tak kúpil som auto Škoda Octavia 1.9 TDI... Auto je v celkom dobrom stave no zaujímala by ma jedna vec: Keď otočím kľučikom pred naštartovaním tak po par sekundách zmiznú všetky kontrolky (klasika) okrem kontrolky motora ta ostáva svietiť po celý čas, až pokiaľ auto nenaštartujem... Ak auto naštartujem kontrolka hneď zmizne... (Oco ma staršiu oktavku a jemu ta kontrolka pred naštartovaním nesvieti) takže neviem či to je ok alebo nie, keďže po naštartovaní zhasne. Dnes ráno, keď oco štartoval auto, tak na 1x nenaskočilo a musel pridať trochu plynu, vraj mal dojem, že auto trochu dusí. (nebol som pri tom tak neviem otec sa do toho vôbec nerozumie
A ďalšia chyba je, že svieti kontrolka žiarovky, čiže niekde je pravdepodobne odpálená žiarovka... Problém je, že neviem kde... svetla som kontroloval a nevšimol som si, žeby niektoré nesvietilo. Kontrolka svieti celý čas... ale ak vypnem a zapnem motor tak nesvieti vôbec a vyzerá, že je všetko ok... Jednoducho niekedy svieti stále a niekedy vôbec pritom autom som sa ani nepomohol... takže neviem či je chybné svetlo, alebo je niekde inde chyba, že to zlé singalizuje ?
Plánujem zájsť do servisu, ale možné to bude až niekedy v budúcom týždni... Takže by som rád vedel dopredu názory skúsenejších čo môže byť chyba. (samozrejme 100% budem vedieť až po navštívení servisu)