Zdravím učím sa robiť stránky a snažím sa urobiť jednu stránku prikladám obrázok a zároveň aj kód ako som pokročil a mám pár otázok:
1.Ako by ste dali obrázok vy prečo keď ho vložím do section tak sa na neho neaplikuje 60%?
2.Prečo keď dám margin-left tak sa text neodtlačí z pravej strany.
3.Keď aplikujem margin-top: na .post-head tak sa neodtláča od vrchu.
4.Tu ľavú stranu by ste inač zapísali ?
1. Akých 60% sa má naň aplikovať? Ak má mať šírku ako section, tak mu nastav 100%.
2. Pretože margin-left, ako názov napovedá, "odtláča" z ľavej strany.
3. Odtláča. Asi si ho dal moc malý a prekryl sa s marginom nadpisu, ktorý je nad ním.
4. Neviem, čo konkrétne máš na mysli. Moc som nepochopil, už je neskoro.
Ďakujem za odpoveď.
Ten bod druhy som myslel margin-right že vôbec neodtláča a ešte jedna vec prečo mi nechce dať .post-head font-size nech dám akékoľvek nezmení sa.
weroro napísal:
Lebo ti chýba ukončovacia zátvorka.
Aj ked ju dam sa nezmeni v chorme v developer tools to mam zaskrtnute
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2016, 16:39)
Uz som zistil lebo mam definovane .right-sidebar p tak tam mam font size a to je asi viac nez ked dam tomu class post-head
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2016, 16:47)
Ďakujem tu časť v pravo mozem dat celu do aside a id='wraper' a potom floatovat ? A ak floatovat tak ako ? Aj to v lavo aj to v pravo float lefta dat im sirku aby sa zmestili vedla seba ? alebo jeden float left a druhy float right a dat im sirku aby sa zmestili ?
Ďakujem tu časť v pravo mozem dat celu do aside a id='wraper' a potom floatovat ? A ak floatovat tak ako ? Aj to v lavo aj to v pravo float lefta dat im sirku aby sa zmestili vedla seba ? alebo jeden float left a druhy float right a dat im sirku aby sa zmestili ?
Neskumal som ten kod ale vizualne som si vsimol ze na pravej strane dole mas odkaz na ten mailing list a dal si tam tu sipku cez after. Dal si to tam cez padding-left: 100px co sa aspon u mna zle zobrazuje.