Forex trading
Forex trading
Caute, mám demo účet už pol roka na etoro a celkom sa mi darí tam obchodovať s forexom..
Chcel by som preto vyskúšať začať obchodovať za reálne peniaze (napríklad zatiaľ by som tam vložil 100€).
Chcem sa opýtať, či je na týchto stránkach potom problém s výberom alebo nie.. viem, že niektoré takéto spoločnosti pýtajú prefotený občiansky preukaz emailom.. Máte s tým niekto skúsenosť?
Ďakujem moc
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2016, 16:17)
rr
Chcel by som preto vyskúšať začať obchodovať za reálne peniaze (napríklad zatiaľ by som tam vložil 100€).
Chcem sa opýtať, či je na týchto stránkach potom problém s výberom alebo nie.. viem, že niektoré takéto spoločnosti pýtajú prefotený občiansky preukaz emailom.. Máte s tým niekto skúsenosť?
Ďakujem moc
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2016, 16:17)
rr
Re: Forex trading
Tema o Forexe tu uz je.
A prefotený občiansky preukaz je problém? Vyžaduje ho viacero služieb na internete, takže by som to nebral ako niečo, čo by ma malo znepokojovať...
Mr.FuN
1/ano,posielat niekomu svoje prefotene doklady je riziko, ake velke samozrejme dopredu nikto vycislit nevie.
2/to myslis vazne ze chces ist forexovat so 100eurovym vkladom? /nezabudol si nahodu na take dve nuly?/
1/ano,posielat niekomu svoje prefotene doklady je riziko, ake velke samozrejme dopredu nikto vycislit nevie.
2/to myslis vazne ze chces ist forexovat so 100eurovym vkladom? /nezabudol si nahodu na take dve nuly?/
gogo956, dakujem za odpoved, myslíš, že mi to zoberú aj tak, keď napr. zakryjem údaje, kt. nepotrebujú?
btw, nikde som nepovedal, že som živiteľ rodiny a potrebujem na forexe zarábať 1000€ mesačne.. Stačí aj 50€ za mesiac na privyrobenie a možno časom viac..
btw, nikde som nepovedal, že som živiteľ rodiny a potrebujem na forexe zarábať 1000€ mesačne.. Stačí aj 50€ za mesiac na privyrobenie a možno časom viac..
Povedz narovinu ze este nemas 18. Radsej si chod stavit na futbal, to zarobis viac ako na burze.
-1/iste ze neprijmu doklad ktory bude mat zakryte niektore udaje.Mr.FuN napísal:gogo956, dakujem za odpoved, myslíš, že mi to zoberú aj tak, keď napr. zakryjem údaje, kt. nepotrebujú?
2/zo 100€ vkladu chces robit kazdy mesiac zisk 50€?? mas trochu predstavu co sa na burze deje ako to tam funguje? Keby bolo take lahke spravit kazdy mesiac zisk 50percent z investovanej sumy tak sme uz vsetcia multibilionari sediaci v zlatom palaci na Marse..
melonSVK, nemozem to povedať, ked to nie je pravda, hihi
gogo956, asi preto nie sme, lebo tomu veľa ľudí neverí, pretože zo starého systému sú ešte učený, že peniaze sa dajú zarobiť len ťažkou, 8 hodinovou dennou prácou v robote, inak na forexe sa dá v pohode zo 100 urobiť 50 za mesiac (samozrejme nemusí, nič nie je isté)
gogo956, asi preto nie sme, lebo tomu veľa ľudí neverí, pretože zo starého systému sú ešte učený, že peniaze sa dajú zarobiť len ťažkou, 8 hodinovou dennou prácou v robote, inak na forexe sa dá v pohode zo 100 urobiť 50 za mesiac (samozrejme nemusí, nič nie je isté)
hej hej, teraz za 100 nakup, vsetko pada, na konci mesiaca budes mat 50
velmi spravne
velmi spravne
Priznaj, ze si bol bud na nejakej prezentacii alebo si si pozrel nejake video, lebo taketo reci pochadzaju prave odtial
Kazdy, kto sa co i len okrajovo venuje uz tymto sposobom neuvazuje. Ale kto sa tomu venuje dlhsie, ten vie, ze sice sa mozno za jeden mesiac da zarobit 30 %, ale dlhodobo je to velmi nepravdepodobne. Musis mat bud vela stastia alebo tomu venovat vela casu. A v druhom pripade to za 50 € nestoji. Je fajn, ze si sa tomu zacal venovat, ale cim skor prestanes mat velke oci, tym lepsie pre teba. Treba veci vidiet realisticky.
Mne sa napriklad za rok 2014 podarilo spravit 13 % zisk. Ale vdaka negativnym vykyvom v druhej polovici roka 2015 som trochu prerobil a ak vezmem do uvahy roky 2014 a 2015, tak mam stale zisk cca 9 %. A to je stale mnohonasobne lepsie ako bezne sporiace produkty v bankach.
Mne sa napriklad za rok 2014 podarilo spravit 13 % zisk. Ale vdaka negativnym vykyvom v druhej polovici roka 2015 som trochu prerobil a ak vezmem do uvahy roky 2014 a 2015, tak mam stale zisk cca 9 %. A to je stale mnohonasobne lepsie ako bezne sporiace produkty v bankach.
- to nemozes mysliet vazne, ved skus forexovat live a potom mesiaci-dvoch sem prid napisat ako si dopadolMr.FuN napísal:melonSVK, nemozem to povedať, ked to nie je pravda, hihi
Ale veď predsa ty to nemusíš mať otvorené celý mesiac, keď budeš v pluse tak to zatvoríš
Pozri, nam tu staci malo. Kludne si zaloz vlakno. Davaj do neho vsetky tvoje obchody real time a potom ked uzavries poziciu sem das opat real time hlasenie. Ked z pociatocnych 100 spavis za mesiac 150 tak budes mat velky obdiv. A pokial toto zopakujes este 12x, tak sa mozme bavit o istej davke serioznosti.
Pokial sa bojis zneuzitia tvojho prefoteneho OP tak si zaloz ucet napr vo FIO. Moznosti je velmi vela.
Pokial sa bojis zneuzitia tvojho prefoteneho OP tak si zaloz ucet napr vo FIO. Moznosti je velmi vela.