Hacknutie WPA2
Re: Hacknutie WPA2
Nemusis ma o tom poucat, mam certifikat zo zabezpecovania sieti a prelamovanie zabezpeceni (wep-wpa2) z jedneho fora zaoberajuceho sa bezpecnostou. Do 10 minut je bullshit normalnym prelamovanim wps. Jedine co sa nedavno podarilo, je nova metoda na rychle prelomenie wps (to je do 10 minut), ktora funguje iba na zopar routroch, vacsinou s chipsetom ralink.
Certifikat ti dava plno mudrosti, skusenosti a vzdy pravdu alebo co?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kľudne keby si mal aj jadrovú fyziku, je mi to u prdele... heker, dávaj pozor, je na nejakom fóre zaoberajúcim sa hačkovaním, aby ti neuhačkoval nejaký sveter na PC... Sa ti náhodou potom prehreje a budeš mať po chlebe....
Na certifikat som musel splnit skusky ci uz teoreticke tak aj prakticke. To znamena, ze po praktickej stranke som musel prelomit vsetky zabezpecenia roznych routrov. Za tie 4 roky co mam certifikat CWSP som sa naucil dost. Vyber si niekoho ineho, do ktoreho sa budes obuvat.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2015, 20:38)
ked nemas co mudre povedat, tak mlc
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2015, 20:40)
a ked ti to je u prdele, tak tu nepis pi*ov*** typu: za 10 minut prelomis wpa2 pomocou wps.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2015, 20:38)
ked nemas co mudre povedat, tak mlc
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2015, 20:40)
a ked ti to je u prdele, tak tu nepis pi*ov*** typu: za 10 minut prelomis wpa2 pomocou wps.
No tak to by si mi mohol dat vediet odpoved na otazku ako velmi RTS a CTS signaly ovplyvnia prenosovu rychlost vo velkej sieti(60+ stanic). Povazuje sa to zaroven za sec. issue alebo nie?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lukáškooo, čítajúc tvoje príspevky mi je jasné, že ten certifikát má asi rovnakú váhu ako môj certifikát úspešného ukončenia ''behu pre srdce'' v BB z roku 2007. Bo splietať pojmy a dojmy...Hrušky a jablká, žehličku a karburátor... 
rychlost hacku zalezi od routra, belkin wpa2 cez wps zlomeny do 1min, akurat bol o tom clanok na zive, staci mat len spravny soft key ti pekne vyhodi
10 mbit zadara potesi