HTTrack (naliehavé)
HTTrack (naliehavé)
Zdravím, potrebujem pomocou HTTrack skopírovať obsah stránky, ale problém je v tom, že potrebujem ju stiahnuť s "prihlásením" nie bez.
Skúšal som tento tutorial http://httrack.kauler.com/help/CatchURL_tutorial ale niekde robím chybu a nejde mi to...
Potrebujem to ešte dnes vyriešiť, mám len 1 deň na to...
Vedeli by sme sa aj dohodnúť čo za to.
(viac info poskytnem v správe)
Ďakujem
Skúšal som tento tutorial http://httrack.kauler.com/help/CatchURL_tutorial ale niekde robím chybu a nejde mi to...
Potrebujem to ešte dnes vyriešiť, mám len 1 deň na to...
Vedeli by sme sa aj dohodnúť čo za to.
(viac info poskytnem v správe)
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTTrack (naliehavé)
V com je vlastne problem??? Nejde ti prihlasit, ci nevies ako to tam zadat???
Darí sa mi stiahnuť obsah stránky ale ako neprihlásený, ja potrebujem stiahnuť web ako prihlásený aby som mohol sťahovať obrázky bez vodoznaku,. dali mi na to jeden den
-
hojko
Site Admin
Vsak na tej stranke co uvadzas mas navod na prihlasenie, tak potom??? Pripadne skus program Teleport Pro alebo Darcy Ripper.
Ani jeden z tých programov mi nepomohol, už ma z toho bolí hlava... cez team viewer by si mi to nespravil asi čo?
-
hojko
Site Admin
Skusaj a hraj sa. Mozno keby si napisal o aku stranku ide, ze aky je tam prihlasovaci formular, tak ti niekto pomoze. Ale ked si neposkytol viacej informacii, tak smola.
koľko chceš eur?
-
hojko
Site Admin
Skusaj a snaz sa, eura si odloz na nieco uzitocnejsie.
Teraz mi môžu byť eura vieš kde, ak to dnes nespravím som nahrany, díky za ochotu.
Môže byť, že HTTrack nemusí podporovať spôsob prihlasovania, ktorý je na tej stránke. Tieto programy boli dosť spoľahlivé niekedy dávno - asi 10r dozadu, ale v dnešnej dobe sa spôsoby prihlasovania na webstránky trochu zmenili. Skús sa informovať na supporte toho webu, či Ti vedia s tým pomôcť....
Ak Ti ide iba o obrázky, možno bude stačiť použiť FlashGet alebo iný podobný downloader IDM a pod (neviem, či ešte fungujú), prípadne cez doplnok FlashGot. Pokiaľ sa url adresy obrázkov podobajú, resp. ak nejaká stránka niekde na tie obrázky odkazuje, dalo by sa to rýchlo a jednoducho stiahnuť. Takto som niekedy dávno stiahol polovicu plateného obsahu 21sextury.. ale časy sa zmenili a s nástupom flash galérií, java blbostí a podobne sa to už všetko mohlo zmeniť. Všetko závisí od tej stránky, keby si ju vedel sem hodiť, možno by Ti niekto viac poradil.
Ak Ti ide iba o obrázky, možno bude stačiť použiť FlashGet alebo iný podobný downloader IDM a pod (neviem, či ešte fungujú), prípadne cez doplnok FlashGot. Pokiaľ sa url adresy obrázkov podobajú, resp. ak nejaká stránka niekde na tie obrázky odkazuje, dalo by sa to rýchlo a jednoducho stiahnuť. Takto som niekedy dávno stiahol polovicu plateného obsahu 21sextury.. ale časy sa zmenili a s nástupom flash galérií, java blbostí a podobne sa to už všetko mohlo zmeniť. Všetko závisí od tej stránky, keby si ju vedel sem hodiť, možno by Ti niekto viac poradil.
Díky brm skúsim len obrázky i ked potom z toho odpadnem ale lepšie jak nič.