Aké repro do auta VW Passat
Aké repro do auta VW Passat
Zdravím, chcem kúpiť repro do auta VW Passat 98 neviem sa rozhodnúť prosím poradte čo kúpiť ..
Bud tieto:
PHONOCAR ALPHA 66126
Autoreproduktory; 165mm; 60W; 90÷17000Hz; 2 reproduktory
Tu som špecifikáciu nenašiel
alebo
PHONOCAR 2/076
Autoreproduktory; woofer; 165mm; 90W; 70÷6500Hz; 2 reproduktory
//do prílohy
Bud tieto:
PHONOCAR ALPHA 66126
Autoreproduktory; 165mm; 60W; 90÷17000Hz; 2 reproduktory
Tu som špecifikáciu nenašiel
alebo
PHONOCAR 2/076
Autoreproduktory; woofer; 165mm; 90W; 70÷6500Hz; 2 reproduktory
//do prílohy
Re: Aké repro do auta VW Passat
tak z tohoto nic, iba ak by si chcel robit subwoofer.. lebo o 165mm komponentoch tam nie je ziadna zmienka... a preco vobec Phonocar znacka? co to vlastne je? prvy krat to pocujem...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja to tiez prvykrat pocujem, mozno to bude tym, ze tie reproduktory vychadzaju podla internetu na 9,50eur za par 
Ja neviem tie reproduktory sa mi páčia našiel som ich na nete a cena je výborna ale tak jasne za tou cenou sa skrýva sklamanie
....
Nič vykašlime sa na phonocar poradte niečo iné pôjde to do VW Passat 98 nechcem žiadne extrémy iba aby to proste hralo normálne ako sa patrí ..
Maximálne do 40€ za pár
Nič vykašlime sa na phonocar poradte niečo iné pôjde to do VW Passat 98 nechcem žiadne extrémy iba aby to proste hralo normálne ako sa patrí ..
Maximálne do 40€ za pár
Kup nejake SALka a mas pokoj... Alebo magnaty... Alebo zacni s tym, ze ake mas radio a od toho sa bude odvijat ostatok...
Akože to nebola moc odborná rada aj mne doplo že značkové reproduktory su dobre ale korektný typ ktoré budu hrať dobre aby som za 40€ nekúpil tie najhoršie shity
http://reproduktory-do-auta.heureka.sk/ ... fire-2_16/
Ja mam tieto a nemozem sa stazovat. Za tu cenu vyborne.
Ja mam tieto a nemozem sa stazovat. Za tu cenu vyborne.
Magnat je znacka? alebo SAL? to je nizsia stredna rada repro... preto sa pytam aj na radio, lebo aj od toho zavisi ake pouzit repro.. ak mas seriovku radio, potrebujes repro s vyssou citlivostou aby to aspon kus hralo, aj ked to nebude slava...
Autoradio pioneer mvh-160ui
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2016, 19:42)
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 17:18)
Tak poradte buď
PEIYING PY-BG620CT6
alebo
TRYGON Audio TG-2.65K
Ktoré sú lepšie ? ? ?
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2016, 19:42)
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 17:18)
Tak poradte buď
PEIYING PY-BG620CT6
alebo
TRYGON Audio TG-2.65K
Ktoré sú lepšie ? ? ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pochybujem, ze s tymito kvaziznackami tu bude mat ktokolvek akekolvek skusenosti...
Co zial ocakavas, vela muziky za malo penazi? Alebo ze bude mat niekto skusenosti s najlacnejsimi repro na trhu? Obavam sa, ze v tomto cenovom rozpocte nenajdes vhodne repro.
Okey mením názor
MAGNAT EDITION 216
alebo
ALPINE SXE-17CS
S týmto už by skúsenosti niekto mal mať
MAGNAT EDITION 216
alebo
ALPINE SXE-17CS
S týmto už by skúsenosti niekto mal mať
Ja som dávnejšie kupoval Hertz DSK 165.3. V tejto cene a pri ich citlivosti hrajú podľa mňa super. Len prečo sú teraz všade také drahé. Ja som ich kúpil nové za 50tku.
No tie HERTZ ako som pozeral do 50tky sa daju zohnať asi si kupim tie ak tvrdíš že su dobre a maš snimi skúsenosti tak ich objednám
Tiez by som potreboval poradit repraky do vw passat r.v 2000. Lebo tie co tam mam, su sice 4, ale hraju horsie ako vo fabii r.v 2007 [bola bez radia len s pripravou na radio, a tie repraky co tam boli su celkom fajn].
Radio v passate je sony-cdx-gt212. Vacsinou v aute cestujeme dvaja. Neviem co bude lepsie, kupit 2, alebo 4 lacnejsie repraky. Chcel by som dosiahnut aspon kvalitu fabie
. Lebo tie co tam mam chrapcia aj pri trocha vyssej hlasitosti. Ked ich mam potichu hraju pekne.
Chcel by som do toho investovat tak 50-100€ . Dakujem za rady.
Radio v passate je sony-cdx-gt212. Vacsinou v aute cestujeme dvaja. Neviem co bude lepsie, kupit 2, alebo 4 lacnejsie repraky. Chcel by som dosiahnut aspon kvalitu fabie
Chcel by som do toho investovat tak 50-100€ . Dakujem za rady.