Netflix
Re: Netflix
pravdepodobne to bude fungovat len na rozne unblockery ako DNS a na VPN sa vykaslu. tie unblockery funguju asi tak ze prihlasia do netflixu pod US IP adresou, ale uz na samotne streamovacie servery sa user pripaja priamo zo svojej IP. staci im tam jednoducho nahodit rovnaku ochranu aj na samotne stream servery a bude vymalovane.
asi na netflix zatlacili majitelia prav.
asi na netflix zatlacili majitelia prav.
No pekne, tie studia a majitelia prav by sa mali uz spamatat. Neni su 50 roky. Asi to bude najjednoduchsie locknut podla cisla karty.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
S tym lockovanim karty by som si nebol tak celkom isty, pretoze to by PayPal musel zdielat cisla kariet, ktore su prepojene s ich PayPal uctami. A to si myslim, ze by nikdy nespravili, lebo by tym porusili sukromie jeho zakaznikov. To je ta krasa PayPalu okrem inych, ze nevidis, ze akej karty ti boli poslane prostriedky. No, som zvedavy na technicke riesenie.
Ale v paypale mas zadanu adresu a tu ukazuje prijemcovi platby. Niektori predajcovia na ebay posielaju tovar iba na adresu z paypalu. A pred par rokmi to bolo dokonca zamknute, povodne som tam mal cesku adresu a ked som zacal pouzivat slovensku kartu, tak som musel stary paypal ucet zrusit a zalozit si ho nanovo so slovenskou adresou.
-
p4ra
Redeemer
To mas pravdu, ze ta adresa ma nenapadla. Ale adresu si v podstate mozes zmenit na akukolvek, nebude to naviazane ku karte. Tym padom to vies obist, ak si hodis US adresu, ak by to bolo na zaklade toho.
-
mirak2
Hardcore addict
adresu si sice mozes zmenit na akukolvek. ale iba v ramci krajiny. takisto ako nemozes napr. na rakusky paypal ucet pridat slovensku kartu (skusal som, nejdze)
-
p4ra
Redeemer
OK, dakujem za potvrdenie, lebo som neskusal. 
Je pravda že pripravujú sk CZ titulky? V sme bol nejaký článok ale nemám piano.
Zatial som nevidel, jedine polske titulky a obcas aj dabing sa tam objavil hned par dni po spristupneni.
Taký poľský dabing, čo jedna osoba dabuje všetkých hercov? 
J presne, nechapem ako to mozu kukat v polsku.
A nepisali iba o tomto plugine?begbeee napísal:Je pravda že pripravujú sk CZ titulky? V sme bol nejaký článok ale nemám piano.
http://technet.idnes.cz/netflix-ceske-t ... ternet_pka
Podla mna bloknu IP adresy tych velkych poskytovatelov proxy a VPN serverov, vsak toho az tak nebude. Nech je 5 velkych poskytovatelov, dalsich 15 malych, tych IP adries az tak vela nebude, pripadne ak je k nim aj host, tak o to jednoduchsie. Alebo ako bolo spomenute, ak sa VPN pouzije len na prihlasenie a stream uz ide na slovensku IP, tak pride len overenie, ze ci IP z prihlasenia a stream je rovnaky. Tiez si mozu spravit daky filter, ze ak sa z jednej IP adresy prihlasi behom tyzdna viac ako 1000 ludi, tak sa ta IP bude sledovat, ze ci nejde o proxy alebo VPN - tym padom by dokazali odrezat aj malych poskytovatelov VPN sluzieb.
http://tech.sme.sk/c/20073841/koniec-sl ... inach.html
Vraj v zamknutom odkaze je priamo otazka sme.sk na netflix.
Ak to myslia vazne s blokovaním prístupu do iných krajín a vôbec ak chcú byť úspšený aj na menších trhoch, tak titulky sú jediná možnosť.
Sledovanie na PC pre mňa nie je zaujímavé, s titulkami by som to platil nonstop.
PS: anglicky hovorím plynule, ale v domácnosti nežijem sám
Vraj v zamknutom odkaze je priamo otazka sme.sk na netflix.
Ak to myslia vazne s blokovaním prístupu do iných krajín a vôbec ak chcú byť úspšený aj na menších trhoch, tak titulky sú jediná možnosť.
Sledovanie na PC pre mňa nie je zaujímavé, s titulkami by som to platil nonstop.
PS: anglicky hovorím plynule, ale v domácnosti nežijem sám
-
guess.whoo
Redeemer
kolki z vas si ho realne po tom mesiaci nechaju a budu platit?
Ja si dam este jeden mesiac aby som stihol pozriet veci, ktore som si vybral a potom uvidim. Bud pridaju obsah alebo to prerusim.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som nad tym uvazoval, je pohodlne len zvolit v smart menu telky appku a uz si vyberat bez nutnosti to dopredu dostat do PC, ale mne to za tych 10€ mesacne nestoji ked platim 13 za Digi
Ja používam iba mestkú káblovku za pár eur, ale je dosť v pohode, je tam úplne všetko čo potrebujem a aj tak to nepozerám.
Pre mňa je appka v TV (ktorú nemám a musím kukať cez PS4 vrrrr...Samsung..) veľmi zaujímavá, lebo teraz pozerám rozne stiahnute serialy prípadne online v slabšej kvalite. A navyše na Netflixe všetko beží 100% a v HD.
Len to chce titulky. Podľa mňa to musia dvaja prekladatelia zvládnuť za mesiac v pohode pri tej ponuke resp. aspon postupne.
Pre mňa je appka v TV (ktorú nemám a musím kukať cez PS4 vrrrr...Samsung..) veľmi zaujímavá, lebo teraz pozerám rozne stiahnute serialy prípadne online v slabšej kvalite. A navyše na Netflixe všetko beží 100% a v HD.
Len to chce titulky. Podľa mňa to musia dvaja prekladatelia zvládnuť za mesiac v pohode pri tej ponuke resp. aspon postupne.
-
guess.whoo
Redeemer
naco by to znova prekladali? a urcite by to nestihli za mesiac 
staci par ludi ako cekli uz dostupne titulky, ktore su na subscene, titulky.com a inych serveroch a "privlastnit" si ich
staci par ludi ako cekli uz dostupne titulky, ktore su na subscene, titulky.com a inych serveroch a "privlastnit" si ich
No práve to "privlastnenenie" nie je úplne jednoduché a určite nie legálne.
Ak má seriál 50 min tak na otitulkovanie treba koľko? 2 hod. Ok, tak som to prehnal, ale nie sú to nereálne časy. Určite to nebude ospravedltiľné, že titulky prídu po 4-5 rokoch dostupnosti sluzby..
..a potom ich ohlásia s veľkou pompou na dva a pol seriála.
Ak má seriál 50 min tak na otitulkovanie treba koľko? 2 hod. Ok, tak som to prehnal, ale nie sú to nereálne časy. Určite to nebude ospravedltiľné, že titulky prídu po 4-5 rokoch dostupnosti sluzby..
..a potom ich ohlásia s veľkou pompou na dva a pol seriála.