Denne svietenie - problem s vypnutim svetiel

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
filko
Medium Expert
Medium Expert

Denne svietenie - problem s vypnutim svetiel

Príspevok od používateľa filko »

Ahojte,

Spozoroval som problem s vypinanim denneho svietenia po vypnuti motora. Svetla ostanu svietit, resp. blikaju v niekolko sekundovom intervale. Spravanie je dost zvlastne, ked odstavim auto po dlhsom case (>20min jazdy) tak sa vypnu bez problemov ale v kratsich trasach sa tento problem objavuje pravidelne. Taktiez sa to neprejavuje v lete ale len v zimnom obdobi, ako keby sa to potrebovalo nahriat aby sa to vyplo (co mi pride ako totalna blbost). Zistil som aj, ze ked uz ostanu svietit (blikat) po vypnuti motora, tak na to aby som ich dokazal vypnut mi staci zapnut a vypnut parkovacie svetla aspon 2x a denne svietenie prestane svietit. Hladal som dovody tohto spravania ale bohuzial som nikde na nic podobne nenatrafil. Mam denne svietenie SJ288E spolu s modulom denneho svietenia MyCarr 10R-024734.

Rozmyslam ci to nebude tym modulom a bude ho potrebne vymenit. Ak by k tomu malo dojst, viete mi odporucit iny modul, ktory by sa hodil na moje denne svetla? Tomuto zrejme polskemu vyrobku uz velmi nedoverujem.

Vdaka.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Denne svietenie - problem s vypnutim svetiel

Príspevok od používateľa heker »

Pokial je elektrika v aute okej, tak potom toto dodatocne denne svietenie. Tazko povedat, ze ci tam bude fungovat iny modul, ale mal by.
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Denne svietenie - problem s vypnutim svetiel

Príspevok od používateľa Fuxxo »

preco neskusis obist ten modul obycajnym rozpinacim relatkom? tak jednoducho zistis, ci je problem v tom module alebo nie...
Napísať odpoveď