Aký Ipad?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bubuky
Light Expert
Light Expert

Aký Ipad?

Príspevok od používateľa bubuky »

Zdravím rozmýšľam nad kúpou Ipadu mini no neviem sa rozhodnúť či mi pude stačiť 16gb alebo mám ísť aspoň do 32gb. Ipad budem využívať hlavne do školy takže nejaké tie dokumenty, 2 filmy na cestu vo vlaku, pár fotiek, a tie základné apps ako FB,YT,Instagram.... Nemám skúsenosti s Apple produktami preto neviem koľko miesta čo zaberá. Myslíte, že mi bude stačiť tých 16g?
jami
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký Ipad?

Príspevok od používateľa jami »

Ja mam 16gb ale dalsi bude urcite vacsi. Ono si povies par veci ale za chvilu je 16gb prec
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

V telefone mas aku pamat? Ja mam mini 16gb a v pohode na nom fungujem, ale ja na nom nepozeram filmy a ani fotiek v nom tak vela nemam. Ak mas moznost vybrat 32gb siel by som radsej do toho.
bubuky
Light Expert
Light Expert

Mám na výber Ipad mini prvá generácia 32gb ba dokonca 64gb alebo Ipad mini s retinou len 16gb. Takže mám zobrať radšej ten ipad mini prvej generácie? Bude mi stačiť výkon,rozlíšenie a 512mb RAM?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Pokiaľ prvá generácia iPad mini, má iOS 7, tak by som ho bral... pokiaľ nie, tak radšej iPad s retinou(16gb)

Myslím, že na tvoj účel (2 filmy == "2gb"), 16gb úplne postačuje, ja mám iPad mini 16gb, mám tam "kopu" aplikácií, fotiek(nie stovky) a ešte mám voľné niečo cez 2gb :)
laforez
Light Professional
Light Professional

Tak to by som siel radsej do retiny.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Jednoznacne retina. 16GB bude sice dost malo, ale da sa s tym zit. Pokial si tam nebudes pchat x gigove filmy, tak sa ti zmestia aj nejake tie hry.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Určite Retina ale neviem ci 16GB nie je malo. Mám 128GB.
bubuky
Light Expert
Light Expert

Ľudia, mne bude fakt stačiť ak si na tom Ipade niečo prečítam, zasurfujem, zahrám 2D hry, pozriem filmy, naštudujem skriptá, čeknem FB,YT,Gmail,Instagram,Skype,Twitter....Hlavne nech to má výdrž, svižný systém, spoľahlivosť a HD rozlíšenie postačí na 7,9 palcov.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Z tych 16GB ti ostava volnych necelych 12. Presne taku konfiguraciu mam. Je tam par hier (candy crush saga/soda, simcity, a par dalsich, dokopy max 10, z toho ziadne velke). Dalej par fotiek (ziadne videa alebo hudba) a mam volnych par giga. 1-2 filmy (po 1.5giga) a pamat je plna. Da sa s tym zit, ale v buducnosti by som urcite bral aspon 32GB verziu.
laforez
Light Professional
Light Professional

Na tej retine sa ti bude lepsie pracovat, ma predsa len uz o dost vykonnejsi cpu a hlavne sa lepsie pozera net na retine. Ja som teraz pozrel nastavenie a mam 16gb verziu retiny, kapacita 11,9gb, 200 fotiek, 5videi, 61 aplikacii a mam volnych 1,2gb.
Napísať odpoveď