Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
Re: Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste
Neskoro. Kod bol platny od 18. decembra. From now and for the first 10k people that will use invite code HAPPY2016 in the signup with an invite form( here https://torrentleech.org/user/account/signup ) , will get their own TL account AND 8 GB upload credit completely free!! Hurry up - we expect them to be GONE real fast!!
Aha to uz je tak stary prispevok....nejak mi tu unikli nove prispevky
bola by nejaka volna pozvanka na TorrentLeech?
-
Hemi
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Čaute. Nemá niekto voľnú pozvánku na "Trezzor" prípadne "TorrentLeech" ? dík vopred
-
Mek
Addict
Na trezzor je tu par stran dozadu link na registraciu bez pozvanky, polistuj... a ak nie, mozem poslat cez PM.
Mam volnu pozvanku na TorrentLeech, IPTorrents a HDTorrents (na kazdom jednu). Kto ma zaujem piste do PM. Treba ale nieco ponuknut 
-
typek61
Darca
nemate niekto znameho na ourphorum,aby mi aktivovali ucet?dik
-
Miley Cyrus
Light Star
Dobry den
Vedel by mi niekto z vedenia lamky.net aktivovat ucet??? kedysi som tam bol Uploader ale roky som nic neuploadoval teraz sa k tomu vraciam no a pise mi tam ze nemam aktivovany ucet... ci sa to neda nejako obist lebo ja tam chcem IBA NAHADZOVAT SVOJE UPLOADY... a vlastne pre mna by to boli uplne zbytocne vyhodene 3eura lebo som na P2P sietach kde zohnam vsetko a tie odkazy co sa nachadzaju na lamky.net su nalinkovane na dalsich 10 warez forach kde som takisto registrovany...
neplati nejaká vínimka pre uploaderov???
Vedel by mi niekto z vedenia lamky.net aktivovat ucet??? kedysi som tam bol Uploader ale roky som nic neuploadoval teraz sa k tomu vraciam no a pise mi tam ze nemam aktivovany ucet... ci sa to neda nejako obist lebo ja tam chcem IBA NAHADZOVAT SVOJE UPLOADY... a vlastne pre mna by to boli uplne zbytocne vyhodene 3eura lebo som na P2P sietach kde zohnam vsetko a tie odkazy co sa nachadzaju na lamky.net su nalinkovane na dalsich 10 warez forach kde som takisto registrovany...
-
hrban
Addict
sry, ale lamy sú už zapadákov, na to sa vys*r, radšej poriadny cz/sk tracker kvôli serialom a privátny EU tracker na všetko ostatné. Sťahovať z úložísk je utrpenie.
P.S. A ešte k tomu kkti vedenie nechce platbu cez paypal alebo na účet ale iba SMS kde prichádzajú o cash. Fakt kreténi.
P.S. A ešte k tomu kkti vedenie nechce platbu cez paypal alebo na účet ale iba SMS kde prichádzajú o cash. Fakt kreténi.
Nazdar, ma niekto volnu pozvanku na IPtorrents alebo HD-tracker (pripadne nejaky iny dobry privatny tracker)? Bohuzial mozem ponuknut len torrentleech (alebo warxtreme, ale to vam dnes uz bude asi nanic
)
Zhanam pozvanku na AwesomeHD/HDbits. Urcite bude nieco na revans.
Dobrý deň, rada by som poprosila dobrú dušu o jednu malú pozvánku na Trezzor Tracker. Spraví mi to veľkú radosť k mojim zajtrajším narodeninám:) Ďakujeem
-
Miley Cyrus
Light Star
Nie som dobra dusa ale poslem ti ju...
daj mail...
Bol by niekto tak dobry a posunul mi kod na demonoid ?
Dakujem pekne
@LukasqoO posli mi pm
ahojte prosim vas vie mi niekto poslat pozvanku na daku stranku s torrentami kde sa daju stahovat filmy s dabingom sk/cz??? bol by som velmi vdacny dakujem
CzTorrent ma otvorene registracie pokial viem.
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2016, 14:29)
PrivateHD ma otvorene registracie (asi do nedele).
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2016, 14:29)
PrivateHD ma otvorene registracie (asi do nedele).
ohnik skoncil definitivne? nejako som na stranku uz casto nechodil len som seedoval, ale torrenty mi uz velmi dlho hadzu cervenu ze je tracker dead.
Podla ich IRC a twitteru maju problem s diskami...