Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Tak asi ich kúpili tí aktuálni predajcovia z Ačiek. Neviem, kto by si dával dobrovoľne na ŠPZ reklamu na AAA 
Videl som pripady, ze si to ludia nechali
Ved v ociach mnohych je AAA stale symbolom spolahlivosti 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
drziak na SPZ teoreticky mozes mat hocijaky, ale dost silno pochybujem, ze by si niekto len tak z pleziru daval zrovna AAA Autacky. Na nove auto vacsinou dostanes od predajcu (a mozes ti to fakt vsimnut, na novsich autach je skoro 100% bud predajca, alebo u sluzobakov sprostredkovatel leasingu), kupit sa daju povacsine bud cistocierne, ja mam vpredu namiesto zlomeneho s napisom Slovenska Republika, pripadne nejake reklamne (Monster a pod.). Pripadne si mozes nechat vyrobit klubove alebo vlastne.
AAA dava svoje drziaky, na 99% to znamena, ze auto preslo cez AAAcka, to 1% je mozno o tom, ze sa poskodil iny drziak a ten bol zrovna poruke.
AAA dava svoje drziaky, na 99% to znamena, ze auto preslo cez AAAcka, to 1% je mozno o tom, ze sa poskodil iny drziak a ten bol zrovna poruke.
pani, nejaky nazor na toto konkretne auto resp vo vseobecnosti spolahlivost/skusenosti. Mozno niekto pozna aj tento konkretny kusok. Dakujem
http://auto.bazos.sk/inzerat/56674939/H ... vic-14.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/56674939/H ... vic-14.php
Na honda klube ti povedia viac: https://www.facebook.com/groups/1251002 ... 5/?fref=ts
Castokrat sa stava, ze ludia vedia o koho auto ide a na zaklade toho ti povedia ci kupit alebo nie.
-
goldenshit
Medium Expert
Co si myslite o tomto? Zda sa my podozrivo lacna http://auto.bazos.sk/inzerat/57064551/A ... RV2006.php
-
RATZINGER666
Darca
golden: odkaz je nefunkcny
-
goldenshit
Medium Expert
uz by mal istRATZINGER666 napísal:golden: odkaz je nefunkcny
goldenshit napísal:Co si myslite o tomto? Zda sa my podozrivo lacna http://auto.bazos.sk/inzerat/57064551/A ... RV2006.php
K tej cene si pripočítaj tých 350€ za prihlásenie, a taktiež aj registračnú daň. Neviem, ktorá suma v tej citácií bude platiť. Ďalšia vec, neuvádza stav vozidla. Počet prejazdených kilometrov, ktorý uvádza môže ale aj nemusí byť skutočný. Cena je podľa mňa ešte stále v norme.nad 104 kW do 110 kW................................................................................................397 €
nad 110 kW do 121 kW................................................................................................477 €
-
RATZINGER666
Darca
podozrivo lacne? prirataj papiere a dan a si na trhovych 5000e...
// noobsz ma predbehol
// noobsz ma predbehol
Nema dole na fotke krytku na diagnostiku pri volante?
-
RATZINGER666
Darca
...neprihlasovali ste pred sviatkami niekto auta? meskaju nam technicaky uz pomaly mesiac a predtym, nez to zacnem riesit s DI, napadlo ma, ze sa tu spytam, ci niekto nema posobnu skusenost pocas tohtorocnych sviatkov, potom by som este chvilu pockal...
-
nejakymarko
Addict
Chalani, rozmýšľam teraz, čisto hypoteticky, ako sú na tom so spoľahlivosťou autá typu Alfa MiTo, alebo Fiat 500-vka. Zaujímajú ma skôr benzínové 1.4ty, prípadne oturbené Multiair.
Prípadne ako je to so spoľahlivosťou celkovo? Tieto mestské autíčka sa mi celkom páčia (aj keď interiér nič moc), tak nejak začínam uvažovať, aké by bolo vhodné, tak či ich nechať vo "výbere", alebo na nich, vo vlastnom záujme, čím skôr zabudnúť?
Prípadne ako je to so spoľahlivosťou celkovo? Tieto mestské autíčka sa mi celkom páčia (aj keď interiér nič moc), tak nejak začínam uvažovať, aké by bolo vhodné, tak či ich nechať vo "výbere", alebo na nich, vo vlastnom záujme, čím skôr zabudnúť?
-
guess.whoo
Redeemer
tak na multiair-och je zradna najviac riadiaca jednotka, inak su ok (kamarat mal tiez a ked sa mu posrala tak ho predal - draha vymena)
Ked neratame hodiny prace v servise, vychadza drahsie servis BMW F01 o moc drahsie nez napr F10 ? Pri trojlitrovom diesli. Rocnik cca 2009-2010. Pozeram uz priebezne nieco nove. Pokukoval som po F10 a ked som videl aky je tam minimalny cenovy rozdiel v aute tak by som sa priklonil asi k vyssej rade.
-
RATZINGER666
Darca
Lubenecko: velka cast dielov bude totozna, zvysok o malo drahsi... hodinovka zalezi od konkretneho servisu, ale tiez moze vyjst aj o 20-30e viac...
hodiny v servise riesit nemusim, len tie diely v podstate. Este by som chcel taky nazor pocut, ci je to ''dobra'' volba alebo sa tomu oblukom vyhnut. Ked pozeram tie najazdy tak do 180tis sa daju pekne kusky najst.. takze tie auta s trojlitrom musia asi este cosi zvladnut. Mozno este lepsie leby najdem nejaku s trosku vyssim najazdom ale po vacsom servise ... po vymene retaze napr ?
-
nejakymarko
Addict
Ja osobne by som tieto otazky smeroval na bmwklub, je tam celkom siroka komunita, aj ked trochu svojska
, ale pri radach ohladom F-rady sa urcite najde niekto, kto ochotne a rad pomoze aj z vlastnej skusenosti.
Trojlitre diesele nemali nejaké vážne problémy s rozvodovou reťazou, tie sa týkali dvojlitrov (N47), na ktoré bola organizovaná zvolávačka. Aj keď samozrejme bezúdržbové, ako tvrdí BMW, úplne nie sú
Zvyknú sa však preventívne meniť až pri cca. 300k km.
Ja by som sa skôr zameral na stav DPF filtra, poriadnu diagnostiku - zistiť, či nie sú vadné žhaviče, lebo vtedy sa nespúšťa regenerácia DPF-ka, čo by mohlo znamenať, že ak by si kúpil auto so 180k km, tak onedlho by ti odišiel, lebo by bol zanesený.
Ja by som sa skôr zameral na stav DPF filtra, poriadnu diagnostiku - zistiť, či nie sú vadné žhaviče, lebo vtedy sa nespúšťa regenerácia DPF-ka, čo by mohlo znamenať, že ak by si kúpil auto so 180k km, tak onedlho by ti odišiel, lebo by bol zanesený.
-
nejakymarko
Addict
Ja som akurat cital o pripade, ze sa v F01 730d sa pri cca 160k km rozsypal cely palivovy system "Zošrotované vstrekovacie čerpadlo, piliny v triskách, v čerpadle, pomocnom čerpadle, na plaváku, v nádrži, vo filtri aj v trubkách." a podla diskusie tam je to celkom casty problem, takze treba si na to davat pozor, pripadne riesit preventivne vymenu. Viac informacii TU