Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa Frco »

Podla mna SNS este viac odzrkadluje takych tych typickych "buranov". V SMERe az take socky nie su.

Volic SNS je z mojho pohladu jednoduchsi clovek, s podpriemernou inteligenciou, ktory si rad ide po praci do krcmy vypit a bije sa do hrudi, ze je SLOVAK! Je hrdy na svoj narod, na svoju zem! :lol:

TA3 zacalo pokryvat Danka kedze si SMER uvedomil, ze sam vladu nezostavi - ale pozor, toto bolo este pred utecencami, tak rok dozadu. Utecenci ako tema su tu tak pol roka, od leta.
Ak by neprisli, verim, ze by naozaj SMER vazne potreboval dalsiu stranu do vlady. Teraz je velka pravdepodobnost, ze ju potrebovat nebude.
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Retne napísal:Uroven si treba aj pozriet u tych niekolko % volicov co chce volit SNS...

Celkovo nechapem znovuzrodeniu SNS. Zapocul som ze su pozyvani do TA3 pomaly tak isto ako Fico, ale kedze tu tv nesledujem tak to neviem naisto. Co citam ostatne slovenske media (SME, HN, dennik N, tyzden), tak tam ich skoro ani nevidno... Co je za tym?
SNS je mimoparlamentná strana ale ich predsedu stále pozývajú do ta3 aj do stv. Dôvod je veľmi jednoduchý - osvedčili sa ako fackovací panáci, takže ich treba pretlačiť do parlamentu, aby sa hranol mohol na niekoho vyhovárať ďalšie 4 roky. Aj SNS aj HZDS sa osvedčili a sa s nimi zaobchádzal ako s handrami ale za dobré peniaze sú ochotní strpieť hocičo a na to budú dobrí aj teraz po týchto voľbách.

Takže až také prekvapivé nie je, že predseda mimoparlamentnej SNS je dobre že nie viacej na obrazovke ako predseda vlády. SNS bude Fico potrebovať po týchto voľbách.

Mňa prekvapuje skôr pokles preferencií Sulíkovej strany, veď oni hovoria to isté ako pred x rokmi nič sa nezmenilo, majú aj celkom dobré nápady ale podpora predsa len poklesla.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

SNS je jeden bordel, Danko sa sam priznal ako zlodej a na kandidatke maju dalsich pofidernych privatizerov.
Navyse Danko bliaka same naucene frazy, nevie sa vobec vyjadrovat do hlbky problemu, len pravidelne plave po povrchu. Vo vacsine debat ani len nema co hladat.
Ale zase kamaratstvo so zlodejmi KSSmer treba podporit a oblbovat verejnost.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Cesar napísal:Mňa prekvapuje skôr pokles preferencií Sulíkovej strany, veď oni hovoria to isté ako pred x rokmi nič sa nezmenilo, majú aj celkom dobré nápady ale podpora predsa len poklesla.
Rozdiel je v case, ktory dostava v mediach, o tom si pisal ty, aj ini vyssie.

Co sa tyka preferencii SAS, myslim ze neklesa, ale skace pri kazdom prieskume a to medzi 3-7%, raz stupne na viac ako dvojnasobok, potom klesne na polovicu, potom opat stupne na dvojnasobok, niekedy je pritom rozdiel medzi prieskumami len niekolko dni.
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

OLaNO-NOVA idu spolu do volieb ako dvojkoalicia, takze potrebuju 7% namiesto 5%? Alebo oficialne to bude len kandidatka OLaNO ale budu tam clenovia obidvoch stran?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Za B)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Cesar:
Tak SAS robi detinske chyby na ktore zase volic ktory ma uz nieco to v hlave nemoze ani len pozerat.... Osobne im verim, ze nemaju chut okradat stat, no ked si pozries komentare na Sulika, ked sa zacne proti migrantom bujarit, tak polovica mu tam hovori, ze to bud prehana, alebo nech riesi to co naozaj trapi Slovensko, nie nejakych 15 ziadatelov o azyl... Volit ich asi nebudem, no bol by som rad ak by sa do parlamentu dostali...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

A treba mysliet aj na to, ze sice SAS dostala 12% vtedy v ich prvych volbach, ale potom ich opustil Matovi, ktory im mozno tie 3-4% ziskal a potom od nich odisla mozno tretina ludi a zalozili SKOK.

