Omylom som vymazal a zrejme sa aj sformatoval HDD, mal som tam iba video subory (avi, mp4, mkv).
Na obnovu som pouzil program EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.5, dobre mi to obnovil skoro vsetko, len jedna vec je chyba.
Namiesto normalnych nazvov suborov mi pomenoval vsetko ako FILE001, FILE002, FILE003 ...atd.
Inac program obnovil subory aj s dobrou kvalitou ako bola.
Vie niekto o programe, ktory by vedel obnovit aj originalne nazvy suborov a tiez aj kvalitu?
Prosim odpovede k veci o programe a nie ako napr: nie vsetky subory mozes obnovit .... atd, atd, atd .... nech sa zbytocne nepise.
Dakujem.
Obnovenie zmazanych dat
Re: Obnovenie zmazanych dat
Mám pocit, že Recuva zvládala aj názvy..... ale ak si už ten disk prepísal týmito FILExxx súbormi, už Ti názvy asi neobnoví, pretože súbory s názvami boli prepísané súbormi bez názvu.
Inak, všetky video súbory sa Ti obnovia v takej kvalite, v akej si ich vymazal.. ak si ich mal v nízkej kvalite, obnovíš ich v nízkej kvalite.. ak si ich mal vo vysokej, obnovíš ich vo vysokej. Tieto programy obnovujú súbory a nekonvertujú ich do vyššej/nižšej kvality..

Inak, všetky video súbory sa Ti obnovia v takej kvalite, v akej si ich vymazal.. ak si ich mal v nízkej kvalite, obnovíš ich v nízkej kvalite.. ak si ich mal vo vysokej, obnovíš ich vo vysokej. Tieto programy obnovujú súbory a nekonvertujú ich do vyššej/nižšej kvality..
Skusim teda este recuvu a uvidim. Tymi subormi som ho neprepisal, tie nasiel a ulozil som ich na iny disk.
S kvalitou OK.
Dakujem za typ.

//autoeditácia príspevku (23 Jan 2016, 17:47)
Skusil som Recuvu, no ani ten mi neobnovil nazvy. Vytvorili sa nazvy ako [000001].avi .... [00000x].avi
Dokonca ano mkv ani jeden subor neobnovil, iba samé avi a jeden mp4, ktory som tam asi mal.
Skoda a i tak vdaka.
S kvalitou OK.
Dakujem za typ.
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2016, 17:47)
Skusil som Recuvu, no ani ten mi neobnovil nazvy. Vytvorili sa nazvy ako [000001].avi .... [00000x].avi
Dokonca ano mkv ani jeden subor neobnovil, iba samé avi a jeden mp4, ktory som tam asi mal.
Skoda a i tak vdaka.
mne sa na hdd vzdy osvedcil getdataback - obnovuje komplet nazvy+stromovu strukturu.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Recuva ma v nastaveniach moznost "Obnovit strukturu adresarov".