GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Na steame sa dá hra vrátiť ak nepôjde, alebo ta nebude baviť.
Ok, podarilo sa mi to spustiť. Problém je v prepínateľných grafikách, avšak mne nepomáhalo ani to, ak som dal sekundárnu grafiku zakázať. Jediné, čo stačilo urobiť, je hru spustiť cez DX 10 a to vytvorením súboru commandline.txt v zložke s hrou a do nej napísať "-DX10"
O tomto ste už počuli? https://www.reddit.com/r/chiliadmystery ... _triggers/
Chalani, nemáte niekto GTAV na PS3/XBOX 360? Chcem niečo vyskúšať, hľadám niekoho ochotného.
-
Wishmaster
Medium Professional
GTA nevrati, so Shark Cards je to DLC a ak to kupi ako bundle, Steam mu neumozni refund.lukas9206 napísal:Na steame sa dá hra vrátiť ak nepôjde, alebo ta nebude baviť.
da sa nejako dodatocne zmenit postava v online?
EDIT: uz som to nasiel
EDIT: uz som to nasiel
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
čaute, tak v skratke: gta online je o plnenie online misii, kupovanie aut nehnutelnosti ?(podobne offline).. či sa daju aj vytvarať vlastne misie a eventy atď. Nejaku podstatnu vec som prehliadol ? včera som to hral prvy krat. takže chcem byť v obraze dikyyyy 
Mas tam preteky aj nejake misie a mozes si kupovat auta, byty a lietadla. Ale to vsetko je nuda, najlepsie su Heisty:
Tam si aj najlepsie zarobis ale idealne je hrat to s dopredu dohodnutou partiou.
Tam si aj najlepsie zarobis ale idealne je hrat to s dopredu dohodnutou partiou.
Podla mna heisty nie su az tak dokonale, po case to nudi viac ako bezne misie. Aj vo freemode pribudlo velke mnozstvo misii, tiez je vela zabavnych misii v rezime Adversary.
K vytvaraniu vlastnych misii, ano, je to mozne, vlastne zavody a ine rezimy, tiez je mozne hrat misie vytvorene inymi hracmi.
K vytvaraniu vlastnych misii, ano, je to mozne, vlastne zavody a ine rezimy, tiez je mozne hrat misie vytvorene inymi hracmi.
-
maty89
Medium Expert
tak heisty vyzeraju super... len som nenašiel schopnych hračov až raz. Asi začnem hrať single
Inač ako na mape su onačene heisty.
Nie su, musis mat byt s 10 garazami a budes mat v nom aj Heist room, kde si ich vies zalozit.
Tak odporucam hrat single najskor, zlepsis sa v mnohych oblastiach, ale hlavne, ked zacnes hrat online naplno, single ta uz nebude bavit.
K heistom, chce to isty level, peniaze, byt a tiez trochu praxe a priatelov, takze odporucam najskor bezne misie, tam si mozes postupne pridavat priatelov, zarobis si na potrebne veci ako byt, obrnena kuruma, zbrane, s vyssim levelom si potom lahsie vylepsis auta, zbrane, niektore sa ti odomknu, potom je jednoduchsie a lepsie zacat s heistmi.
K heistom, chce to isty level, peniaze, byt a tiez trochu praxe a priatelov, takze odporucam najskor bezne misie, tam si mozes postupne pridavat priatelov, zarobis si na potrebne veci ako byt, obrnena kuruma, zbrane, s vyssim levelom si potom lahsie vylepsis auta, zbrane, niektore sa ti odomknu, potom je jednoduchsie a lepsie zacat s heistmi.
pripadne sa pridaj do CZ/SK groupy alebo HOJKO groupy, vzdy sa niekto najde na heisty
-
maty89
Medium Expert
mam odohratych 10 hod online a mam pocit že som nič dokopy nespravil
... hral som väčšinou heisty.. ktore sme opakovali do nekonečna.. 1 heist tušim som dal ko konca ... deathmatch 15vs15 bol pohoda... preteky s nevytunenou karou zbytočne ....adversary čo maš dojsť s autom na druhu stranu cool.. Viac som nestihol..... Nie je to ako napr. FiFA že sa napojiš online a hraš... si lepši tak vyhraš... tu je kopec faktorov... ked maš čas na hru jeden den v tyždni ako ja... tak asi len offline na relax.
http://socialclub.rockstargames.com/new ... -rp-in-vip
2x peniaze, prip. aj 2x RP za niektore aktivity, idealne pre nasetrenie penazi na jachtu ci nove pridane auta, taktiez su zlavy na mnoho veci v hre, viac v clanku.
BTW neviem odkedy, ale pre tych, ktori este GTA V nemaju a chceli to na Steam, tak je akcia -33%, z 59,99€ na 40,19€.
2x peniaze, prip. aj 2x RP za niektore aktivity, idealne pre nasetrenie penazi na jachtu ci nove pridane auta, taktiez su zlavy na mnoho veci v hre, viac v clanku.
BTW neviem odkedy, ale pre tych, ktori este GTA V nemaju a chceli to na Steam, tak je akcia -33%, z 59,99€ na 40,19€.
Ta akcia sa neoplati kedze krabicovu verziu sa uz da kupit za 40 eur.
Ale krabicovku nedas na steam. To by az tak nevadilo, ale ten rockstar downloader neumerne zatazuje siet vytvaranim viacerych pripojeni. Ak ma niekto pomalsi net, tak je lepsia steam verzia.
Krabicovka stala 40€ aj pri uvedeni, no mnohi aj tu na fore chceli Steam verziu, z mnohych dovodov, ale ta stala 60€.
Ja prave chcem kupit krabicovu verziu...a chcem sa spytat preco verzia zo steamu je lepsia? Nie je to to iste?