Predám športtester a inteligentné hodinky Fitbit Surge čiernej farby vo veľkosti large. Predností tohto testera oproti iným ani nebudem písať, každý čo si prečítal recenzie vie, že tieto hodinky patria medzi špičku na trhu. Dostal som ich ako darček, no darujúci o mne nevedel, že som také menšie športové drevo a nevyužijem ich naplno. Teda na športové účely neboli vôbec využívané, leda tak na prechádzku a počítanie prejdených schodov. Skôr boli využívané ako notifikačné zariadenie a to je v celku podarená vychytávka, keď sa človek len tak prechádza v rušnom meste a necíti, že mu zvoní mobil, avšak hodinky ho vibrovaním upozornia, že sa mu snaží niekto dovolať. No je hriechom na takéto účely využívať športtester, keď tu máme iné zariadenia priamo na to určené. Hodinky som preto asi mesiac používal len pre spomínané notifikácie, ale nakoniec som sa ich rozhodol predať, nech radšej slúžia ozajstnému športovcovi, ktorý ocení ich všetky funkcie. Hodinky sú nepoškodené, takmer v novom stave. Prekvapila ma ich výdrž, raz za týždeň som ich dobíjal. Je k ním komplet balenie - hodiny, usb na bezdrôtovú komunikáciu, kábel a samozrejme krabička. Preferujem osobné stretnutie. Budúci týždeň idem z BA na východ cez BB, teda po ceste sa vieme niekde stretnúť.
Cena je 105 €.
P: Fitness hodinky Fitbit Surge
Re: P: Fitness hodinky Fitbit Surge
Ja by som ich zobral, ak nebudu vyzerat smiesne na mojom zapesti
, stretnut sa v ba nieje problem.
No je pravda, že majú taký kontroverzný dizajn
Kde by sme sa vedeli stretnúť a kedy?
Mas spravu.
Hodinky dnes osobne predané užívateľovi dzaso.