F.A. Premier league
-
Maxpayne
Light Professional
Re: F.A. Premier league
guess a to ho co kupovali na vianoce ako darcek aby im tam hral? hrac ako on ma hrat stale v zakladnej zostave,zial nepatri tam k voli jeho vykonom,manchester tam ma teraz ine hviezdicky a tie sa ujali,Schweinsteiger po sezone odide to je jasne,iba ak by chytil formu si ho mozno nechaju
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vobec si ma nepochopil. na Vianoce sa lame cela PL a tam sa ukaze kto na co ma. je tam nehusteny program a hraci ako on dokazu tento tlak ustat.
akoze je mi to vlastne jedno, united v laske nemam takze im ani neprajem, aby sa nejak chytal, iba som skonstatoval, ze je to velmi kvalitny hrac a prisiel za smiesnu sumu.
vlastne kto z novych (posledne 2 sezony) hracov united okrem Depaya zaziaril? nikto
akoze je mi to vlastne jedno, united v laske nemam takze im ani neprajem, aby sa nejak chytal, iba som skonstatoval, ze je to velmi kvalitny hrac a prisiel za smiesnu sumu.
vlastne kto z novych (posledne 2 sezony) hracov united okrem Depaya zaziaril? nikto
Konečne dostal Dušanko Goga nejaký trest, po takej dlhej dobe aj zaslúžene. Akurát nesúhlasím s tým, že Gabriel ostane bez trestu, lebo hoci ho Costa vyprovokoval, bola len a len jeho chyba, že mu utiekli nervy.
-
guess.whoo
Redeemer
veru mohol chybat aspon dnes 
-
jason007x
Light Professional
Strašne som spokojný s príchodom SON-a z Leverkusenu. Presne takého hráča sme potrebovali, čo úplne oživí ofenzívu a vie dávať aj góly. Keď budú obaja s Kanom dlhodobo v top forme, tak by túto sezónu aspoň to 4.miesto a LM mohla byť. COYS! 
-
guess.whoo
Redeemer
Son sa ukazuje velmi dobre, paci sa mi aj N´jie a jeho agilita. snaaaad sa uz chyti aj Lamela, proti City odohral najlepsi zapas odkedy prisiel do muzstva a dokonca aj skoroval.
konecne vsak vyzera, ze mame dobru obranu. Toby s Janom su zohrati a je to vidno. snad nepridu zranenia.
konecne vsak vyzera, ze mame dobru obranu. Toby s Janom su zohrati a je to vidno. snad nepridu zranenia.
Pozeram teraz Arsenal s Unitedom, krasa. Ved Arsenal ich roztrhal za 20 minut, United jedna sanca a aj to az na konci polcasu. Uvidim co prinesie druhy polcas.
Brendan Rodgers ide prec z Livepoolu. Uvidime kym ho nahradia, no popravde, tento rok sa na nich neda pozerat... zalostny utok...
-
jason007x
Light Professional
Mourinho má v Chelsea riadnu podporu vedenia. Po týchto výsledkoch stále vôbec nemysleli na odvolanie, ale ešte mu vedenie naopak vyjadrilo plnú podporu. Síce tam zaviedol v klube určitý štýl, aj čo sa týka hernej stránky aj tréningov, ale nejakú bohatú kariéru čo sa týka úspechov v Chelsea zrovna nemá. Iný tréner by už na jeho mieste po týchto výsledkoch dávno letel.
-
guess.whoo
Redeemer
adept na gol roku <3
https://www.facebook.com/NBCSportsSocce ... 9/?fref=nf
https://www.facebook.com/NBCSportsSocce ... 9/?fref=nf
-
t0m4s3
Admin
Dnes kto zapol zapas Norwich - L'pool urcite neolutoval. Pre taketo zapasy mam rad anglicku ligu
Videl som len United a to bola nuda. V nedelu o piatej derby Arsenalu s Chelsea.
-
jason007x
Light Professional
Alli to pekne zaje*al.
Pozeral som zápas. Ešte aj Man Utd nám pomohol prehrou, slušný náskok 5 bodov, snáď ho nepresereme a už bude zase konečne LM.
-
guess.whoo
Redeemer
aj west ham zahral do karat. dnes by mohla trosku Chelsea pomoct aj ked by som ich radsej videl v pasme zostupu
-
jason007x
Light Professional
Pomohla
Teraz máme dvoch hrateľných súperov po sebe. V Norwichi a potom doma s Watfordom, treba uhrať z toho plných 6 bodov a bude to dobré.
-
guess.whoo
Redeemer
norwich bude doma neprijemny. urobili celkom dobre nakupy, hlavne hladny Naismith. mame velmi dobru formu tak snad to bude 6 a ak nie budu dobre aj 4 body. hlavne nech si United udrzi sucasnu formu 
-
jason007x
Light Professional
Tak Norwich s prehľadom zdolaný. V sobotu ešte dať doma aj Watford, a bude to skvelé.
-
guess.whoo
Redeemer
Tak esteze sme sa zbavili Bassonga. dnes nam vyhral zapas
od Norwichu som cakal viac, boli velmi cajovi
prekvapuju ma stale Lisky, Vardy urval riadny banan
od Norwichu som cakal viac, boli velmi cajovi
prekvapuju ma stale Lisky, Vardy urval riadny banan
-
jason007x
Light Professional
To hej, videl som ten gól. Ale Ranieri sa drží pri zemi, povedal, že ho teší, že stále dávajú fanúšikom nádej na titul, ale že sú pri zemi, a 4.miesto a play-off LM je pre nich teraz hlavný cieľ.
Inak ďalšie kolo môže byť pre nás kráľovské. Totižto sa hrá Chelsea - Man United a Man City - Leicester... to znamená, že ak by Chelsea vyhrala, zvýšime náskok už na 8 bodov + sa môžme dotiahnuť ešte viac súčasne aj na čelo (keďže je isté že niekto body stratí).
Inak ďalšie kolo môže byť pre nás kráľovské. Totižto sa hrá Chelsea - Man United a Man City - Leicester... to znamená, že ak by Chelsea vyhrala, zvýšime náskok už na 8 bodov + sa môžme dotiahnuť ešte viac súčasne aj na čelo (keďže je isté že niekto body stratí).