Najvyhodnejsi mobilny internet
Re: Najvyhodnejsi mobilny internet
Mam o Orange Sova 10 + Internet Premium za 15 spolu za 20€ mesačne. Po odpočitani bonusu za prenos 5€ mesačne...
Mám orange Sova 10€, po prekročení dát znížia za 3 € rýchlosť iba na 1/1Mbit,denne vycerpam cca 200 MB dát, YouTube, etc vsetko funguje super a bez problémov.
Chodievam casto dlhsie trvajuce trasy autom. Tak som si vzal orange pausal a taktiez za tie 3 eura neobmedzeny net s tou vyssou rychlostou. Zatial plna spokojnost. Stala sa mi ale nemila vec, neviem ako, ... ale ... vzdy chodievam cca hodinku a pol v slovenskom a potom hodina v PL. Ked som na lsovensku tak si pustim daky film, dokument alebo audioknihu a pocuvam. Po par km za hranicami mi uz hodi automaticky roaming a video prehrava len dovtedy, dokial ho ma nacitane v pamati. Internet mi potom nejde aj ked mi tam svieti ikonka H+/4G/3G... A to som ho skusal raz spojazdnit aj v nastaveniach, lebo som potreboval asi pred mesiacom sa surne v PL dostat na net. Fungujem takto uz pol roka. No teraz mi prisla SMS ze mam uhradit zabezpeku 150e za nadmerne vycerpanie dat. Nejakym sposobom sa mi "aktivoval" internet v polsku a tahal mi data. Lenze som presvedceny ze je to kravina, lebo po celu dobu mi mobil ani nepipol az v SK signale mi prijalo vsetky maily, FB spravy a zacalo prehravat video.
takze cca 500mb za hodinu a pol v Polsku, co si myslim ze mi net ani net nesiel si vypytali 120€
...reklamovat to je asi bez sance ...
ale okrem tohto... s netom spokojnost,.. precerpam tak v priemere 20-25gb za mesiac
takze cca 500mb za hodinu a pol v Polsku, co si myslim ze mi net ani net nesiel si vypytali 120€
ale okrem tohto... s netom spokojnost,.. precerpam tak v priemere 20-25gb za mesiac
A ako sa vám napríklad načítavajú videa z youtube s tou zvýšenou rýchlosťou po prečerpaní dát, aby som mal aspoň aký taký obraz jaké to je rýchle
Lebo z rýchlostnou 128kbps mi nejde pomaly ani obrázky na nete načítať. A s tou zvýšenou rýchlosťou po prečerpaní, by už nemal byť problém surfovať plynulo po nete.
vies co uplne v pohode... prehra mi to aj HD, obcas sa moze stat ze sekne, ale malokedy. No a tie bezne videa 480p to luska uplne bez problemov. S tou zvysenou rychlostou na ten cca 1mb/s to taha v priemere 70-90kilobytov/s
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som doteraz mal v O2 zlaty pausal mesacnr volam v priemere 100 min sms v priemere 150 a net medzi 6-12GB mesacne. Dnes som presiel do orange na delfin 20. Na hovory 10€ (10c min =100min) neobmedzene sms a net 1GB. Za prenos zlava 2.5 a dal som si za 3€ navysenie rychlosti. Tak som zvedavy ako to pojde snad to nebude pomale.
Sova 20 ? take ani nie je...asi myslis delfin 20 a tam je zlava za prenos 5€...Arkaz napísal:Ja som doteraz mal v O2 zlaty pausal mesacnr volam v priemere 100 min sms v priemere 150 a net medzi 6-12GB mesacne. Dnes som presiel do orange na sova 20. Na hovory 10€ (10c min =100min) neobmedzene sms a net 1GB. Za prenos zlava 2.5 a dal som si za 3€ navysenie rychlosti. Tak som zvedavy ako to pojde snad to nebude pomale.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2016, 19:52)
Ved v telefone mozes povolit data alebo data v roamingu,bez toho ti to nepojde...A ked nahodou prejdes do roamingu nemusis este data aktivovat este nejak cez prehliadač a cez presmerovanu stranku Orangeu ? pozri si aj podrobny rozpis v zakaznickej zone ak mas elek.fakturu,tam to mas uplne podrobneLubenečko napísal:Chodievam casto dlhsie trvajuce trasy autom. Tak som si vzal orange pausal a taktiez za tie 3 eura neobmedzeny net s tou vyssou rychlostou. Zatial plna spokojnost. Stala sa mi ale nemila vec, neviem ako, ... ale ... vzdy chodievam cca hodinku a pol v slovenskom a potom hodina v PL. Ked som na lsovensku tak si pustim daky film, dokument alebo audioknihu a pocuvam. Po par km za hranicami mi uz hodi automaticky roaming a video prehrava len dovtedy, dokial ho ma nacitane v pamati. Internet mi potom nejde aj ked mi tam svieti ikonka H+/4G/3G... A to som ho skusal raz spojazdnit aj v nastaveniach, lebo som potreboval asi pred mesiacom sa surne v PL dostat na net. Fungujem takto uz pol roka. No teraz mi prisla SMS ze mam uhradit zabezpeku 150e za nadmerne vycerpanie dat. Nejakym sposobom sa mi "aktivoval" internet v polsku a tahal mi data. Lenze som presvedceny ze je to kravina, lebo po celu dobu mi mobil ani nepipol az v SK signale mi prijalo vsetky maily, FB spravy a zacalo prehravat video.
takze cca 500mb za hodinu a pol v Polsku, co si myslim ze mi net ani net nesiel si vypytali 120€...reklamovat to je asi bez sance ...
