Skatecycle freerider

O športe...

Zaujal Vás skatecycle?

Jasné, objednávam!
2
25%
Skôr áno...
1
13%
Skôr nie...
1
13%
Vôbec ma to nezaujíma!
4
50%

Celkom hlasov: 8

miricleboy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Skatecycle freerider

Príspevok od používateľa miricleboy »

Mám objednanú túto vecičku, lebo ma zaujala na prvý pohľad a korčule už ma nebavia, tak sa chcem podeliť a zistiť Váš názor/ skúsenosti...

Info

Kód: Vybrať všetko

Po desiatich rokoch vývoja je Freerider Skatecycle konečne pripravený. Americká spoločnosť Brooklyn Workshop prichádza zo starostlivo spracovaným designom a vysoko kvalitnými kolesami zo špeciálnej polyuretánovej zmesi, ktorá zaisťuje rýchlosť a priľnavosť k zemi. Rám Freerideru je vyrobený z odolného kompozitu navrhnutého tak, aby ho jeho vlastník mohol nosiť cez rameno.

Freerider Skatecycle kombinuje jazdné techniky skateboardu, snowboardu a casterboardu. Nie je potrebný ani jediný dotyk zeme, aby ste si užívali voľnú jazdu na vašom Freerideri - rozpohybujete ho robením oblúčikov, pri ktorých je pohyb úplne prirodzený. Čím viac jazdných skúseností získavate, tým menej energie musíte vydať k zvýšeniu alebo udržaniu rýchlosti.

Technické parametre

Freerider Skatecycle je určený pre voľnú jazdu i rampy.
        balenie obsahuje jeden Freerider Skatecycle, návod na použitie a údržbu vrátane náradia k jeho oprave
        jediná univerzálna veľkosť (približne 81.3cm x 16.5cm x 22.9cm)
        váha približne 3.3 kg
        9" polyuretánové kolesá
        jediný plast predstavujú blatníky pre úplnosť designu

Freerider je vyrobený tak, aby ste ho mohli rozobrať na jednotlivé súčiastky a jednoducho opraviť alebo upravovať.
Video
http://youtu.be/VfJMnXRM6r4
Prílohy
Skatecycle
Skatecycle
1.jpg (9.6 KiB) 956 zobrazení
Rudolf Th
Novice
Novice

Re: Skatecycle freerider

Príspevok od používateľa Rudolf Th »

Zdravím!

Ja tiež vlastním Freerider Skatecycle. Už ho mám vyše roka. Chcel by som ho využiť na spúšťanie sa zo svahoch. K tomu ovšem potrebujem aby ho bolo možné zabrzdiť. Spôsob brzdenia už mám vyriešený (pomocou bicyklovej brzdy), už len konkrétne prevedenie musím dotiahnuť do konca.

Ak to budem mať hotové, plánujem o tom spraviť krátke video, kde bude všetko ukázané vrátane podrobných údajov týkajúcich sa konkrétneho prevedenia brzdy. Na základe toho sa potom bude dať aj vyhotoviť. Video bude na YouTube, aby bol každému záujemcovi dostupný.

S pozdravom: Rudolf Th
Napísať odpoveď