Čaute, mam veľký problém s pripojením sa na net. Dnes mi odišla sieťová karta, tak som kúpil druhu s tým ze vymením a fičím ďalej ale som totálne v koncoch. Po výmene sieťovej karty mam stále žltý trojuholník bez pripojenia na net. Cez správcu zariadeni som zakázal starú sieťovú kartu, neviem ci je to chyba alebo nie, ale ako píšem skúšam uz všetko. Samozrejme technická podpora mi neposkytla žiadne riešenie pretože u nich funguje všetko ako ma a nemajú žiadnu chybu a ze vraj je chyba v nastavení novej sieťovej karty. Po reštartovani modemu aj tak nie je možné pripojenie na net. Poskytovateľa mam Satronet a pripájam sa do PC klasickým káblom. Nechápem v čom moze byt problém. Cez centrum sieti mi vzdy nájde problém - lokálne pripojenie 2 nemá platnú konfiguráciu protokolu IP; tak som nanovo odobral sieťovú kartu cez správcu zariadeni aby sa sama nainštalovala. Ani po tomto kroku nic nefunguje.
Za každú radu budem vďačný, pretože som bez netu momentálne
Problém s pripojením
-
Murder_Inc
Star
Re: Problém s pripojením
Neskúšal si naklonovať mac adresu starej karty na tú novú?
-
Murder_Inc
Star
Re: Problém s pripojením
Veru skúšal, ale potom som to vrátil na pôvodne nastavenie
Nejako som to nakoniec rozchodil, bola to asi posledná možnosť a aj tá bola viac-menej z núdze. Odinštaloval som driver Realtek pre radiče LAN v PC, opätovne som ho nainštaloval, vypol som PC, vybral sieťovú kartu, následne znovu vložil, zapol PC a pripojenie nabehlo bez problémov.
Nejako som to nakoniec rozchodil, bola to asi posledná možnosť a aj tá bola viac-menej z núdze. Odinštaloval som driver Realtek pre radiče LAN v PC, opätovne som ho nainštaloval, vypol som PC, vybral sieťovú kartu, následne znovu vložil, zapol PC a pripojenie nabehlo bez problémov.