne dnu a resil to tam :)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Alza drive pouzivalo vela ludi... Vzdy ked som isiel do Alzy, tak aj ja. A vzdy tam boli aspon 3 auta predo mnou, co cakali. Cize dovod musel byt iny pre zrusenie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

drive in je fajn hlavne na velke veci, telky, biele spotrebice a podobne... prinesu ti to rovno k auto a popripade aj pomozu s nakladanim.

ak clovek kupuje tuzkove baterky tak je to asi jedno.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tiez som ho vyuzival, hlavne ak je v poslednej dobe niekedy problem co i len zaparkovat pred alzou... Uz je tam zopar mesiacov oznam o zatvoreni z technickych pricin...
Dimitrew
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dimitrew »

Zdravim, chcem sa opytat ked si kupujem notebook v Anglicku z alzy a budem ist casom z Anglicka prec, tutiz keby sa mi nieco z NB stalo mozem ho reklamovat na Slovenskej alze?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

hej mozes kdekolvek.
Dimitrew
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dimitrew »

kukiak napísal:hej mozes kdekolvek.
Anglicka alza nema sidlo v Cesku?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ano ma, a co to ma s tym spolocne???? Mozes to reklamovat v cesku, na slovensku, v anglicku, nemecku, proste v celej sieti, v jednotlivych krajinach mas vzdy postovu adresu kam to mozes zaslat v ramci tej krajiny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

A potom sa cuduju, ze predaju iphone s 96% zlavou za 10 EUR a ohanaju sa tym ze zakaznik mal predsa vediet ze ta zlava nemohla byt realna :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kvoli takymto odrbom sa Alze snazim vyhybat. Kazdym nakupom podporujes taketo ich spravanie. Jedine ked fakt maju top cenu oproti znamym eshopom, tak som si tam objednal. Robia si slusne zo zakaznika dobry den. Ale je pravda, ze ked je zakaznik sprosty, tak mu niet pomoci.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

takto nefunguje iba alza, ale každý. Stačí si pozreť napríklad aj tesco. Viackrát sa mi stalo že som videl zlavu napríklad z 10 na 8, samozrejme výrazne označenú. Pritom som vedel že včera ten produkt v zlave nebol a tiež stál 8 (ešte som si to overil doma aj na bločku z predošlého dňa). Len tam to nie je tak okaté ako keď lietajú stovky eur hore dole

Alza je také aaaauto v oblasti elektroniky. Okrem tých šialených podrazov s akciami je tam polovica produktov rozbalená a použitá (hlavne v počítačoch), a ich praktiky pri výdajú a reklamáciach tovarov sú tiež známe po celom slovensku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som fakt asi nikdy problem nemal, rozbalene a pouzite produkty su vzdy oznacene a s reklamaciou som mal problem iba raz, ale nakoniec aj ked kopali, tak vymenili. uz par krat som nakupoval vyslovene tak ze vyskusam 2 tyzdne a potom vratim, nikdy nic neriesili. ale napriklad som bol aj prijemne poteseny, ked mi po pol roku prestala ist sd karta a ked som isiel reklamovat tak mi dali hned na mieste novy kus, nic neriesili.
no a pre mna najvacsia vyhoda je asi ze ich mam aj od domu aj od roboty par minut.

ale zase nie som ziadny verny zakaznik, pokial je nieco niekde lacnejsie, tak to kupim tam.

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2016, 21:35)
ja som fakt asi nikdy problem nemal, rozbalene a pouzite produkty su vzdy oznacene a s reklamaciou som mal problem iba raz, ale nakoniec aj ked kopali, tak vymenili. uz par krat som nakupoval vyslovene tak ze vyskusam 2 tyzdne a potom vratim, nikdy nic neriesili. ale napriklad som bol aj prijemne poteseny, ked mi po pol roku prestala ist sd karta a ked som isiel reklamovat tak mi dali hned na mieste novy kus, nic neriesili.
no a pre mna najvacsia vyhoda je asi ze ich mam aj od domu aj od roboty par minut.

ale zase nie som ziadny verny zakaznik, pokial je nieco niekde lacnejsie, tak to kupim tam.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja som kupil asi pred rokom v alze router, nebol oznaceny ako pouzity, ale po vybaleni z krabice to bolo evidentne lebo miesto standardneho RJ45 kabla tam bol len taky 30cm nejaky kratucky amatersky nakrimpovany, a po zapojeni sa to potvrdilo, bola tam nastavena wifi siet s nejakym zmenenym nazvom a heslom. Uz som to neriesil a proste som nastavenia zresetoval, ale alza uz radsej nikdy viac, lebo nabuduce mi to spravia ked budem kupovat nieco drahsie.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

uz si to neriesil, to je tvoj problem.
keby si to riesil tak sa to urcite vyriesi v tvoj prospech
stane sa zjavne proste, ze medzi novy tovar niejedy na sklade daju pouzity a dostane sa k zakaznikovi, stalo sa.. treba sa ozvat a dostanes novy.
ale zanevriet na obchod kvoli takejto vyslovene mensej chybe.. to uz hranici s bezdovodnym haterstvom :)

mam cez 100 objednavok na alze a nikdy som nemal problem s tym, zeby mi dali pouzity tovat, nikdy problem s reklamaciou alebo vratenim tovaru a vzdy som kupil tovar lacnejsie s kuponmi ako inde pripadne som si par eur priplatil za tu pohodlnost vyzdvihnutia na pobocke a reklamacie alebo vratenia rovnako tam.
Ja som ich spokojny zakaznik :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

tak tak, o tomto sme sa bavili na inom fóre už niekoľkokrát a čím skôr si človek uvedomí, že tovar vrátený do 14 dní (veď je aj oficiálne napísané v podmienkach všade práve klauzulka ohľadom toho, aby bol nepoškodený za účelom ďalšieho predaja) sa bude zase predávať ako nový...odkedy pamätám to tak bolo, akurát si teraz ľudia robia z alzy viac požičovňu - čo je pochopiteľné, majú XYZ pobočiek a ešte 2x XYZ zákazníkov a špekulantov...potom to aj tak vyzerá

našťastie sa také veci dajú riešiť, aj keď sú to opletačky a chápem, že nejednému človeku sa to nechce riešiť, hlavne, keď to človek musí riešiť štýlom, objednať nové, vrátiť na predajni a a hneď vybrať novú, čo je tiež také

reklamovať to človek nemôže, lebo to už bude normálna reklamačka
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

napr. ja ked som vracal nejaky tovar do 14 dni tak ten technik vzdy dokladne pozrel vsetko v krabici ci je v povodnom stave takze nechapem ako sa tam mohol dostat doma nakrimpovany kabel
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

guess.. na inej pobočke ten človek asi nebol až taký dôkladný.. ľudský faktor.
Napísať odpoveď