-
Arkaz
Addict
Pardon myslel som delfin 20. No bol som v orange robi tam kamos on povedal ze zlava je len 2.50. Na kenguru je asi 5€ a na pantera 7.50. Nie?
Od 10€-19,99€ je zľava 2,5€...,20-29,99 zľava 5€ a od 30€ je zľava 7,5€
Pozri stránku
Pozri stránku
-
Arkaz
Addict
Aha tak super budem platit este menej 
-
cORP.
Addict
jediny normalne pouzitelny net na svk v ramci mobilnych dat je naozaj od orange momentalne ( bez ohladu ci tam pracujem alebo nie ), dlhodobo mam jednu kartu kde mam sovu 5 + zrychlenie fup na 768/768 za 3€, youtube stiha bez problemov v 480p, tak isto aj orange tv s archivom bez problemov, ked som na chate robim hotspot na notebook a v pohode odohram aj mmo hry kde nieje az tak problem s pingom, realna doba stiahnutia cca 700mb filmu je priblizne 1 hodina 40 minut, ide hlavne o to ze je to uplne bez obmedzeni, dokonca mam otestovane ze v pokryti lte nam to fici v cca 1Mbit/s rezime
-
Arkaz
Addict
A dnes je este mozne prejst na sova 5 a aktivovat tento net?
-
guess.whoo
Redeemer
[quote="Lubenečko"]
...reklamovat to je asi bez sance ...
[quote]
no to je zial tvoja chyba..reklamovat to mozes dat, takisto ak mas nejaku apku na monitorovanie mobilneho netu tak ju mozes skusit, ale treba vypinat mob. data ked ich nepouzivas
[quote]
no to je zial tvoja chyba..reklamovat to mozes dat, takisto ak mas nejaku apku na monitorovanie mobilneho netu tak ju mozes skusit, ale treba vypinat mob. data ked ich nepouzivas
-
Maxpayne
Light Professional
arkaz uz sa to neda,respektive je tam sova 5,ale do urciteho datumu davali k tomu 100mb kde si si potom mohol navysit za 3e,teraz davaju k tomu 10mb a tam to nejde navysit,iba aktivovat net za 6,99e a potom to pojde,lenze to je nevyhoda,to uz radsej zobrat sova 10 a net za 2e a dostanes z toho podstatne viac,aj na hovory atd
guess.whoo .. ja viem e to je moja chyba a nezmozem v podstate nic. Dnes som bol opat v PL, vsetky nastavenia mi ostali tak ako boli pred tyzdnom a net mi nesiel v PL
Dokonca aj v ten den co mi to stiahlo, tak som len klikol na nacitane video aby mi ho dalej prehravalo a napisalo, nieco v zmysle ..lutujeme, video nie je mozne nacitat lebo nemate pristup na internet" 
-
cORP.
Addict
ako uz spomenul kolega nadomnou, dnes uz sa tato sova standardne ziskat neda, momentalne v sove 5 fuguje povodny balik 10mega + poplatok nad ramec, najlepsia volba je sova 10+ zvysenie fup za 3€Arkaz napísal:A dnes je este mozne prejst na sova 5 a aktivovat tento net?
-
Arkaz
Addict
Tak pani uz mam 4ty den pausal delfin 20 + zrychlenie prenosu po precerpani na 768kbit a som vcelku spokojny. to 1GB plnou rychlostou som precerpal za 1,5 dna a teraz po 4 dnoch mam minute neico cez 2,3GB a vceku slusne to ide po obmedzeni. ak hladate pausal prevazne orientovany na data a nevadi vam to spomalenie tak doporucam =)
Ja uprimne hladam pausal prevazne zamerany na internet, ale som ochotny dat do 10 €. Momentalne mi zachvilu konci delfin 15 s bonusom za prenos a bez fonu za 8 €, co by mi vyhovovalo aj nadalej 
-
Maxpayne
Light Professional
najvyhodnejsia kombinacia na data je sova 10e + 3e zrychlenie -2,5e za prenos k nim
Dnes som objednal jeden alarm system na GSM - teda SIM kartu a viete mi povedat ktory operator je na to najlepsi? Teda kde dostanem SIMku co najlacnejsie , aby fungovala stale a , platil pausalne podla SMSiek ak daku posle alarm