Low smatfón rada k výberu
Low smatfón rada k výberu
zdravím potrebujem poradiť pri výbere nového mobilu...
- prvá podmienka je aby bol DUAL
- druhá veľkosť - hľadal som ničo s veľkosťou 4.3" (11cm) ale po prečítaní všetkého možného som prišiel na to, že výber začína od 5" (13cm)
- cena do +-160,-€
Lenovo S60 vs. Honor 4C vs. Acer Liquid E700
podľa parametrov som bol naklonený 4C, ale obávam sa slabej výdrže batérie, ktorú popisujú v recenziách... našiel som síce aj recenziu, že je treba vypnúť rôzne aplikácie, a že sa výdrž batérie výrazne predĺži, ale či...
ďalšou voľbou je Lenovo S60...
poraďte vaše skúsenosti či názory...
ďakujem
- prvá podmienka je aby bol DUAL
- druhá veľkosť - hľadal som ničo s veľkosťou 4.3" (11cm) ale po prečítaní všetkého možného som prišiel na to, že výber začína od 5" (13cm)
- cena do +-160,-€
Lenovo S60 vs. Honor 4C vs. Acer Liquid E700
podľa parametrov som bol naklonený 4C, ale obávam sa slabej výdrže batérie, ktorú popisujú v recenziách... našiel som síce aj recenziu, že je treba vypnúť rôzne aplikácie, a že sa výdrž batérie výrazne predĺži, ale či...
ďalšou voľbou je Lenovo S60...
poraďte vaše skúsenosti či názory...
ďakujem
Re: Low smatfón rada k výberu
V priamom porovnani Lenovo vs Honor a tiez recenzie tychto dvoch, tak co vychadza lepsie?
Poslednú dobu na Lenovo čítam akési časté problémy s rôznymi nechcenými aplikáciami.. veľmi ľahko sa tam dostane nejaký sajrajt, ktorého sa nevieš zbaviť, niekedy nepomáha ani obnovenie továrenských nastavení. Aj môj novučičký tablet Lenovo hneď po vybraní zo škatuľky a prvom spustení zrazu obsahuje nejakú neznámu aplikáciu v azbuke, pričom ju ani vôbec nejde zakázať. Osobne začínam pociťovať odpor k tejto značke, hoci som jej ešte nedávno dosť držal palce kvôli takmer čistému android prostrediu (žiadne MUI, Touchwiz, Sense atď)
Mne osobne sa páči ten Honor 4C.. mal som možnosť sa s ním hrať s 5.1.1 androidom a aj keď mi Huawei prostredie veľmi nevyhovuje, určite asi radšej ako Lenovo. K Aceru sa neviem vyjadriť.

Mne osobne sa páči ten Honor 4C.. mal som možnosť sa s ním hrať s 5.1.1 androidom a aj keď mi Huawei prostredie veľmi nevyhovuje, určite asi radšej ako Lenovo. K Aceru sa neviem vyjadriť.
porovnanie je v celku vyrovnané...
4C nemá LTE S60 áno
4C 8 jadro S60 4 jadro
podľa recenzií 4H batérie vydrží deň pri S60 2 pri priemernom používaní (diskutabilná informácie)
rovnako podľa recenzii 4H je stabilnejšia ako S60 (tiež jedna baba povedala)
v podstate ja potrebujem dual sim mobil na robotu - 50% hovory (2-3 hodky denne), 20% kalendár + poznámky, 15% net, 10% SMS, 5% foto
4C nemá LTE S60 áno
4C 8 jadro S60 4 jadro
podľa recenzií 4H batérie vydrží deň pri S60 2 pri priemernom používaní (diskutabilná informácie)
rovnako podľa recenzii 4H je stabilnejšia ako S60 (tiež jedna baba povedala)
v podstate ja potrebujem dual sim mobil na robotu - 50% hovory (2-3 hodky denne), 20% kalendár + poznámky, 15% net, 10% SMS, 5% foto
Napíšem svoju osobnú skúsenosť s výdržou batérie na Honor 4C. Tento smartphone som kúpil matke ešte v decembri. Trápila ju veľmi slabá výdrž batérie. Tá sa pohybovala v rozmedzí 16-18 hodín. Taktiež sa aj dosť prehrieval. Smartphone som chcel reklamovať, no ešte som hľadal nejaké informácie na internete. Našiel som na jednom zahraničnom fóre, že problém spôsobuje pôvodný OS Android vo verzií 4.4.4. Tak som sa dostal k verzií 5.1, a teraz je výdrž batérie na úrovni cca 60 hodín. Mám to otestované, a je to pravda. V jednom kuse je zapnutý bluetooth, cez ktorý je pripojený k Honoru náramok Xiaomi MiBand. Taktiež WIFI je pustená vždy, keď je mamka doma. Nabíjať ho dáva každý tretí deň.
Osobne si myslím, že za tú cenu je to celkom slušné zariadenie čo sa týka výbavy a výkonu.
Osobne si myslím, že za tú cenu je to celkom slušné zariadenie čo sa týka výbavy a výkonu.
dnes som obehol elektrá a pochytal ich trocha, prišiel som však na jednu vec, ktorú potrebujem a to je Dual SIM full active alebo DSFA...
myslel som že je to štandard, nakoľko to má aj môj 4 roky starý samsung ale nie je tomu tak.... z uvedených mobilov to nedokáže ani jeden...
myslel som že je to štandard, nakoľko to má aj môj 4 roky starý samsung ale nie je tomu tak.... z uvedených mobilov to nedokáže ani jeden...
Tak v takom pripade vyssia rada Lenova.
skús byť prosím konkrétnejší, lebo naše e-shopy, parameter DSFA veľmi ani neuvádzajú v popise....
Ak to neuvádzajú tak si to vygoogli, "typ smartfónu dsfa"
to Human. si potreboval len niečo napísať alebo si chcel aj nejako pomôcť?
ak nerátam Asus Z2, či Honor 7... lenovo žiadne nenachádzam...
ak nerátam Asus Z2, či Honor 7... lenovo žiadne nenachádzam...
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Honor 4x ma DSFA. 180 novy alebo popozeraj bazos.