Cize ked teraz ziskaju svojich 5-6%, bude to este dost dobre :D
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Preco by mal byt problem, aby ziskali viac hlasov? Miskov/Kollar sa ukazali ako zbytocna zataz, ti im percenta nenahnali. Realne sa maju sancu dopracovat az na 8%. Prepokladam, ze tema migranti bude coskoro vystriedana.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Uprimne som nesledoval kto vsetko odisiel od nich.

Ja by som im tych 8% prial, ale osobne odhadujem tak max 6%.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak vol nech maju viac, netreba len priat, ale konat. Od tych co len praju nedostanu nic.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Retne
Darca
Darca

Laster napísal:
perečko si zober :lol:
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

Retne
Darca
Darca

dakto normalny, koho nenormalne prefacka slovenske sudnictvo, ktore je len tak trosku znormalizovane...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Krásna práca poslanca za SKOK http://rastislavantala.blog.sme.sk/c/39 ... ebude.html Vantala - odporúčam prezrieť si jeho ORSR, hlavne spoluprácu a bratríčkovanie so Širokým. Takže SKOK je jasný ako hviezda.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ale toto som nepochopil z ich strany..
post2150049.html#p2150049

na odľahčenie :lol:
CW6KbOsW8AAhm_U.png large.png
CW6KbOsW8AAhm_U.png large.png (26.97 KiB) 1011 zobrazení
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja by som bol najradšej keby celá dnešná opozícia ostala mimo parlamentu, nič iné si nezaslúžia. Ja z čistého srdca nenávidím hranola ale ešte aj on je menšie zlo ako keby tú vládla nejaká vláda, kde sa mesačne zdvojnásobí počet strán, ktoré podporujú vládu v parlamente.

Ale v opozícii musí byť každý predseda, chcú byť v televízii, politiku berú ako nejaké zábavné reality-show. Oni idú do parlamentu nie kvôli tomu, aby niečo spravili alebo aby sa zabávali a za to boli ešte aj platní.

Procházka, no áno, vyzerá, že je fajn ale tie jeho omyly, že by išiel do vlády z Smerom, potom zase nie a podobné výroky. Ako by ani nevedel, že čo má povedať a mu to niekto musí povedať a je len bábka na diaľkové ovládanie. Keď je niekto líder, tak povie čo a ako a tak musí byť nie rôzne omyly a nevie čo povedať vždy len po tom ako mu niekto povie čo má povedať. Hanba no.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja to vidim aj tak, ze ti sefovia opozicnych stran sa ani tak nesnazia, lebo maju proste zarobene (vacsinou legalne) a tu politiku beru tak, ze ked sa tam dostanu je fajn, ked nie, ma f p...

To plati o OLANO (Matovic), SAS (Sulik), Sanca (ta baba s okuliarmi), SKOK (Miskov).

Kazdy z nich ma super zivot, su vysmiaty a spokojni.

Napriklad od SaSky som hadam v Bratislave este nevidel ani jeden billboard. Sa mi zda, ze ta kampan z ich strany je dost smutna. Ved aj ta posledna v 2012 bola tragedia, neviem, kto im to pripravoval, ale tie ich billboardy boli velmi zle. A to tam mali Miskova ako sefa reklamky, co by hadam mal nieco vediet...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to je riadna blbost, ved predsa strana nepozostava iba z predsedu... sas nestavia na billboardy ale na internetovy marketing, tak robila aj z roku 2012 aj 2010. ale zopar billboardov som tak ci tak uz videl.

hlavny problem opozicnich stran je ze jedine co vedia je nadavat na fica... proste to nechapu. vidia ze u fica to funguje (ked bude fico ukazovat prstom na niekoho tak vsetci jeho volici budu pekne kyvat hlavami), ale to neznamena ze to bude fungovat aj u nich. ja predsa viem co je fico zac a to ze to bude niekto dookola opakovat mi je fakt ukradnute... ved tak to dopadlo aj v 2010, pravica vyhrala, pretoze cela predvolebna kampan bola zalozena na tom aky je fico zly a ked sa nakoniec do parlamentu dostali, tak nevedeli co robit, pretoze na to nikto nemyslel poriadne predtym.
Napísať odpoveď