Keď už im Čína , taký obrovsky trh , zakázala premietať v krajine , načo by robili dostupnejšie verziu pre ostatné krajiny...
Trochu sa obávam že zatiaľ nikde v kinách ani chýru ani slychu
pokial viem, tak jedina verzia uvedena v kinach bude R-kova verzia. tie vystrihnute sceny budu asi sucastou directors cut, ktory bude k dispozicii na blueray. ale z kina nebude nic vystrihane nikde.Jump3r-ko napísal:No ja som práve počul že má byť aj verzia kde su surové scény strihnuté. Každopádne dúfam že ich to nenapadne dabovať
Ja som bol na predpremieru vcera do Galerie. Max spokojnost. Ocakavania to naplnilo, valal som sa od smiechu pocas celeho filmu. Akcnych scen mohlo byt viacej ale celkovo kvalitna zalezitost. U mna 5/5. Tesim sa na dvojku.GothaR napísal:Nikto nic? Na predpremiere bolo plno a ja som velmi spokojnyZhrniem to tak, ze ocakavania boli splnene, kopa nekorektnych hlasok, paradne akcne sceny, nekorektne odkazy na ine marvelovky (hlavne Wolverina
), atd.
Jedine slabe miesto bolo niekde v strede filmu, ked sa vysvetlovalo par veci, ale to trvalo len niekolko minut. Inak si film drzi vysoke tempo a kadencia hlasok je miestami az neuveritelna, to som este v inych marvelovkach nevidel. Za mna 90 %.